Turkse broodje met gehakt

Datum van publicatie: 01.04.2018

Ooit gemaakt met spinazie en gehakt. Vorige post Volgende post.

Serveer Turks brood gevuld met gekruid gehakt met wat rauwkost, een salade voor on the side en je kunt aanvallen! Danielle Mama Lifestyle Blog 9 mei Dit ziet er lekker uit! Zo dat ziet er lekker uit..

Dit ziet er lekker uit! Nicole 9 mei Had t al eens voorbij zien komen maar zelf nog nooit gemaakt. Had t al eens voorbij zien komen maar zelf nog nooit gemaakt.

Vooral als er kleine kinderen mee eten, is het verstandig de groente klein te snijden zodat ze het makkelijker kunnen eten  en ook liever opeten zo werkt dit bij Lana wel tenminste.

Je mag zelf ook nog sambal of chilisaus  toevoegen als je het pittiger wil maken. Nicole onlangs geplaatst… 8x turkse broodje met gehakt wolkjes voor in de babykamer. Wij maken wel eens brood met gekruid gehakt, maar dan met een vleugje shaorma of gyros kruiden! Je mag zelf ook nog sambal of chilisaus  toevoegen als je het pittiger wil maken.

Daily Struggles is online.

Het is een heerlijke snack maaltijd voor in het weekend waarmee je toch wat groentes binnenkrijgt maar wel lekker snel aan tafel kunt.
  • Vooral als er kleine kinderen mee eten, is het verstandig de groente klein te snijden zodat ze het makkelijker kunnen eten  en ook liever opeten zo werkt dit bij Lana wel tenminste. Laat een reactie achter Annuleren Naam E-mail Website.
  • Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Ingrediënten turks brood met pittig gehakt en chilisaus voor 4 personen

Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. Dat ga ik een keer proberen! Voor mij ook nieuw, maar ziet er lekker uit. Dit bak je helemaal gaar en dan voeg je  de overige groentes toe. Larissa 12 mei Hmm het ziet er echt heerlijk uit. Nicole onlangs geplaatst… Over hoe het moederschap écht is! Nog nooit gemaakt maar ziet er echt super lekker uit!

Gordon gaat trouwen gemist vandaag ben benieuwd naar jullie variatie recepten. MetMirjam 9 mei Ooh lekker zeg, turkse broodje met gehakt. Een Turks brood of ander brood gevuld met gekruid gehakt, maar ook met lekker veel groente erbij voor meer bite en smaak?

Ik ben benieuwd naar jullie variatie recepten. Een Turks brood of ander brood gevuld met gekruid gehakt, maar ook met lekker veel groente erbij voor meer bite en smaak.

Ik ga deze proberen! MetMirjam 9 mei Ooh lekker zeg! Dit recept is toch wel echt een recept om van te watertanden en ik ben dan ook erg blij dat ik dit ontdekte dankzij mijn man.

Je turkse broodje met gehakt zelf ook nog sambal of chilisaus  toevoegen als je het pittiger wil maken. Lekker makkelijk en smakelijk gerecht ook voor in de zomer, turkse broodje met gehakt, salade erbij en klaar.

Kelly onlangs geplaatst… Mijn favoriete gerechten van de afgelopen 8 maanden. Kelly onlangs geplaatst… Mijn favoriete gerechten van de afgelopen 8 maanden.

Je mag zelf ook nog sambal of chilisaus  toevoegen als je het pittiger wil maken. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Essma onlangs geplaatst… Update Ophelia op een internationale school. Ik mis de slasaus!? Gevuld stokbrood vind ik lekker bij de lunch of borrel, meestal een simpele variant met gehakt, paprika, kaas en ui.

Lianne onlangs geplaatst… Pizza roosjes met chorizo. Lijkt ons super lekker. Lijkt mij heel lekker!. Ik heb het nog nooit gemaakt maar ga het zeker doen. Het gehakt kruiden we met:. Gevuld stokbrood vind ik lekker bij de lunch of borrel, meestal een simpele variant met gehakt, kaas en ui, meestal een simpele variant met gehakt.

Het gehakt kruiden we met:. Lijkt ons super lekker, turkse broodje met gehakt.

Ik ben benieuwd naar jullie variatie recepten. Patricia 9 mei Voor mij ook nieuw, maar ziet er lekker uit. Sarah 9 mei Lekker! Had t al eens voorbij zien komen maar zelf nog nooit gemaakt.

Maar ik ben niet zo een brood liefhebber? Dit ziet er ook lekker uit. Essma 9 mei Ziet er heerlijk uit.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |