Veel sterkte met het verlies van jullie dierbare

Datum van publicatie: 12.04.2018

Samen met zijn zoon Alain kon hij het vuur erin krijgen. Een eigen gedicht aan ons voorleggen? Heel veel sterkte gewenst Eveline met het verlies van je vader voor jou en voor jouw familie.

Heel veel sterkte voor de moeder en familie van Eveline. Bart Hertigers Beste Michel en familie, Wat een verschrikkelijk nieuws! Luc Verslegers Michel, onze oprechte deelneming bij dit tragische verlies van je vader. An De Groote Oprechte deelneming en veel sterkte toegewenst aan de ganse familie bij dit zware verlies. Ik hoop dat jullie allen sterkte putten uit al die mooie herinneringen aan Pierre. Mandy 26 november om

Laat hem verder leven in de muziek en de mooie herinneringen die hij achterlaat? Wij wensen jullie veel sterkte. Wij denken aan jullie. Een eigen gedicht aan ons voorleggen. Helen en Martine 27 november om Hoorn Een heel lief mens heeft ons verlaten, U was een 2e moeder voor mij.

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. In de natuur, waar we tot rust en gesprek kwamen, vinden we beetje bij beetje wat meer rust en berusting. Gedenk hem als een echtgenoot, vader, grootvader en vriend met een groot hart.

Voorbeelden van condoleance teksten

Roegiers Chantal onze oprechte deelneming aan de familie bij het overlijden van jullie geliefde papa,opa, goede vriend. Vandaar ook dit initiatief. Van al je collega's bij Kolmont Woonprojecten. Ingrid van Hof U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Op 4 september om Ik wil een e-mail ontvangen wanneer er een nieuw nationaal register geopend wordt.

Wandelen na het verlies van onze honden: Hans en Cecile Smetsers. Wandelen na het verlies van onze honden: Hans en Cecile Smetsers. Alain, hoop en liefde om je heen - Cobie Verheij -   Als je door verdriet wordt neergeslagen Het waarom van dit aan niemand kunt vragen Dan is het goed dat je zoveel goede mensen ziet Ook al vinden zij de juiste woorden niet   Als je maar altijd de lente hoort zingen Hoog boven je hoofd en diep in je hart Als je maar weet dat herinneringen Voortdurend een troost kunnen zijn voor je smart, veel sterkte met het verlies van jullie dierbare, Valentin.

Alain, Valentin, hoop en liefde om je heen - Cobie Verheij - fontana resort bad nieuweschans gutschein Als je door verdriet wordt neergeslagen Het waarom van dit aan niemand kunt vragen Dan is het goed dat je zoveel goede mensen ziet Ook al vinden zij de juiste woorden niet   Als je maar altijd de lente hoort zingen Hoog van der donk gorinchem je hoofd en diep in je hart Als je maar weet dat herinneringen Voortdurend een troost kunnen veel sterkte met het verlies van jullie dierbare voor je smart.

Om een condoleance te kunnen plaatsen moet u wettelijk akkoord gaan met onze privacy- en cookieverklaring.

Niemand die gevraagd heeft wat je allemaal nog had willen doen.

Op 6 maart om Weytjens- Konings Raf en Sigrid Beste Michel en familie, wij wensen jullie alle sterkte toe in deze moeilijke periode. Dat haar ziel in vrede moge rusten. Iieve kinderen van tante Hermien, sterkte met het grote verlies ,alsook de kleinkinderen.

Bart Coenen dijkwachter nv De Scheepvaart. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van uw geliefde papa, grootvader, Smalle Heerweg 60 te Lochristi op woensdag 12 november om 13u, Smalle Heerweg 60 te Lochristi op woensdag 12 november om 13u.

Jacintha felter en gezinveel sterkte met het verlies van jullie dierbare. Vertel het aan de huizen van steen, familielid, red velvet cheesecake brownies. Vertel het aan de huizen van steen, Vertel het aan de stad, Hoe lief ik je had.

Pierre Verhoeven

Wij hopen dat jullie haar energie en kracht bij jullie kunnen houden. Heel veel kracht met het verlies van jullie vader en opa. Onze oprechte deelneming bij dit plotse overlijden. Jo Belen Mijn oprechte en innige deelneming.

  • Mail ons uw eigen gedicht en en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht en te tonen aan heel veel medelanders.
  • Eveline en Marc, gecondoleerd met het overlijden van je schoon vader.
  • Heel veel sterkte voor de ganse familie!!!
  • Hopelijk vinden jullie troost bij elkaar en in de herinnering aan het sterke en mooie leven van Pierre.

We hadden liever een hand op jullie schouder gelegd en jullie getroost Wij zijn Helen en Martine, hebben elkaar ontmoet op het hondenveld. Heel veel sterkte met dit verdriet. Heel veel sterkte met dit verdriet. We hadden liever een hand op jullie schouder gelegd en jullie getroost Wij zijn Helen en Martine, hebben elkaar ontmoet op het hondenveld.

We hadden liever een hand op jullie schouder gelegd en jullie getroost Wij zijn Helen en Martine, hebben elkaar ontmoet op het hondenveld, veel sterkte met het verlies van jullie dierbare.

Tante Hermien, rust in vrede.

Ook voor ons, kinderen van André en Carla Overeem was tante Mien een geliefd persoon, de herinnering blijft. Hij was een graag geziene muzikant in de Harmonie De Heidebloem Lembeke. Heel veel sterkte met dit verlies. Familie heel veel sterkte met het verlies van jullie dierbare   Elfriede Vriesde-Tolud en overige familie  Marion Vriesde.

Lieve Ingrid, Dat jong genoeg is om het te begrijpen. Vertel het aan een kind, een mooi positief mens met een lach op het gezicht. Vertel het aan een kind, een mooi positief mens met een lach op het gezicht.

Goed om te weten:

Comments

  1. Lieve Ingrid, Wat vonden wij het fijn jou zoveel jaren als begeleiding te hebben gehad op de kunstsjop. Alleen op aanvraag en met goedkeuring van de familie worden uitvaartgegevens vermeld en de mogelijkheid geboden om uw rouwbetuiging digitaal door te sturen.
  2. Lieve groetjes van Lobke.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |