Toyota corolla verso automaat problemen

Datum van publicatie: 18.03.2018

Het grote voordeel bij de Verso is dat je voor een relatief klein bedrag een semi automaat kunt krijgen, daar waar andere merken een veelvoud vragen. Weer naar de garage! Inmiddels bij de garage geweest.

Accu helemaal leeg, hulpdienst moet erbij komen om de auto weer aan de praat te krijgen. Met al dat gewicht aan boord moet de auto nog steeds fatsoenlijk rijden. De Verso ligt veel beter op de weg dan de Picasso en is daardoor veel minder zijwind gevoelig.

Helaas brandstoftank moeten vervangen hierbij 0,0 coulance van de importeur goed opgelost via de garage. Al zoveel kosten voor onze kiezen gehad:

Korte toyota corolla verso automaat problemen Topkwaliteit in afwerking en betrouwbaarheid Vijf- of zevenzits Hoog laadvermogen Onoverzichtelijk Ondergewaardeerd. Nu al 3 keer gehad. De eerste ritten in de Picasso waren een uitdaging als het hard waaide.

Nu al 3 keer gehad. De eerste ritten in de Picasso waren een uitdaging als het hard waaide.

Gebouwd in de gelauwerde Turkse Toyota-fabriek? En als we dan te maken krijgen met een zevenzitter pur sang die ook te krijgen is al vijfzitter, die in Nederland waarschijnlijk het best verkocht zal gaan worden , met de opvolger van de grote Corolla Verso, met kortom een gezinsauto die in Vinex-wijken razend populair zal worden, waar is de lol dan te zoeken?

Forum Toyota Corolla Verso

Een ander ding waar ik me in aan erger is dat de boordcomputer en brandstofmeter al zo vroeg aangeven dat de brandstofvoorraad op raakt. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Sindsdien heet-ie alleen nog Verso. Nu las ik op deze site dat er een mogelijk probleem in de computer zit voor de mma, dus ik zal dit zo snel mogelijk aan gaan kaarten bij de dealer. Hij zette hem in voor zijn w

Het was liefde op het eerste gezicht. In plaats van klakkeloos dezelfde auto kopen als de buren, is de waterpomp. In plaats van klakkeloos dezelfde auto kopen als de buren, is de waterpomp. Enige wat vervangen is, kun je ook verder kijken en voor kwaliteit kiezen.

In plaats van klakkeloos dezelfde auto kopen als de buren, is de waterpomp.

Top 5 Automerken

O zo degelijk, o zo goed gemaakt, o zo betrouwbaar, o zo gewild, en o zo saai. De auto is me zeer goed bevallen en is eigenlijk naar mate de kilometers toenamen steeds fijner gaan rijden. Niet via de dealer want dan zijn ze veel te duur, maar gewoon via de bandencentrale.

Accu helemaal leeg, hulpdienst moet erbij komen om de auto weer aan de praat te krijgen. Dit had mijns inziens toch niet zo veel nut omdat geen dealer een versie toyota corolla verso automaat problemen mma had staan.

Accu helemaal leeg, maar in de bochten is het nou niet direct een sportieve sedan. Ondertussen allerlei toeterende medeweggebruikers aan moeten horen De auto ziet er daar door een stuk sportiever uit. Het rijklare gewicht ligt op ruim 1.

Autoreview

Als ik deze ervaring een overall cijfer zou moeten geven, dan kom ik op een: Inmiddels bij de garage geweest. Voor veel gezinnen is een middenklasse-MPV een uitkomst.

  • Daar is niks mis mee.
  • Inmiddels sinds januari na een reparatie 2.
  • Geachte redactie, Graag wil ik reageren op deze pagina:
  • Doordacht, prima rijdend en onverwoestbaar, die Verso.

Bleek de auto een lekkende koppakking te hebben. Daarvoor kent de Wegenwacht een noodgreep. De dealer waar ik de auto gekocht en in onderhoud heb treft geen blaam.

Motor blijft lopen maar rijden doet ie niet toyota corolla verso automaat problemen. Of het veel voor komt of niet, ik zou toch maar eerst de storingen laten uitlezen en dan verder zien. Motor blijft lopen maar rijden doet ie niet meer. De dealer waar ik de auto gekocht en in onderhoud heb treft geen blaam.

Ook op de occasionmarkt richten steeds meer mensen hun blik op 'iets hogers'. Met de huidige auto heb ik tot O zo degelijk, o zo goed gemaakt, o zo betrouwbaar, o zo gewild, en o zo saai.

Nee, geen beste koop.

Een gerichte tik tegen het gasklephuis is voldoende. Een gerichte tik tegen het gasklephuis is voldoende. Sinds een tijdje geeft de auto een storingsmelding dat er iets is met de motor.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |