Teveel olie in de auto

Datum van publicatie: 10.07.2018

Board index All times are UTC. Olie kan ook langs de zuigers geperst worden als er teveel in zit, komt dan in verbranding terecht waardoor de motor minder goed loopt en zelfs rookt. Goed onthouden, dacht ik.

De krukas kan dan in het oliebad draaien en dit geeft bijkomende wrijving en vermogenverlies. Als je echt teveel olie in de motor zou doen, dan heeft dit zeer nadelige gevolgen. Wie kan mij hierover iets zinnigs zeggen? Oei, dan hoop ik dat die via de carterontluchting je cylinders ingekomen is, en niet dat je oliedruk te hoog is geworden en dat je keerringen het hebben begeven. Of heb je een paar rij lessen nodig?

Psies, kalm an doen en ff langs de garage gaan kan geen kwaad. De afstand tussen de 2 markeringen is teveel olie in de auto dan 3x zo groot dan de afstand tussen de bovenste markering en mijn peil. Psies, kalm an doen en ff langs de garage gaan kan geen kwaad. Psies, welke olie kan ik het best gebruiken. Daarbij gaan de ruitenwissers automatisch aan maar als er dan geen vloeistof verschijnt trekken de ruitenwissers enorme strepen en zie je niks meer.

Daarbij gaan de ruitenwissers automatisch aan maar als er dan geen vloeistof verschijnt trekken de ruitenwissers enorme strepen en zie je niks meer, teveel olie in de auto.

Dat kan nooit kwaad.

Ik weet niet precies hoeveel helaas Nu heeft m'n autootje het een beetje begeven. Vervolgens draai je je filter los en laat je de olie eruit lopen die er meekomt.

Kijk ook de luchtfilter na of daar geen olie in zit, en zowel, dan vernieuwen. Je ziet weinig en wilt je ruitensproeier activeren.

Dat kon en zo gezegd zo gedaan, teveel olie in de auto. Dat kon en zo gezegd zo gedaan. Sorry, de tweede blauw, excuus. Dit hoeft niet perce te betekenen dat de boel naar de klote is. Dit hoeft niet perce te betekenen dat de boel naar de klote is.

Koelvloeistof controleren

Te veel olie in automaat Iets wijzer geworden bij de garage? Is van een BMW M47 motor. De afstand tussen de 2 markeringen is meer dan 3x zo groot dan de afstand tussen de bovenste markering en mijn peil. Hij schakelt af en toe ook wel schokkerig.

Eerst een fles versnellingsbakvloeistof kopen! Ook weer glansrijk dor de keuring, teveel olie in de auto. Dat zal de reden zijn geweest dat je auto rooktje. Regelmatig even kijken en niet te veel bijvullen bij koude motor en niet helemaal tot het maximumstreepje. Regelmatig even kijken en niet te veel bijvullen bij koude motor en niet helemaal tot het maximumstreepje?

Andere leden bekeken ook

Die fameuze Freelander, 2. Heb die vraag hier ook al is gesteld, 'k zal is opzoeken of het topic nog bestaat.. Blackshadow, ik vraag me dan in gemoede af waar u uw opleiding hebt gehad om 1ste auto technicus te worden, mij is nooit anders geleerd zoals ron het stelt. Een aantal zaken zijn opgelost maar een paar ook niet en voor deze niet opgeloste problemen is vooralsnog geen oplossing.

Dus volgens mij kan je best oppassen dat je er niet te veel olie in doet!

Dat is geheel dealer afhankelijk. De winterversie bevat antivries en is daardoor bestand tegen lagere temperaturen. Te veel olie in automaat Iets wijzer geworden bij de garage. Teveel olie in de auto winterversie bevat antivries en is daardoor bestand tegen lagere temperaturen.

Ik wist hier niets van. Ik wist hier niets van. Dat is geheel dealer afhankelijk.

Zo controleer je de koelvloeistof:

Het is wel een heel fijn gehoor een 5 liter 6 cylinder diesel die naar de toeren toegiert. Voorkom zo'n situatie door geregeld het niveau van je ruitensproeiervloeistof te controleren. Gewoon eerst kijken of de olie boven het maximum staat, dan olie op peil brengen door het teveel eruit te laten lopen als je handig genoeg bent; anders door de garage laten doen. Powered by vBulletin® Version 5.

Sinds 11 Posts Van de een op de andere dag, als in: Velgenstandaard Handige velgenstandaard voor de opslag van je zomer- en winterbanden. Sinds 11 Posts Van de een op de andere dag, als in: Velgenstandaard Handige velgenstandaard voor de opslag van je zomer- en winterbanden.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |