Toeristische route langs de moezel

Datum van publicatie: 09.10.2018

Bernkastel-Kues behoort zonder twijfel tot de meest geliefde plaatsen langs de Moezel en mag zich het centr Een van de bijzonderheden van de Moezel zijn de zogenaamde 'Straußwirtschaften', waar u bij de eigenaren van de wijngaarden zelf wijn kunt drinken en meestal ook iets eenvoudigs te eten kunt bestellen, zoals brood met reuzel, spekkoekjes of uientaart.

Voeg twee of meer punten aan de route toe om hem te kunnen bekijken in de externe routeplanner.

Zonsopkomst Zonsopkomst, boven op de heuvel aan de Moesel in Duitsland. Voeg twee of meer punten aan de route toe om hem te kunnen bekijken in de externe routeplanner. Een meanderende rivier waar de wijn rijkelijk vloeit om elke bocht Door: Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes. Door onze website te gebruiken gaat u hiermee accoord.

Kaart Moezel Een goede plattegrond is onmisbaar als je naar Moezel gaat. Voor EU-burgers volstaat een geldige identiteitskaart.

Win een 5-daagse wandelreis naar Duitslands mooiste wandelroute Door: Vanaf hier volg je de pijlen richting Starkenburg om de panoramaroute te vervolgen. Is this your country. Om in toeristische route langs de moezel zoomen op Moezel gebruik je de pijltjes linksboven op de landkaart.

Het lijkt erop dat de wijn nu voorgoed uit.

Toeristische routes – Duitsland in je eigen tempo leren kennen

Daar voorbij volg je niet meer de pijl van 'Mont Royal' want die brengt je naar een industriezone, maar wel de pijlen naar Traben-Trarbach. Bernkastel-Kues behoort zonder twijfel tot de meest geliefde plaatsen langs de Moezel en mag zich het centr Reviews en beoordelingen Panorama's Moezel Heb je zelf tips of opmerkingen over Panoramaroute met zicht op de Moezel?

Home Europa Duitsland Moezel. Martinskirche Deze kerk is één van de drie Rooms-katholieke kerken die de stad heeft.

  • Daar voorbij volg je niet meer de pijl van 'Mont Royal' want die brengt je naar een industriezone, maar wel de pijlen naar Traben-Trarbach.
  • Neerslag valt in alle jaargetijden. Het is een dame met opwindende rondingen, waarover de oude Romeinen en Kelten al enthousiast waren.

Cochem Treis Karden Trier. Herrstein Deutsche Edelsteinstrasse, wisselt het landschap steeds verrassend van licht. Cochem Treis Karden Trier. Hij zette niemand minder dan de vestingbouwer Vauban aan het werk om er de machtigste burcht in Europa van te maken. Herrstein Deutsche Edelsteinstrasse, Herrstein.

De Moezelwijnroute – Links en rechts van de Moezel

Martinskirche Deze kerk is één van de drie Rooms-katholieke kerken die de stad heeft. GPS-coördinaten voor de parking bij de ruïne: Reviews en beoordelingen Panorama's Moezel Heb je zelf tips of opmerkingen over Panoramaroute met zicht op de Moezel?

We kozen vier wegen, met als startplaats de afdaling vanuit Burg Eltz en als laatste de apotheose in Piesport: U hebt nog geen bestemmingen aan uw routeplanner toegevoegd. Lees meer De Moezelvallei is erg diep uitgesneden, toeristische route langs de moezel, hoge steile flanken sieren dit prachtige landschap.

Laat u meenemen Onderweg op de Moezelwijnroute is het de moeite waard de auto regelmatig te laten staan en de fiets te nemen of wandelschoenen aan te trekken? Laat u meenemen Onderweg op de Moezelwijnroute is het de moeite waard de auto regelmatig te laten restaurant brasserie hoog holten en de fiets te nemen of wandelschoenen aan te trekken.

Route Moezel-Rijn-Hunsrück (437 km)

Bernkastel Bernkastel-Kues behoort zonder twijfel tot de meest geliefde plaatsen langs de Moezel en mag zich het centr Het pontje van Ellenz naar Beilstein aan de Moezel kan beter effe wachten tot deze grote collega boot voorb Panoramaroute langs de Moezel Geweldige panorama's van Burg Eltz naar de Panoramastrasse in Piesport Wanneer je op vakantie gaat aan de Moezel, zal het je niet ontgaan dat de Moezelvallei erg diep is uitgesneden.

Grevenburg was ooit een zeer grote burcht op een bijzonder strategische plaats. Als u naar Duitsland reist, moet u in het bezit zijn van een geldig paspoort, dat nog ten minste vier maanden geldig is.

Door onze website te gebruiken gaat u hiermee accoord. We starten met onze Moezelroute bij de bekende Burg Eltz en eindigen bij het wijnschip in Neumagen, toeristische route langs de moezel. En hoe kom je daar het snelst vanuit je appartement of chalet. Moezel zicht Cochem is erg mooi gelegen aan de rivier de Moezel met zijn vele vakwerkhuisjes en de prachtige jaar o Heb je zelf tips of opmerkingen over Panoramaroute Moezel.

En hoe kom je daar het snelst vanuit je appartement of chalet. Waarom nu het dorpje Ediger Eller en haar omgeving. Door toeristische route langs de moezel website te gebruiken gaat u hiermee accoord.

We starten met onze Moezelroute bij de bekende Burg Eltz en eindigen bij het wijnschip in Neumagen. Waarom nu het dorpje Ediger Eller en haar omgeving!

Autoroute door de Moezelstreek + 4 wandelroutes

Voeg twee of meer punten aan de route toe om hem te kunnen bekijken in de externe routeplanner. Plattegrond met ligging en omgeving van Moezel Bij Bestemminginbeeld vind je een duidelijke kaart van Moezel.

Langs de route zijn nog veel overblijfselen uit de Romeinse tijd te zien, waaronder de Romeinse Villa in Nennig, met origineel mozaïek tegelwerk.

Fietsen en wijnproeven gaat prima samen in de Moezel Door: Je kan ook heel goed er een meerdaagse trip van maken of je vakantie er doorbrengen toeristische route langs de moezel onderweg op de route zijn er genoeg bezienswaardigheden, wandelroutes en prachtige natuurgebieden te vinden.

Een FSME-vaccinatie wordt hier aanbevolen voor alle mensen die veel in de natuur zijn.

Goed om te weten:

Comments

  1. Voeg twee of meer punten aan de route toe om hem te kunnen bekijken in de externe routeplanner.
  2. Christiena
    Beilstein Met de boot vanuit Cochem naar Beilstein, een leuke tocht over de Moezel. Een goede plattegrond is onmisbaar als je naar Moezel gaat.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |