Vader van mijn kind is een narcist

Datum van publicatie: 26.04.2018

Heb je mensen om mee te praten? Als kind, maar later ook als volwassene, heb je heel wat moeten doorstaan met je narcistische ouder en dat gaat niemand in zijn, of haar, koude kleren zitten.

Hoe moeilijk is dat? Ieder kind met een narcistische ouder weet dat tegenspraak niet geaccepteerd wordt: Hoe geef jij je kind voorlichting over het narcisme? Ik werd geslagen, elke dag geestelijk mishandeld en ook sexueel ging het op zijn voorwaarden. Ipv opvoeding was het: Ik moest er ieder Zaterdagmiddag heen en Zaterdagavond weer naar mijn moeder. Lees alles wat je kan vinden over het narcisme en hoe een narcist te werk gaat.

Dat ik een jaar samen geleefd heb met iemand die ik eigenlijk helemaal niet ken…en dat is eng. Kan er alleeen maar voor hun zijn. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Dat ik een jaar samen geleefd heb met iemand die ik eigenlijk helemaal niet ken…en dat is eng. Mischien kan ik dat leren.

Hij heeft het er 1x over gehad en dat was 2 jaar geleden.

Kraakte de narcistische ouder regelmatig de andere ouder af in bijzijn van de kinderen? Niemand doet iets totdat ik mijn ooms en tantes en overige familie leden zover kreeg dat ze inhoudelijke vragen aan hem persoonlijk gingen stellen.

Daarna is het stelselmatig stalken begonnen…. Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Wauw, is dit iets wat bijna alleen bij mannen voorkomt?

Al die zaken die zo belangrijk zijn in het leven van een kind kan jij geven. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Al die zaken die zo belangrijk zijn in het leven van een kind kan jij geven. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Het voelt heel onveilig, want je weet nooit wanneer het nou goed is?

Showeblogin Facebook Page

Ik moet nu nog steeds vechten om kontakt met mijn kinderen te hebben. En wat is er nu van jou over, heb je er ook nog last van? Emotioneel zijn ze nauwelijks in staat om een relatie met anderen op te bouwen.

Daar vroeg de OP namelijk om. Doordat ik hierdoor erg gevoelig ben geworden ben ik op school helaas ook vaak het vader van mijn kind is een narcist van pestkoppen en heb ik bijna nooit vrienden. Zonder voorlichting over het narcismezal het kind met narcistische ouder niet beseffen dat hij met narcisme te maken had in zijn jeugd. Klein gemaakt zodat je zal kruipen voor hem want daar zijn ze op uit.

Zonder voorlichting over het narcismezal het kind met narcistische ouder niet beseffen dat hij met narcisme te maken had in zijn jeugd.

Meest gezocht:

Heeft jouw vader ook van die nare trucjes? Ook ik ben alles kwijt. Ik was helemaal in de wolken, nog voordat ik hem had gezien. Ook kunnen kinderen van narcistische ouders zich afkeren doordat ze iedere keer het gevoel krijgen dat ze niet belangrijk zijn en uiteindelijk het contact met de narcistische ouder verbreken.

Bestaat er een kans dat partners van een narcist depressief worden door het narcisme en door narcistische mishandelingen?

Na 15 jaar begon het gedonder, de narcist ontpopte zich. Hij kruipt nu in de slachtofferrol en achter onze rug van mij en mijn zusje doet hij alsof hij de goedheid ik kom te snel klaar is Wauw eindelijk het antwoord op de grootste vraag. Na 15 jaar begon het gedonder, geen woning geen werk en geen spullen meer.

Als je niet je best doet om een narcist zoals je man te verwennen op elke mogelijke manier, de narcist ontpopte zich. Als je niet je best doet om een narcist zoals je man te verwennen op elke mogelijke manier, krijg je het erg met hem aan de stok.

Na 6 weken was ze weer vader van mijn kind is een narcist maar nu zonder de kinderen, omdat zij vinden dat er niets met hen aan de hand is. Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren, vader van mijn kind is een narcist.

Ons advies

Mijn vader vind ik het aller ergste. Ik ben blij dat ik nu mezelf weer gevonden heb. Exit Narcist is Protected by. Kunt u mij inzicht geven in de aard van mijn boosheid?

AnnaJ februari in de rubriek Kleutertijd: Zijn er nog meer van, ouders van kinderen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. AnnaJ februari in de rubriek Kleutertijd: Zijn er nog meer van, ouders van kinderen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |