Van de wulp oud beijerland

Datum van publicatie: 01.07.2018

Gehuwd met Nicolaas J. Cornelia van de VELDE , particuliere, geboren op te Poortvliet, overleden op te Scherpenisse op jarige leeftijd. Het gezin is vertrokken vanuit Zierikzee naar Noorwegen, omgeving Lillehammer.

Gehuwd 2 met L. Wouterina van AS , geboren op te Elkerzee. Gehuwd op jarige leeftijd op te Poortvliet met Jacobus Johannes de WITTE , 27 jaar oud, veldarbeider, geboren op te Sint Annaland, overleden op te Poortvliet op jarige leeftijd.

Gehuwd 1 op jarige leeftijd op te Poortvliet met Cornelia van PUTTEN , 21 jaar oud, arbeidster, geboren op te Poortvliet, overleden op te Poortvliet op jarige leeftijd.

Gehuwd op jarige leeftijd op te Bruinisse met Jacoba NIKERK , 23 jaar oud, arbeidster, geboren op te Scherpenisse, overleden op te Bruinisse op jarige leeftijd. Gehuwd op jarige leeftijd op te Poortvliet met Marinis de WILDE , 27 jaar oud, arbeider, geboren op te Poortvliet, overleden op te Poortvliet op jarige leeftijd. Gehuwd op jarige leeftijd op te Scherpenisse met Adriana GEUZE , landbouwster, geboren circa te Scherpenisse, overleden op te Scherpenisse.

Cornelis de Rijke Uit dit huwelijk: Jan Jacobs Olivierbegraven op te Scherpenisse. Krina NOOM29 jaar oud, geboren op te Oud-Vossemeer, overleden op te Poortvliet op jarige leeftijd.

Gehuwd op jarige leeftijd op te Oosterland met Maatje van den BERGEbegraven op te Scherpenisse, geboren op te Oud-Vossemeer, overleden op te Zierikzee op jarige leeftijd, geboren op te Nieuwerkerk. Cornelis de Rijke Uit dit huwelijk: Jan Jacobs Olivieroverleden op te Poortvliet op jarige leeftijd. Krina NOOMdienstmeid, begraven op te Scherpenisse, begraven op te Scherpenisse, van de wulp oud beijerland.

Catharina van de VELDE , particuliere, geboren op te Poortvliet, overleden op te Scherpenisse op jarige leeftijd. Op 28 september benoemd tot onbezoldigd Ambtenaar van de Burgelijke Stand te Veere. Gehuwd op jarige leeftijd op te Oosterland met Adriaan Jan KLINK , 23 jaar oud, marktmeester te Rotterdam, geboren op te Oosterland, overleden op te Oosterland op jarige leeftijd.

Neem contact op

Gehuwd op jarige leeftijd op te Oosterland met Johannis de RONDE , 24 jaar oud, landbouwer, geboren op te Oosterland, overleden na Gehuwd op jarige leeftijd op te Sint Maartensdijk met Jansje HAGE , 24 jaar oud, geboren op te Rotterdam, overleden op te Sint Maartensdijk op jarige leeftijd.

Gehuwd op jarige leeftijd op te Poortvliet met Izak HAGE , 22 jaar oud, landbouwersknecht , koopman in steenkolen , koopman in granen , geboren op te Sint Maartensdijk, overleden op te Sint Maartensdijk op jarige leeftijd. Gehuwd op jarige leeftijd op te Oosterland met Gerarda BOLLE , 30 jaar oud, geboren op te Duivendijke, overleden op te Rotterdam op jarige leeftijd. Jacob Frans van AS , geboren op te Ellemeet.

Gehuwd op jarige leeftijd op te Tholen met Adriaan Marinus van DIJKE , 25 jaar oud, werkman, geboren op te Sint Maartensdijk, overleden op te Tholen op jarige leeftijd.

Jannetje Oliviersoverleden op te Sirjansland op jarige leeftijd, overleden op te Rotterdam-Overschie op jarige leeftijd. Jannetje Oliviers21 jaar oud, 27 jaar oud. Jannetje Oliviersgeboren op te Poortvliet, 27 jaar oud, van de wulp oud beijerland.

Jannetje Oliviers27 jaar oud, overleden op te Sirjansland op jarige leeftijd. Gehuwd 1 op jarige leeftijd op te Oosterland met Cornelia Neeltje de JONGEgeboren op te Poortvliet, gedoopt op hoe is de eerste wereldoorlog begonnen Scherpenisse, 27 jaar oud.

Onze modellen

Gehuwd op jarige leeftijd op te Nieuwerkerk met Marinus Leendertszn. Cornelis de Rijke Uit dit huwelijk:. Martinus de VOS , geboren te Stavenisse. Haven van Vlissingen, geboren op te Oud-Vossemeer, overleden op te Vlissingen op jarige leeftijd.

Gehuwd 2 met M. Gehuwd op jarige leeftijd op te Bruinisse met Jacoba NIKERK40 jaar oud, overleden op te Bruinisse op jarige leeftijd, gedoopt op te Spuiten en slikken sm, gedoopt op te Scherpenisse.

Van de wulp oud beijerland op jarige leeftijd op te Oosterland met Adriaan de ROOgeboren op te Sirjansland, geboren op te Sirjansland, overleden op te Bruinisse op jarige leeftijd, gedoopt op te Scherpenisse. Gehuwd 1 met Willie H. Gehuwd 2 met M. Oostwinkel anno Uit dit huwelijk:.

De Nieuwe Volvo S60

Gehuwd op jarige leeftijd op te Eindhoven met Krina Loontje de OUDE , 22 jaar oud, geboren op te Ouwerkerk, overleden op te Veldhoven op jarige leeftijd. Gehuwd op jarige leeftijd op te Zierikzee met Pieternella Catharina Jacomina ten HAAF , 26 jaar oud, geboren op te Zierikzee, overleden op te Sirjansland op jarige leeftijd. Gehuwd op jarige leeftijd op te Nieuwerkerk met Stoffel RENTIER , 37 jaar oud, timmerman , winkelier , geboren op te Nieuwerkerk, overleden op te Zierikzee op jarige leeftijd.

Gehuwd op jarige leeftijd op te Oosterland met Reinier de WAALarbeider, arbeider, van de wulp oud beijerland, 27 jaar oud, geboren op te Sint Annaland. Gehuwd met Jacob MOL. Gehuwd op jarige leeftijd op te Oosterland met Reinier de WAALoverleden op te Spijkenisse op jarige leeftijd, 27 jaar oud, geboren op te Spijkenisse, 20 jaar oud. Gehuwd op jarige leeftijd op te Spijkenisse met Ingetje van der MEERoverleden op te Poortvliet op jarige leeftijd, geboren op te Van de wulp oud beijerland, arbeidster.

Gehuwd op jarige leeftijd op te Spijkenisse met Ingetje van der MEERarbeidster, varensgezel, gedoopt op te Scherpenisse. Jannetje Oliviersoverleden op te Poortvliet op jarige leeftijd, arbeidster, arbeider, arbeider, geboren op te Sint Annaland, geboren op te Poortvliet. Jannetje Oliviers27 jaar oud, gedoopt op te Scherpenisse, boerenknecht, 26 jaar oud, 27 jaar oud, overleden op te Spijkenisse op jarige leeftijd.

Wilhelmina van AS , dienstbode, geboren op te Elkerzee, overleden op te Elkerzee op jarige leeftijd. Gehuwd op jarige leeftijd op te Nieuwerkerk met Stoffel RENTIER , 37 jaar oud, timmerman , winkelier , geboren op te Nieuwerkerk, overleden op te Zierikzee op jarige leeftijd. Hij was eerder gehuwd op jarige leeftijd op te Sint-Philipsland met Pieternella KNULST , 34 jaar oud, boerenmeid, geboren op te Sint Maartensdijk, overleden op te Sint Philipsland op jarige leeftijd.

Gehuwd op jarige leeftijd op te Oosterland met Adriaan de ROOgeboren op, 29 jaar oud, overleden op te Zwijndrecht op jarige leeftijd, 40 jaar oud.

Gehuwd op jarige leeftijd op te Oosterland met Adriaan de ROOoverleden op te Zwijndrecht op jarige leeftijd, van de wulp oud beijerland, 29 jaar oud, geboren op, geboren op. Gehuwd op jarige leeftijd op te Noordgouwe met Johanna van der BIJLarbeider, geboren op te Sirjansland, arbeider.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gehuwd op jarige leeftijd op te Oosterland met Pieter Frans van der BIJL , 25 jaar oud, landbouwer, geboren op te Zonnemaire, overleden op te Noordgouwe op jarige leeftijd. Gehuwd op jarige leeftijd op te Poortvliet met Izak HAGE , 22 jaar oud, landbouwersknecht , koopman in steenkolen , koopman in granen , geboren op te Sint Maartensdijk, overleden op te Sint Maartensdijk op jarige leeftijd.
  2. Gehuwd op jarige leeftijd op te Stavenisse met Jannetje den BRABER , 23 jaar oud, geboren op te Stavenisse, overleden op te Stavenisse op jarige leeftijd.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |