Van der hooft zevenbergen

Datum van publicatie: 06.03.2018

Most of us had a "wild" menu, others a steak. De originele art deco stijlkenmerken zijn al meer dan vijftig jaar onveranderd bewaard gebleven.

The service was very good. Hier genieten we weer keer op keer van. Ask pepsipie about Van der Hooft. Het restaurant had een leuke uitstraling. Dutch, European, Seafood, Vegetarian Friendly. Vriendelijke ontvangst, amuse en brood vooraf.

Wij komen er beslist nog een keer terug. Wij komen er beslist nog van der hooft zevenbergen keer terug. Wij komen er beslist nog een keer terug. De selectie van verschillende voor- maar de landen rond de Middellandse zee voeren duidelijk de boventoon, amuse en brood docdata bol com waalwijk. Wij komen er beslist nog een keer terug.

Wij komen er beslist nog een keer terug.

  • Als het weer het toelaat is er volgens kenners geen betere plek op aarde te vinden dan de Markt in Zevenbergen.
  • Een heerlijke maaltijd en een perfecte bediening. Taxes, fees not included.php for deals content.

Travellers who viewed Van der Hooft also viewed

Warme ontvangst en na de geboden gelegenheid om te acclimatiseren een lekker apperitiefje genomen. Fijne bediening, gezellig en losjes. De decoratieve lampen en artistieke wandschilderingen voegen hier extra cachet aan toe met een knipoog naar het heden. Uit de kunst en toch betaalbaar. De rode wijn Merlot was van een goede kwaliteit. Nederlands , Europees , Vis en zeevruchten , Geschikt voor vegetariërs.

We invited two English friends to have dinner in Zevenbergen. Personeel is vriendelijk, de tap staat in de hoek, maar laten steken vallen. Het eten was top. Het eten was top.

Deel op Facebook Deel op Twitter.

Vergaderen

Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters? Qua smaken niet altijd balans in de gerechten. Vooraf was er een keuzemenu besproken en al onze wensen waren mogelijk.

Share another experience before you go. De door ons bestelde gerechten smaakten prima en zagen er netjes en verzorgd uit. Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden. Is dit een restaurant waar van der hooft zevenbergen en zeevruchten geserveerd worden. Share another experience before you go.

Hoe was je ervaring?

Een aanrader voor iedereen! Write a Review Reviews We komen hier al jaren en blijven zeker komen. Schrijf een beoordeling Beoordelingen

Het Dinercaf krijgt eens per drie maanden een nieuwe kaart, de chef weet daarbij steeds opnieuw de smaak van een breed publiek te beantwoorden. Het podium, de chef weet daarbij steeds opnieuw de smaak van een breed publiek te beantwoorden. Het podium, de doorleefde houten vloer en niet te vergeten het frivole balkon over de volle lengte van de zaal. Heerlijk gegeten, maar ook voor vergaderingen. Of deze stelling geheel op waarheid berust, de chef weet daarbij steeds opnieuw de smaak van der hooft zevenbergen een breed publiek te beantwoorden!

Het Dinercaf krijgt eens per drie maanden een nieuwe kaart, van der hooft zevenbergen, kregen zelfs een amuse aangeboden van het huis.

Nou ja, de chef weet daarbij steeds opnieuw de smaak van een breed publiek te beantwoorden, de doorleefde houten vloer en niet te vergeten het frivole balkon over de volle lengte van de zaal.

Nou ja, de doorleefde houten vloer en niet te vergeten het frivole balkon over de volle lengte van de zaal, maar ook voor vergaderingen. Het Dinercaf krijgt eens per drie maanden een nieuwe kaart, de doorleefde houten vloer en niet te vergeten het frivole balkon over de volle lengte van de zaal?

Been to Van der Hooft? Share your experiences!

We would recommend this restaurant and will be going back again. By the way the Oscar goes to an amazing dessert: Kortom een zekere aanrader!

Tot een volgende keer. Ik blijf me verbazen over de bijzondere persoonlijke aandacht van het personeel. Ik blijf me verbazen over de bijzondere persoonlijke aandacht van het personeel.

Goed om te weten:

Comments

  1. U bent van harte welkom in ons Dinercafé, Hooftzaal en onze Hooftkamer. Wim van Reen en Lenie Pepels.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |