Telefoon als wifi hotspot iphone

Datum van publicatie: 15.07.2018

Verbind je laptop met je telefoon via USB-tethering. Lees hier meer over het maken van een verbinding tussen een apparaat en de persoonlijke hotspot van uw iPhone of iPad. Geen extra data-abonnementen voor je tablet; Maak je veel gebruik van je tablet?

Klik op uw Mac op  in de menubalk. Volg deze stappen als u hulp nodig hebt met Persoonlijke hotspot. Een apparaat met Android tetheren Een apparaat met iOS tetheren Een apparaat met Windows tetheren Als je geen toegang hebt tot een draadloos netwerk, maar je hebt toch echt internet nodig kan je telefoon de redder in nood zijn.

Doe dit meteen zodat je geen ongewenste gebruikers van je verbinding hebt. Als je tegelijkertijd internetverbinding nodig hebt op meerdere apparaten, of je hebt geen USB-poort beschikbaar op je computer, dan kun je het beste kiezen voor de wifi-optie en een hotspot creëren.

Voer het wachtwoord voor uw persoonlijke hotspot in als u hierom wordt gevraagd. Voer het wachtwoord voor uw persoonlijke hotspot in als u hierom wordt gevraagd. Onthoud de naam van het wifinetwerk van het apparaat en het getoonde telefoon als wifi hotspot iphone.

Je kunt de naam van je hotspot verbinding zelf benoemen? Voer het wachtwoord voor uw persoonlijke hotspot in als u hierom wordt gevraagd.

Een mobiele hotspot zorgt ervoor dat je altijd en overal een hotspot kunt creeren voor bijvoorbeeld je laptop, tablet of een andere smartphone. Bedankt voor je feedback!
  • Als u een wachtwoordfout krijgt wanneer u probeert verbinding te maken met Persoonlijke hotspot, controleert u het wifiwachtwoord. Controleer of u de meest recente versie van iTunes hebt geïnstalleerd op uw Mac of pc.
  • Niet alle smartphones hebben de optie om in slowmotion te filmen. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik denk als je 4g verbinding zou hebben, zou dit razendsnel moeten zijn.

Persoonlijke hotspot activeren

Gebruik een mobiele hotspot om alsnog al je mailtjes te beantwoorden. Gelieve alle vragen te beantwoorden. Als je maar één computer wilt verbinden met je iOS-apparaat kun je het beste kiezen voor de USB-optie. Tik op  naast het apparaat dat als Persoonlijke hotspot fungeert en tik op 'Vergeet dit apparaat'.

Om draadloos te kunnen tetheren moet je de hotspot activeren op je apparaat met iOS.

Negeer eventuele vensters die openen. Als je op WIFI-toegang drukt, kun je daar je wachtwoord veranderen. Klik hier voor meer AT Holiday tips. Als je op deze functie drukt kom je op een scherm waar je de persoonlijke hotspot kunt activeren.

Telefoon lokaal tarief Maandag - vrijdag: .

Wat is een Wifi-hotspot?

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Aanmelden voor de publieke beta's. Vul het wachtwoord in, als het goed is ben je nu verbonden met de internetverbinding van je telefoon. Met cydia kun je de app MyWfi downloaden.

Vink het selectievakje aan naast Draagbare wifi hotspot. De netwerknaam is gelijk aan de naam van het iOS-apparaat dat als Persoonlijke hotspot fungeert.

Als je deze activeert dan vraagt je iPhone hoe je de hotspot wilt activeren. Beveilig je netwerk met een wachtwoord en de WPA2-versleuteling. Onder Draadloos en netwerkinstellingen selecteer je Tethering en draagbare hotspots, telefoon als wifi hotspot iphone.

Als je je hotspot ingesteld hebt kun je ermee verbinden op andere computers. Het kan daarom zijn dat je meer gegevens verbruikt dan normaal.

Als je bovenstaande stappen hebt uitgevoerd kunnen andere apparaten verbinding maken met jouw hotspot.

  • Als u nog steeds geen verbinding kunt maken, gaat u naar het volgende gedeelte.
  • Wanneer u een apparaat met een persoonlijke hotspot verbindt, wordt de statusbalk blauw en toont deze hoeveel apparaten zijn verbonden.
  • Let op, hiervoor moet je dus wel een recente Android versie op je toestel hebben staan.
  • Wees je er van bewust dat als je een hotspot instelt verbinden via wifi of Bluetooth iedereen met het juiste wachtwoord toegang heeft tot je verbinding.

Apple Music account en meldingen beheren in Muziek iOS: Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn, telefoon als wifi hotspot iphone. Soortgelijke Vragen Hoe kan ik met mijn smartphone of tablet verbinding maken met een WiFi netwerk. Soortgelijke Vragen Hoe kan ik met mijn smartphone of tablet verbinding maken met een WiFi netwerk. Het wachtwoord dat je op je computer moet invoeren zie je in het menu Persoonlijke Hotspot op je apparaat met iOS.

Alleen NL, telefoon als wifi hotspot iphone vervolgens de andere voor de ene. Alleen NL, exclusief de waddeneilanden. Zorg dat u de nieuwste iOS-versie hebt!

Persoonlijke hotspot verbinden via bluetooth of USB

Tik vervolgens op het wifinetwerk om verbinding te maken. Dit wordt gecontroleerd en de verbinding wordt tot stand gebracht, op je iPhone verschijnt er nu een blauwe balk met een overzicht van de connectie. U kunt bijvoorbeeld mogelijk geen reservekopie maken in iCloud of foto's uploaden naar de iCloud-fotobibliotheek of Fotostream.

Winkel Almelo afhalen Tijdens kantoortijden is het mogelijk om je bestelling af te halen in ons filiaal Almelo - Nederland. Vink het selectievakje aan naast Draagbare wifi hotspot. Winkel Almelo afhalen Tijdens kantoortijden is het mogelijk om je bestelling af te halen in waarom geloven mensen in god filiaal Almelo - Nederland.

Let op, hiervoor moet je dus wel een recente Android versie op je toestel hebben staan, telefoon als wifi hotspot iphone.

Goed om te weten:

Comments

  1. Schuif de knop naar rechts om de persoonlijke hotspot te activeren.
  2. Hiervan gaat wel  de batterij wel snel leeg  van je iPhone. Zorg dat u de nieuwste iOS-versie hebt.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |