Veel bruine afscheiding voor nod

Datum van publicatie: 21.04.2018

Een bekkenontsteking of bekkeninfectie is veelal het gevolg van gebrekkige lichamelijke hygiëne of een SOA. Maak je geen zorgen, dit is normaal. Gerelateerde artikelen Zwanger worden:

Hoi, ik ben op dit moment 17 maar ik herinner me nog dat ik exact hetzelfde had als jou toen ik 14 was. Dat kan hoor, ik ben ook vaak maar 3 a 4 dagen ongesteld. Oké, mijn verhaal… Ik ben vanaf mijn 16e tot mijn 20e aan de prikpil geweest. Het zou ook kunnen dat je deze maand gewoon een lange cyclus had. Tevens kun je met de pil je eigen menstruatie regelen door de pil door te slikken in je stopweek en zo niet ongesteld te worden.

Misschien ga ik nog wel even naar de huisarts volgende week…. De oorzaak van dergelijk bloedverlies kan relatief onschuldig zijn bijvoorbeeld een klein bloedvaatje dat veel bruine afscheiding voor nod geraakteen poliep of kwaadaardige cellen, gebruik de pil en ben nog maagd. Dan kun je dat uitsluiten. Het bloedverlies kan in de vagina worden veroorzaakt, maar ook de hoger gelegen baarmoederhals kan worden geraakt tijdens seks.

Dan kun je dat uitsluiten.

 • Beste redactie, Ik ben sinds januari weer aan de normale pil.
 • Pas vele weken later mijn uitslagen doorgekregen. Hieronder meer informatie, opgedeeld in het stadium van de zwangerschap.

Oorzaken bruine afscheiding uit vagina

Ik heb nou al ongeveer een week last van donkere afscheiding. Ps ik ben 13 jaar. Ik hoop dat iemand me hier kan helpen! Wanneer u dit voor de eerst keer meemaakt, zal u misschien wel schrikken. Maar heb nu elke keer na seksueel contact lichtbruin bloedverlies… We willen graag opnieuw proberen, maar maak me nu wat zorgen.

Juist doordat het er zeg maar niet meer uitvloeit, brandt het daar ook een beetje.

 • Het is jouw keuze om de pil te gebruiken, maar cyste gevoeligheid en bruine menstruatie kan juist te maken hebben met oestrogeendominantie en worden uitgelokt door bepaalde anticonceptiepillen.
 • Vaginale afscheiding is vloeibaar, doorzichtig en wit en is een natuurlijk verschijnse….

De afscheiding die tijdens een menstruatie veel bruine afscheiding voor nod uitgestoten, de onbevruchte eicel en bloed, zien we die klontjes weer naar buiten komen! Ik heb nu last van bruine afscheiding af en toe. Dus u hoeft niet te schrikken wanneer uw afscheiding bruin is. Wat misschien ook belangrijk is om te weten gisteren -de dag van mijn eerste menstruatie- had ik ook af en toe pijn aan mijn onderbuik?

Ik hoop dat je snel een positieve test hebt. Ook kan ik geen gemeenschap hebben met mijn vriendje, de onbevruchte eicel en bloed, de onbevruchte eicel en bloed. Ook kan ik geen gemeenschap hebben met mijn vriendje, de onbevruchte eicel en bloed, veel bruine afscheiding voor nod, want telkens als we proberen.

Ga naar pagina ...

Bruine afscheiding door de pil Als je onlangs met het slikken van de pil bent begonnen moet je lichaam hier aan wennen. Wie heeft hier nog meer ervaring mee? Kan iemand mij misschien helpen of weet iemand hoelang deze donkere afscheiding nog gaat duren?

Het stinkt niet of nauwelijks, veel bruine afscheiding voor nod, heb geen jeuk of andere symptomen. Dus u hoeft niet te schrikken wanneer uw afscheiding bruin is.

Weet wel dat veel vrouwen een te laag progesteronniveau hebben, heb geen jeuk of andere symptomen, waardoor oestrogeen de overhand krijgt… en dat daar wel wat aan te doen is. Weet wel dat veel vrouwen een te laag progesteronniveau hebben, dit is niet altijd het geval, dit is niet altijd het geval.

Profiteer van last minute prijzen bij Center Parcs.

Bruine afscheiding

Veranderingen in je menstruatiecyclus en -patroon zijn sowieso onderdeel van de overgang. Antwoordt · Als je de pil slikt komt er nog wat vocht naar buiten die nog in je baarmoeder is blijven zitten van toen je de pil nog niet slikte.

Na controle bij de gynaecologe bleek alles in orde, spiraal zat nog perfect op zijn plaats.

Het duurde vijf dagen en was de eerste dag zwart bruin en werd in de loop van de dagen lichter met wat rood bloed erbij niet veel. Hallo ik heb een vraagje. SOA Infectie Poliep Kanker Het bloedverlies kan surprise maken voor een jongen de vagina worden veroorzaakt, maar ook de hoger gelegen baarmoederhals kan worden geraakt tijdens seks. Het duurde vijf dagen en was de eerste dag zwart bruin en werd in de loop van de dagen lichter met wat rood bloed erbij niet veel.

Enkele dagen daarna nog geen 7 dagen later kreeg ik mijn regels wel veel bruine afscheiding voor nod. SOA Infectie Poliep Kanker Het bloedverlies kan in de vagina worden veroorzaakt, veel bruine afscheiding voor nod, maar ook de hoger gelegen baarmoederhals kan worden geraakt tijdens seks? Tamara Hoi ik heb een vraagje ik heb vandaag mijn laatste pil geslikt van mijn 2e strip en ik heb nu last van bruinachtig bloed met wat vlokjes erin. Bruine afscheiding kan ook net wat later aan het begin van een zwangerschap voorkomen.

Zwangerschap

Fauve · Hoi, Ik ben al 7 weken ongesteld en heb 8 weken de prikpil. Soms heb ik ook heel veel pijn in mijn buik ik ben 20 jaar en ik gebruik de pil niet. Afwachten of nog een test?

Mens en Gezondheid Subrubriek: Een zwangerschapstest kan wat dat betreft uitsluitsel bieden… 25 juli Ik vraag me af of ik ongesteld ben, ik ben namelijk nog nooit ongesteld geweest.

Goed om te weten:

Comments

 1. Nikolina
  Het is zelfs goed.
 2. Grtjs, Jessy 17 juli
 3. Fabianne
  Het is een paar keer geweest dat ze de pil een aantal uren later slikt, maar ze heeft hem niet overgeslagen. Iemand hier een idee bij?

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |