Trein brussel antwerpen centraal

Datum van publicatie: 19.08.2018

Actueel volg hier je trein storingen en werken dienstregeling per station of treinnummer vertragingsattest. Bekijk hier de volledige tariefinformatie van Thalys. De rolstoel gebruiker inbegrepen mag tot kg wegen en mag een breedte tot 75cm en een lengte tot cm hebben.

Hoe wil je de reis beginnen? Tot en met 7 dagen voor uw vertrek kunt u het extra voordelige Early Bird tarief boeken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! U kunt ervoor kiezen om de treinreis met Thalys of Intercity Brussel te maken. Extra reisopties Plan mijn reis. Vul een tijdstip in. Met de trein naar Brussels Airport.

De prijzen van treintickets voor IC Brussel zijn afhankelijk van het moment van boeken en reizen. Noorderkempen Vanaf september zouden er shuttletreinen gaan rijden tussen Noorderkempen en Antwerpen-Centraal.

Storingen op het net Vertragingsattest, trein brussel antwerpen centraal. Storingen op het net Vertragingsattest. Antwerpen-centraal 23 Oct min-Uploaded by hans met containertrein van Kortrijk naar Antwerpen-noord.

Dieses detaillierte Angebot ist nur auf Französisch und Niederländisch verfügbar.
  • Lees alles over de faciliteiten en praktische zaken van Intercity Brussel Lees alles over de faciliteiten en praktische zaken van Thalys Bekijk de reisplanner Houd rekening met vertraging of werkzaamheden en controleer uw reis in de reisplanner. Bekijk dan de leuke wandelingen door Antwerpen.
  • Gratis toegang tot de lounges Heeft u een 1e klas-ticket, dan kunt u in Amsterdam, Schiphol en Rotterdam met een gratis drankje aangenaam verblijven in de NS International Lounge.

Functionele cookies

Dieses detaillierte Angebot ist nur auf Französisch und Niederländisch verfügbar. Huur een deelfiets aan het station. Antwerpen-centraal 23 Oct min-Uploaded by hans met containertrein van Kortrijk naar Antwerpen-noord.

Reizigers met beperkte mobiliteit Bagage op de trein. Gratis toegang tot de lounges Heeft u een 1e klas-ticket, dan kunt u in Amsterdam, Schiphol en Rotterdam met een gratis drankje aangenaam verblijven in de NS International Lounge.

Verleng je abonnement Hulp nodig. Naar Rotterdam-Centraal, snel en comfortabel overbruggen, snel en comfortabel overbruggen, snel en comfortabel overbruggen. Wandelen Antwerpen Houdt u ook zo van avontuur en nieuwe plekken ontdekken. Brussels Card Bent u van plan veel musea en attracties te bezoeken in Brussel! Naar Trein brussel antwerpen centraal, snel en comfortabel overbruggen, snel en comfortabel overbruggen, snel en comfortabel overbruggen.

Brussels Card Bent u van plan veel musea en attracties te bezoeken in Brussel.

Treinen van Brussel naar Antwerpen

Tijdspanne waarbinnen het onthaal van personen met beperkte mobiliteit mogelijk is. In eerste of tweede klas reizen? Key Card Meer info.

Diensten aan spoorwegondernemingen RRS dienstverlening aan spoorwegondernemingen voorwaarden en referentiedocumenten voorwaarden en referentiedocumenten archives. Alle tarieven zijn op basis van de van toepassing zijnde trein brussel antwerpen centraal This page is only available in French and Dutch. This page is only available in French and Dutch. This page is only available in French and Dutch.

Diensten in station

Daar heeft men ons dan op een trein geladen en 6 dagen en. Bekijk de tips op NS Favourites. Wandelen Brussel Houdt u ook zo van avontuur en nieuwe plekken ontdekken?

Dagen waarop de treindienst kan worden aangepast

Daar heeft men ons trein brussel antwerpen centraal op een trein geladen en 6 dagen en. Tips voordelig reizen met Intercity Brussel U kunt uw tickets voor Intercity Brussel al vanaf dagen van tevoren boeken! De volgende zware metalen in lichaam verwijderen gelden voor een enkele reis:?

De volgende vanaf-prijzen gelden voor een enkele reis:. De volgende vanaf-prijzen gelden voor een enkele reis:. Tips voordelig reizen met Intercity Brussel U kunt uw tickets voor Intercity Brussel al vanaf dagen van tevoren boeken, trein brussel antwerpen centraal.

Je reis voorbereiden 6 tips om je reis voor te bereiden gebruik de NMBS-app reizigers met beperkte mobiliteit brochures dienstregeling MoBIB-kaart betaalmogelijkheden. Reisinformatie alles over Reisinformatie. U kunt ervoor kiezen om de treinreis met Thalys of Intercity Brussel te maken. Faciliteiten voor reizigers met beperkte mobiliteit.

Breda Centraal, vertrek Intercity Direct. Breda Centraal, vertrek Intercity Direct, trein brussel antwerpen centraal. Raadpleeg voor het volledige reisoverzicht de reisplanner Tickets uitgegeven vanuit of naar Antwerpen-Centraal zijn ook geldig in de gewone treinen vanuit of naar zone Antwerpen. De reistijd tussen Schiphol-Antwerpen bedraagt 0.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |