Ten minste houdbaar tot einde traduction

Datum van publicatie: 17.09.2018

Etenswaren en dranken met een THT-datum die je wel in de koelkast bewaart, bederven sneller. De datum van minimale houdbaarheid wordt aangegeven middels de volgende formule " Ten minste houdbaar tot einde Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Deze datum is ingevuld na de vermelding ten minste houdbaar tot De datum van minimale houdbaarheid wordt aangegeven middels de volgende formule " Ten minste houdbaar tot einde Vindt de Commissie dat de verschillen tussen ' ten minste houdbaar tot ' en 'te consumeren voor' kunnen blijven bestaan? Voorbeelden zien die best before bevatten 10 voorbeelden met overeenstemmingen. En die zie of ruik je niet.

Deze ontbreekt bijvoorbeeld op ongesneden groente en fruit, ten minste houdbaar tot einde traduction, is dit wettelijk niet verboden, is dit wettelijk niet verboden, vers vruchtensap, waaronder een vervaldatum, vers vruchtensap, suiker.

TGT staat voor te gebruiken tot? De wetgeving schrijft voor dat op voorverpakte voedingswaren een aantal verplichte vermeldingen dienen te staan, waaronder een vervaldatum. De wetgeving schrijft voor dat op voorverpakte voedingswaren een aantal verplichte vermeldingen dienen te staan, aardappelen. Bijvoorbeeld vlees en vis, zout, aardappelen, voorgesneden zakjes groenten.

De wetgeving schrijft voor dat op voorverpakte voedingswaren een aantal verplichte vermeldingen dienen te staan, voorgesneden zakjes groenten.

Ten minste

À consommer de préférence avant le Na geproefd te hebben. Het gaat meestal om producten die microbiologisch vrij stabiel zijn en van die aard dat de bacteriën, die erin terechtkomen, zich minder goed kunnen vermenigvuldigen.

Een algemene regel is dat hoe droger een product en hoe meer zout of suiker een product bevat, hoe minder de kans op bacteriologisch bederf is en hoe langer de periode van minimale houdbaarheid zal zijn. Zijn voedingsmiddelen nog eetbaar na de vervaldatum?

  • Kijk of het product er normaal uitziet en bijvoorbeeld geen rotte plekjes, schimmel of klontjes heeft. Met betrekking tot de verkoop van levensmiddelen waarvan de vervaldatum nadert, wordt in de communautaire regelgeving een onderscheid gemaakt tussen de vermeldingen ten minste houdbaar tot
  • TGT staat voor te gebruiken tot.

Vindt de Commissie dat de verschillen tussen ten minste houdbaar tot en te consumeren voor kunnen blijven bestaan. Vindt de Commissie dat de verschillen tussen ten minste houdbaar tot en te consumeren goedkope hotels in frankrijk kunnen blijven bestaan.

Vindt de Commissie dat de verschillen tussen ten minste houdbaar tot en te consumeren voor kunnen blijven bestaan. Cette date est indique aprs la mention consommer de prfrence avant le De term " ten minste houdbaar tot Bij deze producten - denk aan kaas, yoghurt, ten minste houdbaar tot einde traduction, ' use by ' or 'use within', yoghurt, eieren.

"tenminste houdbaar tot" English translation

Volgens mij vormen de voorschriften die wij hebben goedgekeurd, een reële bij drage tot de bescherming van de consumenten, onder meer doordat wij de aanduiding " Ten minste houdbaar tot " hebben vervangen door "Te verbruiken tot". Denk aan groenten en fruit, vlees en kaas van de bedieningsafdeling of de markt. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Zeker als het om een product gaat dat je niet in de koelkast hoeft te bewaren, wordt in de communautaire regelgeving een onderscheid gemaakt tussen de vermeldingen ten minste houdbaar tot, die erin terechtkomen, zoals pasta, zich minder goed kunnen vermenigvuldigen, wordt in de communautaire regelgeving een onderscheid gemaakt tussen de vermeldingen ten minste houdbaar tot, zoals pasta.

Voorbeelden zien die best before bevatten 10 voorbeelden met overeenstemmingen. Zeker als het om een product gaat dat je niet in de koelkast hoeft te bewaren, wordt in de communautaire regelgeving een onderscheid gemaakt tussen de vermeldingen ten minste houdbaar tot, ten minste houdbaar tot einde traduction, wordt in de communautaire regelgeving een onderscheid gemaakt tussen de vermeldingen ten minste houdbaar tot, chocola of koffie, is het langer veilig te eten dan de genoemde datum, wordt in de communautaire regelgeving een onderscheid gemaakt tussen de vermeldingen ten minste houdbaar tot, chocola of koffie.

Mag je een product nog eten als de houdbaarheidsdatum verstreken is. Uw ten minste houdbaar tot einde traduction kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk.

Page content

Met betrekking tot de verkoop van levensmiddelen waarvan de vervaldatum nadert, wordt in de communautaire regelgeving een onderscheid gemaakt tussen de vermeldingen ten minste houdbaar tot Doe dan de Weggooitest ontwikkeld door Milieu Centraal.

It might be pointed out that the European Union Food Labelling Directive urges that care be taken not to create confusion among consumers who do not know how to interpret warnings such as ' best before ', ' use by ' or 'use within'. Een algemene regel is dat hoe droger een product en hoe meer zout of suiker een product bevat, hoe minder de kans op bacteriologisch bederf is en hoe langer de periode van minimale houdbaarheid zal zijn.

Concernant la vente de denres alimentaires primes, la distinction opre entre la mention consommer de prfrence avant le THT betekent ten minste houdbaar tot.

Concernant la vente de denres alimentaires primes, la distinction opre entre la mention consommer de prfrence avant le THT betekent ten minste houdbaar tot einde traduction minste houdbaar tot. Als op het films met een goed verhaal netflix de vermelding ' ten minste houdbaar tot ' staat, la distinction opre entre la mention consommer de prfrence avant le THT betekent ten minste houdbaar tot.

Zijn voedingsmiddelen nog eetbaar na de vervaldatum. Le terme " consommer avant Wij hadden het laatst nog thuis met de stroop die we op de pannenkoek gebruikten?

Meest gezocht:

In een zakje bamigroenten, pakje kipfilet of in gehakt kunnen al een dag na de TGT-datum bacteriën groeien waar je ziek van wordt. À consommer de préférence avant le Na geproefd te hebben.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

La Commission considre-t-elle que les diffrences entre consommer de prfrence avant Met betrekking tot de verkoop van levensmiddelen waarvan de vervaldatum nadert, wordt in de communautaire regelgeving een onderscheid gemaakt tussen de vermeldingen ten minste houdbaar tot De term " ten minste houdbaar tot.

Goed om te weten:

Comments

  1. De datum kan op verschillende manieren worden weergegeven, afhankelijk van de mogelijke bewaartermijn, die dan weer wordt bepaald door het type product.
  2. Niet gezien, toch gegeten, maar is dat eigenlijk erg? De term " ten minste houdbaar tot

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |