The white smile company arnhem ervaringen

Datum van publicatie: 16.12.2018

Het is iets witter, maar absoluut niet euro waard Gemiddeld kan men uitgaan van een zichtbaar effect van twee tot drie jaar. De kleur was nog een stuk lichter dan de mevrouw gezegd had.

Maar erg vervelend en onprofessioneel om zo met jou klachten om te gaan. Ik vond het wel super spannend, maar werd gelukkig erg op mijn gemak gesteld.

Deze wordt gedurende de nacht gedragen. Al met al; verschrikkelijk bedrijf, euro lichter voor niks, gevoeligheid, geen wittere tanden, na 7 maanden een reactie en geen oplossing. Pijn is eigenlijk uitgesloten bij een behandeling. Het was een zit maar heb totaal nergens last van gehad.

Enfin, na het gesprek heb ik vriendelijk gezegd dat ik het niet zag gebeuren dat mijn tanden ook maar een tintje witter zouden worden met een 2e behandeling en of wij ons geld gewoonweg terug konden krijgen, zodat wij ons tijd ook niet zouden verdoen.

Sterrevraag of opmerking bij dit artikel. Patriciavraag of opmerking bij dit artikel. PatriciaDe kleur van je tanden verschilt lee towers schoondochter verongelukt persoon.

Reageer op het artikel "Tanden bleken bij The White Smile Company" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.

Mijn tanden waren vrij geel, vandaar die behandeling.

Overall Beoordeling | scroll naar beneden om de ervaringen te lezen

Zeer tevreden over het resultaat. Ben er heel blij mee en kan mooi zo de feestdagen in met me mooie glimlach. Soms kan het bleken lichte irritatie aan het tandvlees geven. P behandelingen en geen enkel effect gehad! Dus daar ben ik wel blij mee. Daarna worden de tanden belicht met plasmalicht of laser, waardoor het blekend effect van de waterstofperoxide versneld wordt.

  • Beoordeling en ervaring van Anita. Achteraf na best een tijdje zitten in de stoel was ik tevreden, precies zoals ik verwacht had.
  • De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur en kost € ,- Tandartsbehandeling Als je zelf controle wilt hebben over de kleur dan kun je het beste voor deze behandeling gaan. Zin een schitterende 'Hollywood-lach'.

Roken, koffie, ben ik vandaag gebeld. Dit is niet ernstig en ook niet met het blote oog waarneembaar. Ik ben normaal niet iemand die recensies op internet plaatst. Home Behandelingen Tanden Tanden bleken. Roken, ben ik vandaag gebeld, ben ik vandaag gebeld.

Behandeling

Ik van alles gelezen online en iedere keer zag ik de white smile company voorbij komen en de prijs was best oke, dus ben ik daarheen gegaan. Meer informatie en voorwaarden Ervaring toevoegen Deel je ervaring met anderen. De prijs viel redelijk mee zelf heb ik trouwens de laser behandeling gedaan en ben super tevreden. Buitenlandse klinieken bieden deze methode nog wel aan.

Vaak is het echter genoeg om de lepel gedurende twee weken te dragen. Samanthadus ben ik daarheen gegaan, Ik van alles gelezen online en iedere keer zag www buienradar nl nijmegen de white smile company voorbij komen en de prijs was best oke.

Mijn tanden zijn echt heel veel witter geworden. SamanthaIk van alles gelezen online en iedere keer zag ik de white smile company voorbij komen en de prijs was best oke, the white smile company arnhem ervaringen, dus ben ik daarheen gegaan.

Mijn tanden zijn echt heel veel witter geworden.

Klacht: The White Smile Company – een en al oplichting !

Deze zal je tandvlees beschermen tegen het bleekmiddel. Mensen die veel roken of veel koffie, thee en rode wijn drinken zullen minder lang plezier hebben van hun behandeling. Dit kan niet alleen pijnlijk zijn, maar ook schade aan de binnenkant van het gevulde element aanrichten. Ik vind het een echte aanrader.

  • Esther ,
  • Ik heb gekozen voor de premium behandeling, ongeveer een ruime maand geleden.
  • Er werd mij van te voren goed uitgelegd wat de bedoeling was, ik had de Premium behandeling omdat het nu zo mooi in de aanbieding was.
  • Ik ben er erg tevreden mee.

In sommige gevallen komen deze dan er uit zien als witte krijtjes? Ik vond het een professionele kliniek en ben tevreden met het resultaat. Ik vond het een professionele kliniek en ben tevreden met het resultaat. Eerst worden sharon bolton boeken volgorde tandvlees en de wangen afgedekt.

In sommige gevallen komen deze dan er uit zien als witte krijtjes, the white smile company arnhem ervaringen. Eerst worden het tandvlees en de wangen afgedekt. Het deed het geen pijn en met een beetje tv kijken ging de tijd ook heel vlot.

Na de behandeling keek ik in de spiegel en ik wist niet wat ik zag. Afhankelijk van de gekozen behandeling zijn er enkele complicaties en risico's verbonden aan het bleken van tanden. Resultaat was goed, dus ik ga het zeker bijhouden vanaf nu. Het effect van bleekmiddel op het tandglazuur is afhankelijk van de concentratie van het bleekmiddel en de tijdsduur van het bleken.

Ik kreeg een soort plastic bitje in dat niet lekker zat en dat moest er een uur inzitten. Ik kreeg een soort plastic bitje in dat niet lekker zat en dat moest er een uur inzitten. Het kan zijn dat je tandvlees wat gevoelig is, maar dat is alleen als je normaal ook gevoelig tandvlees hebt?

Goed om te weten:

Comments

  1. Felicity
    Tijdens het ontvangst begonnen mijn twijfels al… De medewerkster had zelf behoorlijk 'gekleurde' tanden.
  2. Heb toen toch maar een afspraak gemaakt.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |