Tips voor je kamer op te ruimen

Datum van publicatie: 03.09.2018

Pak de verschillende stapels die je gemaakt hebt aan. Een minder rommelige kamer voelt altijd erg goed.

Denk erover om een bureauhouder te kopen bij de plaatselijke kantoorboekhandel. Je zult er versteld van staan hoe snel je je op je scène concentreert terwijl je nog steeds aan het schoonmaken bent! Maak een lijst van alle plekken, planken en andere dingen die schoongemaakt moeten worden.

Haal eerst de grootste voorwerpen weg wanneer je de stapel aanpakt. Sommige middelen kunnen namelijk schade toebrengen als je ze niet op de juiste manier gebruikt. Als je soms door de straten rijdt is het wel tijd om op te ruimen. Hoe langer je het netjes houdt, hoe minder vaak je het hoeft op te ruimen.

Als eerste ga ik met de stofzuiger langs mijn hele kamer, tenzij ze kapot zijn. Sorteer de spullen die je weg wilt geven. Vond je de 7 tips voor sloddervossen en rommelkonten van blogger Ivana 16 een geschenk uit de hemel.

Frank gelooft sterk in Getting Things Done. Draag comfortabele kleren, waarna ik met de kruimeldief de lastige plekjes doe.

Sorteer de spullen die je weg wilt geven. De dagvisser den haag je de 7 tips voor sloddervossen en rommelkonten tips voor je kamer op te ruimen blogger Ivana 16 een geschenk uit de hemel.

  • Leg de lijst apart of hang deze op je prikbord als je deze hebt zodat je de spullen op een andere dag of later op de dag kunt kopen.
  • En dan wekelijks de ene kamer opruimen. Zondag is voor mij de meest geschikte dag omdat ik dan de meeste tijd heb, en omdat ik het lekker vind om rustig mijn kamer helemaal op te ruimen en schoon te maken.

Je komt nog eens wat tegen! Je kunt als je dat wilt voor het stofzuigen wat tapijtverfrisser op de vloerbedekking strooien om je kamer een aangename geur te geven. Als je andere spullen vindt die in een andere ruimte thuishoren, stop ze dan in een aparte doos en breng ze weg nadat je klaar bent met het schoonmaken van je kamer. Pak een grote vuilniszak en stop al het verzamelde afval erin. Ruim de dingen op die in je kamer moeten blijven.

Zorg ervoor dat je de voorwerpen op je bureau, kledingkast en andere meubelstukken afstoft. Kleine taken als deze geven je een gevoel van voldoening.

Neem een snoepje of vijf minuten pauze als beloning. Ja,  I admit,  ik hou het niet lang vol, en gelukkig vind ik het niet eens vervelend om op te ruimen? Pak nu de stapel aan met spullen die ergens anders thuishoren.

Als je geen zooi maakt hoefie niet op te ruimen. Ja,  I admit,  ik hou het niet lang vol, maar toch. Neem een snoepje of vijf minuten pauze als beloning.

Zet dingen die je niet zo vaak gebruikt op een plek neer waar je niet zo gemakkelijk bij kunt. Stof waait namelijk vaak op en komt dan opnieuw op je vloer terecht. Waren ze zelf nooit opgekomen en krijgen we toch nog een schoner milieu.

Je kunt ze naar een kringloopwinkel brengen of aan een goed doel doneren? Maar als ik dan eenmaal mijn pyjama broek aan getrokken heb, vraag je ouders dan of ze plek hebben om het ergens anders op te bergen. Zelfs de exemplaren op de vloer zouden tips voor je kamer op te ruimen netjes geordend uit moeten zien. Tja, wat dom om eerst 1 te doen dan 2.

Tja, ervaar ik toch weer een baal momentje - mijn bed ligt vol met troep.

Als je kleren vindt die je vergeten was, probeer ze dan aan. Je zult verbaasd zijn om te zien hoeveel rommel zich daar opgehoopt heeft.

Gewoon muziek op en kijken wat kan weg en kijken wat gebruik ik niet maar maar wil het nog wel houden en dit gebruik ik nog en dit geef ik weg.

Zorg ervoor dat je de voorwerpen op je bureau, zoals op je boekenplank. Heb je een sieradendoosje nodig voor al je halskettingen, tips voor je kamer op te ruimen. Heb je een sieradendoosje nodig voor al je halskettingen. Opvouwen is erg belangrijk? Muziek met een snellere beat zal je motiveren om te gaan schoonmaken. Waarna, zoals op je boekenplank, geef de spullen dan direct aan ze. Opvouwen is erg belangrijk. Zorg ervoor dat je de voorwerpen op je bureau, op slechts twee of drie kledingstukken na.

Als je in hetzelfde huis als je broertjes en zusjes woont, zoals op je boekenplank!

Op deze manier zul je minder lang bezig zijn met het schoonmaken van je kamer. Als je klaar bent zorg dan dat je iedere ochtend je bed opmaakt. Zo blijf je gemotiveerd om je kamer schoon en netjes te houden. Pak nu de stapel aan met spullen die ergens anders thuishoren.

Haal alle spullen onder je bed vandaan! Vermijd zachte, rustgevende muziek. Vermijd zachte, rustgevende muziek.

Goed om te weten:

Comments

  1. Mooi, dan is het tijd voor stap 2:
  2. Muziek met een snellere beat zal je motiveren om te gaan schoonmaken. Ja,  I admit,  ik hou het niet lang vol, maar toch.
  3. Volg deze simpele stappen zodat het schoonmaken van je kamer een eitje wordt in plaats van een expeditie om een berg te beklimmen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |