Van sim only naar abonnement met toestel vodafone

Datum van publicatie: 02.11.2018

Al onze kennis heeft zijn oorsprong in gevoel - Leonardo Da Vinci. Op de telecommunicatiedienst zijn de voorwaarden alsmede de Fair Use Policy van Vodafone van toepassing. Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren.

Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Het artikel moet in de winkel of de webshop duidelijk zijn geprijsd. Hiervoor hanteren wij de wettelijke garantie van 2 jaar. Laat mij alleen de beste aanbiedingen zien! Alle gesprekken worden afgerekend per seconde.

Startdatum abonnementskosten bij een verlenging abonnement:. Heb je al een account? Startdatum abonnementskosten bij een verlenging abonnement:. Wil je nu een Sim Only abonnement bestellen en een nieuw toestel maar niet veel te veel betalen.

Als je nog een goed werkend toestel hebt is het onnodig om een nieuwe te kopen.

  • Dan zorgen we dat je straks de juiste keuze kunt maken.
  • Met de Internet op Reis Dagbundel Wereld kun je ook in het buitenland lekker blijven internetten, zonder dat er WiFi in de buurt is. Dan krijg je van ons alle mooie deals op 'n rijtje.

Het verschil tussen Sim Only met toestel en een abonnement met toestel

Verstuur Terug naar overzicht. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Het betreft geen speciale kortingsactie bijvoorbeeld vaste klantenkorting, vriendenkorting etc. Check de inruilwaarde van je huidige telefoon online. Hallo, mijn vrouw heeft een sim only abonnement bij jullie haar telefoon is zojuist kapot gegaan en zou daarom graag een toestel aan het abonnement willen toevoegen. Vanaf januari heb je daarom een 4G geschikt toestel nodig.

  • Wat is je klantnummer?
  • Ah wat fijn om te horen!

Uw browser ondersteunt geen javascript. Uw browser ondersteunt geen javascript. U ontvangt de maandelijkse Vodafone factuur online en niet meer per post. Dit wil je ook weten Heb je een abonnement met toestel aangesloten. Indien je jouw contract verlengd hebt, moeten er minimaal 4 maanden verstreken zijn sinds de verlenging.

Kies je abonnement

Ook ben je geheel vrij om een provider te kiezen die voldoet aan jouw wensen. Dit topic is gesloten. Pas nadat we je telefoon hebben ontvangen wordt de exacte waarde bepaald. Tot slot ontvangt u ook een contract via de post.

Dit is niet verplicht! Wij verkopen Sim Only abonnementen en abonnementen met een toestel. Wij verkopen Sim Only abonnementen en abonnementen met een toestel. Dit is niet verplicht. Inloggen Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of.

Top 3 populaire Vodafone sim only-combinaties

Maar ik onthoud je tip, wellicht zal ik er in de toekomst gebruik van moeten maken. Voor aanvragen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Als je bundel op is, dan betaal je hetzelfde tarief buiten de bundel als in Nederland.

Kies een nieuwe telefoon met abonnement 2. We hopen in zo'n geval op uw begrip. Als je ervoor kiest om een abonnement met telefoon te nemen betaal je deze maandelijks aan de provider af. U betaalt hiervoor nooit rente of andere kosten!

Na goedkeuring ontvangt u het prijsverschil binnen twee weken retour. Als je ervoor kiest om een abonnement met telefoon te nemen betaal je deze maandelijks aan de provider af. Kies een nieuwe telefoon met abonnement 2.

Bekijk alle Vodafone Start en Vodafone Red tarieven. Stel, je hebt een 2 jarig abonnement met telefoon. Een deel van de kosten voor je oude mobiele telefoon worden verrekend op je volgende maandelijkse rekening en in sommige gevallen nog een rekening later.

Je ruilt je huidige telefoon in, want deze heeft vaak nog een inruilwaarde. Je kan er ook voor kiezen om je smartphone direct af te betalen door te kiezen voor direct boek spijt carry slee wikipedia. U bent klant in Nederland en hebt een bekende woon- en verblijfplaats in Nederland; U heeft geen betalingsachterstand; Er zijn minimaal 2 maanden verstreken sinds de aansluiting of verlenging van uw huidige abonnement.

Goed om te weten:

Comments

  1. Er zijn een hoop voordelen aan het los kopen van een toestel bij een Sim Only abonnement. Controleer of je telefoon geschikt is voor 4G.
  2. Charafeddine
    Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |