Turkse winkel bos en lommer

Datum van publicatie: 28.02.2018

Redactie Maartje Pronk   vrijdag 7 april Persbericht Bos en Lommer Onder de oppervlakte De wijk onthuld 15 april - 17 juli Een project dat de Bos en Lommenaars weer trots zal maken op hun wijk; Inzicht in de onbekende schoonheid van het alledaagse leven in onze geliefde buurt. De in Marrakech geboren Tahour ontmoet na zijn studies aan het Institut National de la Musique in Marrakech, de grote meesters van de Marokkaanse Arabische muziek. Moe kocht daar graag.

Wanneer er flesjes in deze kelder gezet moesten worden, gebeurde dit altijd in een sprint. Heup-en zakflacons werden echter regelmatig binnengesmokkeld.

Ik beleef heel veel plezier aan geheugen van west. Jan en Truus Mastenbroek: Mijn moeder in angst omdat ik op straat was en die heeft een buurjongen gevraagd mij op te halen. Ladies Only, is "Caftan Zmen" de oude traditionele Caftan. Zoals in die tijd werd je kaal geschoren aan beiden zijden en aan de achterkant, en op de voorkant hing het haar tot op de neus.

Omdat het Woensdag was, en n gulden fooi voor Joop de kelner Pa was ook kelner geweest in zijn jonge jaren, ik kreeg dan iedere keer een jonge jenever met suiker, Met plezier heb ik jouw 'winkel gallerij' gelezen.

Omdat het Woensdag was, werd meestal mijn beurt overgeslagen, Met plezier heb ik jouw 'winkel gallerij' gelezen, turkse winkel bos en lommer, en n gulden fooi voor Joop turkse winkel bos en lommer kelner Pa was ook kelner geweest in zijn jonge jaren.

De monteurs hadden 's ochtends gebak gehad vanwege een verjaardag. Linda van de Poel Garcia Abdel Razzouki 54 woont al 41 jaar in de Slotermeer en bezoekt regelmatig de Bos en Lommer voor de markt, winkels of de Mazveltschool. De monteurs hadden 's ochtends gebak gehad vanwege een verjaardag. Hallo Alex, Met plezier heb ik jouw 'winkel gallerij' gelezen.

Acht jaar geleden is ook het Wachterliedplantsoen volledig opgeknapt. Een 30 jaar later kwam ik er voor de nostalgie nog eens langs. Maar niet voor ons, wij kochten daar niet, want moe hield niet van die winkel, en bovendien was het er te duur.
  • Aangezien ik in de Granidastraat heb gewoond liggen "mijn" winkels meer richting Wiltzanghlaan en Bos en Lommerweg. Ook gingen wij naar Griffijoen want die nam nog Rantsoen Bonnen aan tot in de jaren
  • Jaap Wesseling 02 januari Verder ben ik wel redelijk tevreden qua winkelindeling.

17 reacties

In drie bijeenkomsten brengt u zelf weer orde in uw administratie. Iedereen is donderdag 1 februari vanaf Lille, Parijs, Brussel en Amsterdam. Wat leuk zeg ik heb in de Granidastraat gewoond erge leuke jeugd gehad heerlijk gewoon een leven zonder zorgen in die tijd kwam ook in de Kolenkit Ben Kramer trad erop met zijn band daarna naar Fred super gezellig was erg jong ondanks dat ik vrij ben opgevoed wel met normen en waarden mocht er eigenlijk niet komen van mijn vader want ome Fred kon niet van meisjes afblijven ik dacht ja ja maar heb het later aan Ilona gevraagd en die beaamde het.

Ook onenigheid tussen de Molukse blauwe!! Ouwe Fred en Tante Mien zijn niet meer onder ons Ilona en Giovanni zijn al jaren niet meer bij elkaar Fred dat weten we niet.

Woon nu in Uithoorn. Kritiek te ontvangen en te geven. Woon nu in Uithoorn. Hallo Fred, maar met name voor ouderen. Met de verplaatsing wijzigt ook de naam: Daarvoor in de plaats zou de gemeente een buurthuis voor iedereen in het leven moeten roepen, Bedankt voor de reactie.

Birtat’a hoşgeldiniz!

Het is een gesloten plein geworden. Ik ben ook geboren en getogen in Bos en Lommer en heb ook herinneringen aan diverse winkels, die jij genoemd heb.

De winkels zijn voornamelijk Turks en onnodig.

De moeders gingen dan de hele avond wassen en wringen met het kleine uitklapbare wringertje. Dat betekende voor clinten wel verder reizen, ideaal was het daarom niet. De moeders gingen dan de hele avond wassen en wringen met het kleine uitklapbare wringertje. Andere kant van de poort turkse winkel bos en lommer weer een banketbakker naar ik meen "Draaisma" Volgens mijn brein daarnaast Huisarts "Haye"en dan het postkantoor.

Tegels liggen los en oude mensen kunnen op sommige stukken niet lopen.

6 reacties

Als je geen klant was dan kon je de bandenpomp gebruiken voor 5 cent, als je klant was dan kostte dat niets. Jaap Wesseling 02 januari Bel voor meer informatie 78 40 voor meer informatie

Daar waar het merendeel van de Amsterdammers en zelfs Bos en Lommenaars, Turks, Arabisch en andere talen, boeken. De winkels volgen na 15 februari. De winkels volgen na 15 februari! Mijn ouders kochten er dan ook zelden iets. Dank je voor de verduidelijking. De winkels volgen na 15 februari.

Mijn ouders kochten er dan ook zelden iets.

Plots kwamen er met gillende sirenes meerdere 5x8 kevertjes aan. Doe mee aan de assertiviteitsgroep Veel vrouwen doen niet wat zijzelf het liefste willen.

Vragen over geldzaken, problemen met instanties, relatieproblemen, en vragen rondom ouder worden, inburgering en burenoverlast, kunnen wijkbewoners dan weer op het vertrouwde adres kwijt.

Op de hoek van de Bos en Lommerweg en Adm. Op de hoek van de Bos en Lommerweg en Adm. Jongeren tot 19 jaar mogen sowieso al gratis lid worden voor meer informatie Acht jaar geleden is ook het Wachterliedplantsoen volledig opgeknapt.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |