Van der valk exclusief hotel haarlem

Datum van publicatie: 20.08.2018

Voor ontbijt, lunch en diner kan je terecht in het tijdelijke restaurant. Een ideale combinatie om lekker tot rust te komen.

Bekijk de nieuwe hotelbar. Bekijk het Suite Dream arrangement en ga er compleet verzorgd een nachtje tussenuit! Roomservice is mogelijk in het hotel tegen een toeslag, informeer bij aankomst naar de mogelijkheden. Kerstdiner Hotel Haarlem Bekijken en reserveren. Hotel Van der Valk Haarlem ligt op korte afstand van het monumentale centrum van Haarlem. In de Comfort Kamer kunnen geen extra bedden geplaatst worden, wel kan er één babybed geplaatst worden.

Veel meer dan een hotel ruime kamers en suites in bruisend Haarlem. Per 9 september vernieuwen wij het restaurant. In het hotel kunnen gasten gratis gebruik maken van draadloos internet. Haarlem viert cultuur Dit najaar is er extra veel te beleven in Van der valk exclusief hotel haarlem.

Ondertussen kunt u ook genieten op ons vernieuwde terras en in september volgt de opening van onze geheel nieuwe hotelbar. Per 9 september vernieuwen wij het restaurant!

  • Een overnachting in een van de suites is dan zeker aan te bevelen. De extra kosten zijn 25,- per persoon per nacht.
  • Je wandelt in 20 minuten naar het centrum, maar je kan ook de bus pakken of bij het hotel een fiets huren. Het wildseizoen is weer geopend!

Ontvang de Valk Exclusief Nieuwsbrief!

De Stadsschouwburg en de Toneelschuur zijn jarig en bieden een bijzondere feestprogrammering. Wellness Suite Toon prijzen. Blijf in shape in de fitness Bekijk fitness. Indien er met 3 of meer personen in één kamer wordt overnacht dan dient men een Comfort Plus Driepersoonskamer of een Familiekamer te reserveren.

Met het gezin een weekendje weg? Boek een kamer Boek een arrangement Reserveer een tafel Bekijk de menukaart.

Dit najaar is er extra veel te beleven in Haarlem. Begin augustus is de geheel gerenoveerde entree met roltrappen in gebruik genomen. Theater Schouwburg de Meerse Hoofddorp 8,3 km.

Wij hebben deze wintermaanden een spetterend december arrangement voor u samengesteld. Dit najaar is er extra veel te beleven in Haarlem?

Herfstdeal

Pleinen Museumplein Amsterdam 16,0 km. De volledig gerenoveerde hotelbar geeft door zijn panoramische ramen een heerlijk gevoel van ruimte. Met het gezin een weekendje weg? Mogelijk bij de meeste hotels.

De ruime Wellness Suite beschikt onder andere over een Turkse stoomdouche, sauna en een tweepersoons jacuzzi. Comfort Plus Driepersoonskamer Toon prijzen. Met het gezin een weekendje weg. Afgelopen jaar zijn op Hotels. Met het gezin een weekendje weg.

Vind jouw hotel

Wilt u uw verblijf helemaal compleet maken? Iets te vieren of een romantisch weekendje weg? Om een idee te geven:

  • Het reserveren van een tafel is helaas niet mogelijk.
  • Lunchpakket 12 per stuk per dag.
  • Momenteel renoveren wij het hoofdgebouw van ons hotel.
  • De nieuwe Birdy's bar is geopend.

Je wandelt in 20 minuten naar het centrum, maar je kan ook de bus pakken of bij het hotel een fiets huren. Het ontbijt was heerlijk met veel keuze.

Bij de receptie kunnen diverse soorten fietsen gehuurd worden. Deze hoogtepunten zijn aanleiding voor evenementen en projecten van Haarlemse makers.

Wij gezicht van de zijkant de overlast zoveel als mogelijk te beperken. Het ontbijt was heerlijk met veel keuze. Bekijk de nieuwe hotelbar. Het ontbijt was heerlijk met veel keuze, van der valk exclusief hotel haarlem.

Hulp bij boeken?

Onze familiekamers zijn geschikt voor maximaal 6 personen! Sunshower Suite Toon prijzen. Treinstation Station Haarlem 2,2 km. Van der Valk Hotel Haarlem biedt een perfecte uitvalsbasis.

Ziekenhuis Dialyse Centrum Kennemer Gasthuis m. Onze suites zijn perfect uitgerust om een nachtje heerlijk bij te komen. Ziekenhuis Dialyse Centrum Kennemer Gasthuis m.

Goed om te weten:

Comments

  1. Schitterend hotel Ruime kamer, stevig ruim bed en luxe badkamer.
  2. Bekijk het Suite Dream arrangement en ga er compleet verzorgd een nachtje tussenuit!

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |