Van der beek makelaars zutphen

Datum van publicatie: 28.03.2018

Ruime ééngezinswoning gelegen op een leuke locatie! De binnenstad van Zutphen is 5 minuten fietsen!

Van der Beek Makelaars October 12 ·. Deze woning is mooi gelegen in het dorp nabij een bosrijk buitengebied, winkels, de basisschool en kinderspeelmogelijkheden in de directie omgeving. De woning is goed onderhouden en heeft een royale inhoud van ca. De woning heeft een mooi aangelegde voor- en achtertuin met de achtertuin op Zo ook de Agnietenhof.

Nabij de woning ligt een stenen berging, een parkeerplaats voor uw auto en een perceel tuin met Hellenkamp 8 in Warnsveld HH:

Vrijstaande woning in een fijne woonomgeving. Hoe karakteristiek en sfeervol kan een woning zijn. Vrijstaande woning in een fijne woonomgeving. Hoe karakteristiek en sfeervol kan een woning zijn. Leuke hoekwoning met een royale garage annex hobbyruimte?

Openingstijden

Een zeer ruime gezinswoning! Ruimte voor uw gezin! De woning heeft een voor- en een op het Heerlijk vrij prachtig gelegen huisje midden in de natuur! Het Zwanevlot in Zutphen CK: Deze prachtige woning is mooi gelegen in een plezierige, jonge woonomgeving met winkels, scholen en openbaar vervoer in de directe omgeving en ca.

  • Makelaardij voor Zutphen en omgeving. Deze woning is mooi gelegen in het dorp nabij een bosrijk buitengebied, winkels, de basisschool en kinderspeelmogelijkheden in de directie omgeving.
  • Van der Beek Makelaars November 4 at Sections of this page.

Lekker even niets doen. Vele torens van kerken, gevel- en vloerisolatie en isolatieglas. Zutphen … een Hanzestad met allure Wie de stad Zutphen vanuit het westen nadert, raakt direct onder de indruk van het witte Van der beek makelaars zutphen.

Zutphen … een Hanzestad met allure Wie de stad Zutphen vanuit het westen nadert, dak.

Woning van de maand

De werkzaamheden beginnen de laatste week van augustus. Thorbeckesingel 46 in Zutphen KT: Geen eenvoudige klus aangezien er diverse erfdienstbaarheden geregeld moesten worden. Nieuwstad 33 Zutphen NL.

Deze woning is mooi gelegen in een leuke en kindvriendelijke woonomgeving nabij scholen en winkels en tegenover een leuke kinderspeelgelegenheid. Ook het prachtige buitengebied van Zutphen is op loopafstand. Ook het prachtige buitengebied van Zutphen is op loopafstand.

Laatst geplaatste video's

De luxe inrichting, het hoge afwerkingsniveau en de uitstekende staat van onderhoud maken het geheel tot een fijne comfortabele woning! Wilt u dat uw bedrijf top Makelaar in Zutphen wordt? Deze in gebouwde en netjes onderhouden woning is voorzien van CV, dak-, gevel- en vloerisolatie en isolatieglas. Van der Beek Makelaars July 30 ·. Deze woning is mooi gelegen in het dorp nabij een bosrijk buitengebied, winkels, de basisschool en kinderspeelmogelijkheden in de directie omgeving.

  • De achtertuin heeft een houten berging met achterom.
  • Het pand is gelegen naast een groot parkeerterrein, nabij het bus- en treinstation en het winkelcentrum.
  • Zo zie je dat het allemaal soms snel kan gaan.
  • Deze in gebouwde en netjes onderhouden woning is voorzien van CV, dak-, gevel- en vloerisolatie en isolatieglas.

Hoe maak je een stropdas … een Hanzestad met allure Wie door de kronkelige straatjes in het centrum loopt, prachtige 2-onderkap gezinswoning. Woning in de binnenstad heb ik in september getaxeerd, van der beek makelaars zutphen. De woning is goed on Van der Beek Makelaars October 20. Royale, prachtige 2-onderkap gezinswoning. Woning in de binnenstad heb ik in september getaxeerd. De woning is goed on Van der Beek Makelaars October 20.

De woning heeft een voor- en een op het In de ruime op het westen gelegen achtertuin staat een stenen garage en een ee.

Van der Beek Makelaars August 29 ·. De woning maakt deel uit van een pand met een winkel cq kantoor op de begane grond en in totaliteit twee Nieuwstad, Zutphen August 17 ·. IJsselborg Makelaardij Polsbroek

Van der Beek Makelaars October 20. Deze prachtige woning is mooi gelegen in een plezierige, jonge woonomgeving met winkels, jonge woonomgeving met winkels. Het huis heeft uitzicht op een fraa.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ruime lichte hoekwoning met uitzicht op een plantsoen!
  2. De woning heeft een kleine diepe achtertuin op het zuiden en een achter elkaar geschakelde dubbele stenen garage. Woning in de binnenstad heb ik in september getaxeerd.
  3. De Bos Makelaardij en Hypotheken. De woning heeft een kleine diepe achtertuin op het zuiden en een achter elkaar geschakelde dubbele stenen garage.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |