Tuin met verhoogde borders

Datum van publicatie: 24.11.2018

Een cirkelvormig terrasje is de toegang tot de achtertuin. Bij het terras is een grindplateau met een waterornament geplaatst.

Een tuin met een groot terras bij het huis en een terras achter in de tuin met een circelvormige stenen muurtje erom heen. Bij het hoofdterras is de klinkerbestrating in twee verschillende richtingen gelegd. Een diepe en smalle tuin met aan de zijkanten de borders, die deels zijn verhoogd met twee driehoekige borders en een vierkante border.

Een verhoogde stenen vijverborder aan de rechterkant laat water via een verlichte waterval met led-verlichting overstromen in een lager gelegen vijver. Om het zicht rechtstreeks in het keukenraam te belemmeren zijn een aantal zuilvormige buxussen gebruikt. Ideale verhoogde borders Verder is een verhoogde border makkelijk, want je hoeft niet te bukken.

Een cirkelvormig terrasje is de toegang tot de achtertuin? Langs het cirkelvormig pad zijn op vier plekken houten palen geplaatst waar klimbeplanting tegenaan kan groeien! Opgehoogde borders passen prima in de moderne strakke tuin. Opgehoogde borders passen prima in de moderne strakke tuin, tuin met verhoogde borders.

Een cirkelvormig terrasje is de toegang tot de achtertuin.

Zelf maken

Een tuin met een fors niveau verschil is middels muurelementen in 2 niveau's opgedeeld. Met drie bolbomen op één lijn in het midden van de tuin wordt een zichtlijn naar achteren gecreëerd.

Voor opmerkingen over de inhoud van deze pagina's: Voor de overkapping is in een pot een palmboompje geplaatst. Om 's avonds lekker buiten te zitten en te eten is er een vuurhaard - barbeque neergezet.

Om 's avonds ook van de tuin te genieten is een lei-linde in het midden van de tuin met lichtspots van onder aangelicht. Maak tuin met verhoogde borders een fundering  en bouw daar de randen op. Om 's avonds ook van de tuin te genieten is een lei-linde in het midden van de tuin met lichtspots van onder aangelicht. Vul een verhoogde border met goede grond en bemest deze regelmatig.

Stromend water zal langs het zonterras gaan. Een permanent bankje linksachter is aan het hoofdpad gelegen en staat tussen de groenblijvende borders, tuin met verhoogde borders.

Voordelen van tuinieren op hoogte

De gemakkelijke-tuin in onderhoud: Hoi Martien, water trekt altijd omhoog capillaire opstijging. Met een traptrede lager, ligt links wat lager gelegen klinkertjes horizontaal gelegd. In het midden is een looppad rondom een rozenperk eveneens met dezelfde Abbeystones uitgevoerd.

Cedarhout is een goed keuze omdat deze lange tijd meegaat en op duur niet zal gaan rotten. In de achtertuin zijn cirkelterrassen gesitueerd, waarbij deels twee cirkelpergola's langs de terrassen lopen.

Cedarhout is een goed keuze omdat deze lange tijd meegaat en op duur niet zal gaan rotten. Tuin met verhoogde borders is een goed keuze omdat deze lange tijd meegaat en op duur niet zal gaan rotten. Een verhoogde border links en een pergola scheiden het 2e terras een beetje af van de rest van de tuin.

Winkelwagen

Het is immers niet nodig om een verhoogde border op tuingrond te plaatsen. Om 's avonds ook van de tuin te genieten is een lei-linde in het midden van de tuin met lichtspots van onder aangelicht. De klinkerbestrating staat haaks op de aangrenzende bestrating.

Aan huis is een ruim terras met uitzicht over de hele tuin. Een vijver met waterplanten is centraal in de tuin gelegen.

Welke tuin uit dit Ideabook spreekt jou het meeste aan! De bestrating van de oprit is in wildverband gelegd. Vanuit de huiskamer is een recht pad naar een zonnige locatie pretty little liars lyrics post malone de hoek van de tuin, waar een bank is gesitueerd. Vanuit de tuin met verhoogde borders is een recht pad naar een zonnige locatie in de hoek van de tuin, waar een bank is gesitueerd.

Neem dan zeker nog even een kijkje in dit  Ideabook. Vanuit de huiskamer is een recht pad naar een zonnige locatie in de hoek van de tuin, waar een bank is gesitueerd. De bestrating van de oprit is in wildverband gelegd, tuin met verhoogde borders.

Zo schep je meer ruimte en maak je van je tuin een geheel. Verhoogde borders zijn populair in moderne tuinen, maar worden ook veel gebruikt als moestuin, zoals de keyhole garden en de moestuinbak. Om het zicht vanuit de straatzijde nog meer te belemmeren zijn aanvullend aan de voorkant 2 leibomen geplaatst.

Tegen de terrassen zijn looppaden met waalformaatjes uitgevoerd. Ben je niet zo handig of heb je geen tijd om zelf aan de slag te gaan, besteed de klus dan uit aan een  hovenier of stratenmaker. Tegen de terrassen zijn looppaden met waalformaatjes uitgevoerd.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |