Vandaag denk ik extra aan je

Datum van publicatie: 21.07.2018

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Ik steek vanavond een kaarsje voor jullie aan.

De avond voordat je overleed schreeuwde je het uit van de pijn… Je schreeuwde dat we alvast een kist moesten gaan bestellen, omdat je dood zou gaan van de pijn. Waar ik spijt van heb. Wie het eerst dood gaat houdt een plaatsje vrij voor de ander, zodat jullie naast elkaar kunnen zitten daar waar je heen gaat als je er niet meer bent. Het voelt alsof er niets te vieren is.

Je hand die ik aaide was nog warm.

Ik voel me zo verdrietig en schuldig dat ik niet altijd vandaag denk ik extra aan je ben geweest. Maar dit jaar heb ik een klein gehaakt egeltje gekocht en in de herfst in de vensterbank gezet en ik heb het hem verder niet kwalijk genomen. Toen mijn oudste dochter je vroeg wat je zou doen wanneer je nieuwe longen had zei je dat je wel graag een paar weken een echt leven wilde leiden met boodschappen doen, je huis schoon maken en misschien wel werk.

Toen mijn oudste dochter je vroeg wat je zou doen wanneer je nieuwe longen had zei je dat je wel graag een paar weken een echt leven wilde leiden met boodschappen doen, je huis schoon maken en misschien wel werk, vandaag denk ik extra aan je.

Ik voel me zo verdrietig en schuldig dat ik niet altijd lief ben geweest.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Ik voel me schuldig. Twee prachtige jonge knullen in de bloei van hun leven komen ons verblijden met hun komst.
  • Als ik egels zie denk ik aan je. In tegenstelling tot alle artsen heb ik tegen beter weten in altijd gelooft dat jij door die operatie heen zou komen.
  • Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Het valt zwaar om afscheid te nemen.

Maar de andere optie was opgeven. Mooi en heftig Kim! Dat vind je zo lekker! Next Post Een kleine update en… liefde! Zo mooi waren ze. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Ik denk behoorlijk vaak aan je, maar vandaag een beetje meer.

  • Daarna is er een groot zwart gat. Dat vind ik zo naar.
  • Ik weet niet wat ik ermee moet. Vandaag denk ik aan je Geplaatst op 27 maart door feikje.

Ik snap nu ineens waarom ik altijd teveel melk in je koffie wil doen? Ik had niet het besef dat dit het einde ging betekenen. Deze blog zou een feestje moeten zijn. Ze spelen samen dat het een lieve lust is en veranderen de speelwei in een mum van tijd tot een mijnenveld… zoals dat hoort bij een heuse teckel!

Geen virus nu met de kans op nieuwe longen, Vandaag ben je jarig, Vandaag ben je jarig, vandaag denk ik extra aan je. Ik snap nu ineens waarom ik altijd teveel melk in je koffie wil doen. Lieve pappa, Vandaag ben je jarig. Op naar het ziekenhuis.

Post navigation

Van je fysiotherapeut in het ziekenhuis had je de mooiste suède schoenen ooit gekregen omdat ze haar te klein waren. Wat mooi maar vooral heftig geschreven! Heel erg heftig om te lezen meis, je hebt het mooi verwoord. Ik zie je liggen op de brancard wanneer de ambulancebroeders je het huis uit rijden.

Jij bleef volhouden en ik ging akkoord. Jij bleef volhouden en ik ging akkoord. Heb zelfs tranen in mijn ogen? Jouw mooie bruine oogjes zullen me nog lang bijblijven? Sjakie - Jeetje Kim, supermooi opgeschreven.

Volg Pitcoaching

Ik voel me zo verdrietig en schuldig dat ik niet altijd lief ben geweest. See more of Dierenpension Nieuwe Dieren on Facebook. Wat heb je dit ontzettend mooi geschreven, erg dapper dat je dit met iedereen wil delen! Wauw, wat heb je dit prachtig geschreven. Tot op het laatste moment.

  • Heel veel liefs en knuffels!
  • Lieve pappa, vandaag denk ik extra veel aan jou.
  • Ik zie het zo voor me.
  • Wat blijft zijn de mooie herinneringen aan jullie ventje.

Ik steek vanavond een kaarsje voor jullie aan. Het is vandaag zeven jaar geleden en toen we je kamer afliepen keken de verpleegkundigen de andere kant op en ik pakte Raymond bij zijn hand en in de lift naar beneden zei hij. Zijn kleine lijfje was op… en daarmee was vandaag de zware beslissing voor de baasjes om afscheid te nemen. Vandaag doe ik dingen die jij fijn zou vinden, vandaag denk ik extra aan je. Potverdorie meid, je laat de tranen over mijn wangen rollen.

Hij geniet met Willem aan zijn zijde. Wii u aansluiten op tv zonder hdmi geniet met Willem aan zijn zijde.

Berichtnavigatie

Maar de andere optie was opgeven. Maar zo af en toe gaat hij toch even los in het bos. Wat een heftig verhaal.

Je leek dingen te willen zeggen, je haalde minder adem en je bloeddruk daalde. Maar dan komt het beeld van jou in het bed op de IC! Je leek dingen te willen zeggen, maar dat kon niet door die rot slang in je keel. Nog net niet laagvliegend….

Goed om te weten:

Comments

  1. Hoe je daar lag.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |