Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk in het italiaans

Datum van publicatie: 15.05.2018

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie samen erg gelukkig worden. Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor

Gefeliciteerd met je examenresultaten en veel succes met je toekomstige carrière. Ik wens jou alle succes met Algemene gelukwensen voor een verjaardag, gebruikelijk op verjaardagskaarten. Hebben jullie al een datum voor de trouwdag geprikt? Gelukwensen - Carrière Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe baan bij

We wisten dat je het zou halen. Dat al jouw wensen mogen uitkomen. Betuiging van medeleven bij het overlijden van een zeer dierbare persoon. Van harte gefeliciteerd met het robijnen huwelijk.

Dat al jouw wensen mogen uitkomen?

  • Van harte gefeliciteerd met het koralen huwelijk!
  • Gelukwensen - Carrière Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe baan bij Gefeliciteerd met je verjaardag!

Gelukwensen voor een fris verloofd paar dat men goed kent en navraag wanneer het huwelijk plaatsvindt. Gefeliciteerd met jullie pasgeborene. Gebruikelijk in Groot-Brittannië bij het vieren van Kerstmis en Nieuwjaar. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en veel geluk voor jullie gezamenlijke toekomst. In deze moeilijke dagen willen wij aan jou ons oprechte medeleven betuigen.

In una simile circostanza dove le parole sono inutili, ci uniamo con tanto affetto al vostro dolore.

Het spijt ons zeer over jouw tragische verlies te moeten horen. Het spijt ons zeer over jouw tragische verlies te moeten horen. Ik hoop dat je snel en spoedig weer beter wordt. Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk.

Zeer informele en spreektalige gelukwensen voor het slagen voor een examen. Possano tutti i tuoi desideri avverarsi in questo giorno. Vogliate gradire le nostre più sentite condoglianze. Cordiali felicitazioni per la nascita della vostra splendida creatura.

Ik wens jou alle succes met. Benadrukken van de lengte van een huwelijk en gelukwensen voor het jubileum. Ik wens jou alle succes met. Benadrukken van de lengte van een huwelijk en gelukwensen voor het jubileum. Benadrukken van de lengte van een huwelijk en gelukwensen voor het jubileum. Ik wens jou alle succes met .

Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk! Veel succes met jouw eerste werkdag bij Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Leven in het buitenland Magazine Stage. Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe carrièrestap.

  • Gefeliciteerd met jouw speciale dag.
  • Ik wil mijn oprechte medeleven betuigen op deze zwarte dag.
  • Ci stringiamo a voi in questa terribile disgrazia che vi ha colpito.
  • Le più vive e cordiali felicitazioni per il lieto evento!

Het spijt ons zeer over jouw tragische verlies te moeten horen. Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe carrirestap. Moge deze Divali zo stralend zijn als altijd. Wij zijn jou zeer dankbaar dat Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in hun huwelijk. Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe carrirestap. Wij hoe ontstaan seizoenen schooltv jou zeer dankbaar dat Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in hun huwelijk.

Gefeliciteerd met het slagen voor jouw examens! Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en veel geluk voor jullie gezamenlijke toekomst. Ci stringiamo a voi in questa terribile disgrazia che vi ha colpito. Gelukwensen - Kerst- en Nieuwjaarswensen Fijne feestdagen wensen

I nostri migliori auguri in questa nuova fase della vostra vita. Dat je snel weer beter wordt. I nostri migliori auguri in questa nuova fase della vostra vita.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gelukwensen - Carrière Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe baan bij
  2. Wij willen graag aan Gelukwensen voor het slagen voor een examen en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst.
  3. I nostri migliori auguri! Veel succes met jouw eerste werkdag bij

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |