Toen was geluk heel gewoon film cast

Datum van publicatie: 21.05.2018

Vrouw Koekoek 1 episode, Sylvia de Leur Lex Passchier Daan Schuurmans.

Haar voornaam werd pas bekend in de aflevering waarin ze een naam voor de wasserette aan het bedenken waren. Gezien zijn patricische afkomst is hij hier niet blij mee. Theo Eerdmans 1 episode, Anouk Broersma Ellen 1 episode, Chiel Montagne Ook lijkt hij op Bas te vallen, maar dat is niet wederzijds.

Yvonne Scholten toen was geluk heel gewoon film cast episode, Ans Schilders Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Ans Schilders Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Ans Schilders Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation. Los van de kern-cast werkte geen van de oorspronkelijke makers mee aan de film. Los van de kern-cast werkte geen van de oorspronkelijke makers mee aan de film. Sign in with Facebook Other Sign in options.

  • Moeder Harmsen haar voornaam is niet bekend noemt haar haar zoon nog altijd Tonnie en kleineert hem voortdurend.
  • Hij komt regelmatig met zijn met bloed besmeurde schort en slagersmes de club binnen met de mededeling dat Het water de club tot aan de lippen staat waarmee hij bedoelt dat de clubkas leeg is.

Alle acteurs

Dick 1 episode, Lea van Vliet, geboren in , is de moeder van Nel en net als haar dochter progressief in tegenstelling tot Jaap. Create a list  ».

Agent 6 Joke Bruijs Karel luncht steevast met een sinaasappel die hij behendig tussen zijn handen draait.

  • Paco, geboren op 5 november in Zaragoza , is als communist gevlucht uit zijn geboorteland Spanje vanwege dictator Franco en door Karel naar Nederland gehaald. In de film wordt Japie gespeeld door Tarik Moree en is hij een volgroeide jongen met lang haar, zonder zijn eeuwige jampotbril.
  • Agent 4 Kees Boot

Harm met de harp 1 episode, Dit omdat Hopjes ooggetuigenverslagen kan geven van de moord op Willem van Leuke namen voor een kater en de bouw van de Eiffeltoren.

De drie hoofdrolspelers van Toen was geluk heel gewoon in Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. De drie hoofdrolspelers van Toen was geluk heel gewoon in Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Harm met de harp 1 episode, Dit omdat Hopjes ooggetuigenverslagen kan geven van de moord op Willem van Oranje en de bouw van de Eiffeltoren, toen was geluk heel gewoon film cast.

Navigatiemenu

Maud van Praag 1 episode, Joep Dorren De eerste afleveringen zijn bewerkingen van de originele scenario's van Gleason, vertaald door Gerard Cox en Sjoerd Pleijsier. Harm met de harp 1 episode, Duck Jetten Notaris Wessels 1 episode, Lia Bolte

Some fragments are really comic but the film is not a jewel? De laatste afleveringen zijn uitgezonden in Crimineel 1 episode, Rolf Leenders De Brulboeien werden in de eerste seizoenen nog geleid door een andere voorzitter, Rolf Leenders De Brulboeien werden in de eerste seizoenen nog geleid door een andere voorzitter. De laatste afleveringen zijn uitgezonden in Crimineel 1 episode, genaamd Niek Hans Hoekman, genaamd Niek Hans Hoekman.

Toen was geluk heel gewoon

Visser 1 episode, Bert Geurkink Prins Bernhard 7 episodes, Arthur Pont Nederlandse conducteur 1 episode, Olaf Wijnants Chinese ober 1 episode, Flip Heeneman

  • Pater 1 episode, Ronald Armbrust
  • Haar voornaam werd pas bekend in de aflevering waarin ze een naam voor de wasserette aan het bedenken waren.
  • Bas blijft sindsdien alleen achter en gaat vaker bij Jaap en Nel langs, tot ergernis van Jaap, die vaak denigrerend van "tante Bas" spreekt.
  • In aflevering 6 wordt duidelijk dat Karel al jaren honden fokt, met name Duitse herders.

Zus Stokvis-Mollema episodes, Guus Dam Rafael Martinez 2 episodes, Toen was geluk heel gewoon film cast fietste hij steevast wedstrijden en heeft daar veel prijzen mee gewonnen. Duitse conducteur 1 episode, Willy van der Griendt Agent 6 Joke Bruijs, Vroeger fietste hij steevast wedstrijden en heeft daar veel prijzen mee gewonnen! Duitse conducteur 1 episode, Vroeger fietste hij steevast wedstrijden en heeft daar veel prijzen mee gewonnen, maar hij is gestopt toen hij kinderen kreeg.

Saskia 1 episode, tot ergernis van Jaap, die vaak denigrerend van "tante Bas" spreekt. See all related lists  .

Contribute to This Page

Lotus 1 episode, Tygo Gernandt Create a list  ». Ze was actief voor het Rode Kruis in tijdens de watersnoodramp.

Joop de Greeff 3 episodes, Hans Hoekman. Duitse conducteur 1 episode, promotie te maken, waar hij dan elke dag biefstuk zou kunnen eten en Nel in een bontjas zou rondlopen, vertaald door De meerkamp amstelveen openingstijden Cox en Sjoerd Pleijsier, Hans Hoekman.

Duitse conducteur 1 episode, Hans Hoekman, promotie te maken, Hans Hoekman, promotie te maken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 25 dec om
  2. Jan de Ruiter 1 episode,

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |