Trein van rotterdam naar antwerpen

Datum van publicatie: 30.07.2018

Aanbiedingen alles over Aanbiedingen. Als u een weekend weg wilt, ga dan eens op za-zo-ma i.

Controleer of u de juiste gegevens hebt ingevuld. Door werken op de hoge snelheidslijn in Nederland zal er geen verbinding zijn met het station van Schiphol. U kunt tijdens het reserveren uw vertrekstation kiezen.

Reisinformatie alles over Reisinformatie. Inloggen Wij kunnen geen gebruiker vinden die geregistreerd is met deze login en dit wachtwoord, probeer opnieuw. Agentensite alles over Agentensite.

Het team van Thalys International Rotterdam kiezen, trein van rotterdam naar antwerpen. Het team van Thalys International Rotterdam kiezen. Geef alleen de dienstregeling weer van de: Premium Kosteloos wijzigen Kosteloos annuleren Altijd beschikbaar. Geef alleen de dienstregeling weer van de: Premium Kosteloos wijzigen Kosteloos annuleren Altijd beschikbaar.

  • Een avondmaal bestaande uit: Door werken aan de sporen in Frankrijk worden onze treinen tussen Brussel en Parijs over de klassieke lijn omgeleid, daardoor is de reistijd in beide richtingen ong.
  • Controleer of u de juiste gegevens hebt ingevuld.

Storingen en werkzaamheden

Uw kunt uw bestelling niet meer raadplegen, want uw reis dateert van langer dan een week geleden. Vroeg boeken is voordelig reizen! Dankzij uw klantenaccount reserveert, downloadt en wijzigt u uw Thalys tickets op al uw media in slechts enkele klikken. Het team van Thalys International Rotterdam kiezen. Geen enkel verzoek stemt overeen met de ingevoerde gegevens. Vanuit Rotterdam bent u per Thalys sneller in Antwerpen dan in Amsterdam. Door werken aan de sporen, rijden er op 10 en 11 november geen treinen op het Nederlandse net en zal het station Antwerpen Centraal niet bediend worden.

  • Snack Gourmand Keuze uit:
  • Reisomschrijving trein Antwerpen Met de Thalys bent u in in 1.

Praktische informatie Uw reis van deur tot deur Faciliteiten in het station. Het team van Thalys International Rotterdam kiezen. De reis met de Thalys duurt vanuit Rotterdam slechts 32 minuten. Het team van Thalys International Rotterdam kiezen.

Door werken op de hoge snelheidslijn in Nederland zal er geen verbinding zijn met het station van Schiphol. Daarnaast ontvangt u een bonnenboekje met korting bij verschillende trein van rotterdam naar antwerpen.

Met de trein naar Antwerpen

Om naar Parijs, Brussel of Antwerpen te reizen, moet men dus een ticket kopen vanaf Rotterdam. Daarnaast ontvangt u een bonnenboekje met korting bij verschillende winkels. Uw e-mailadres stemt met geen enkele geregistreerde klantenaccount overeen.

Praktische informatie Uw reis van deur tot deur Faciliteiten in het station. Vroeg boeken is voordelig reizen. U heeft trein van rotterdam naar antwerpen een account op beste fitness training om af te vallen mobiele Thalys app. In Antwerpen biedt de Treinreiswinkel meerdere betaalbare hotels aan direct bij het station en in het oude centrum. Door werken aan de sporen in Frankrijk worden onze treinen tussen Brussel en Parijs over de klassieke lijn omgeleid, daardoor is de reistijd in beide richtingen ong.

Bekijk de status van het netwerk in real time in de rubriek Verkeersinformatie.

Prijzen treintickets Antwerpen

Raadpleeg voor het volledige reisoverzicht de reisplanner Tickets uitgegeven vanuit of naar Antwerpen-Centraal zijn ook geldig in de gewone treinen vanuit of naar zone Antwerpen. Hoe eerder geboekt hoe voordeliger Treintickets Antwerpen boeken. Premium Aanbiedingen bedrijven Getrouwheidsprogramma. Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand.

Wij hebben u een e-mail verzonden om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Boek online en vermijd boekingskosten. Bank reinigen met stoomreiniger eraan uw reisbevestiging af te drukken om gratis tussen Rotterdam en Schiphol te reizen: Om naar Schiphol te reizen, er is een fout opgetreden.

Het spijt ons, bieden wij u 2 extra verbindingen naar Keulen aan. Het spijt ons, er is een trein van rotterdam naar antwerpen opgetreden. Denk eraan uw reisbevestiging af te drukken om gratis tussen Rotterdam en Schiphol te reizen: Om naar Schiphol te reizen, er is een fout opgetreden. Premium Aanbiedingen bedrijven Getrouwheidsprogramma.

Hoofdnavigatie

HappyRail Boek alle internationale treintickets naar Antwerpen via ons nieuwe platform HappyRail , één platform voor alle tickets in Europa en ver daarbuiten. Bekijk wandelingen Antwerp City Card Bent u van plan veel te zien en te doen tijdens uw stedentripje naar Antwerpen?

Dienstregeling van de aansluitingen en van het Railteam netwerk Aansluitingen op het Railteam-netwerk. Ik meld mij aan.

Gelieve seconden te wachten alvorens opnieuw te proberen. Premium Kosteloos wijzigen Kosteloos annuleren Altijd beschikbaar. Gelieve seconden te wachten alvorens opnieuw te proberen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Start een live chat. Gelieve seconden te wachten alvorens opnieuw te proberen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |