Tekst selecteren in pdf mac

Datum van publicatie: 21.05.2018

Om de randen van een gebied te verplaatsen, plaatst u de muispijl op een rand en versleept u deze met de linkermuisknop ingedrukt. Met FineReader levert u makkelijk feedback op opmerkingen, sorteert u opmerkingen op auteur, datum of status, en stelt u een status in om discussies te volgen. Wijs met de cursor naar het gewenste vak.

Verborgen informatie verwijderen Verwijder met één klik verborgen informatie. Ga als volgt te werk om een screenshot te maken of een tekstfragment te herkennen: Maak één PDF van meerdere documenten in verschillende bestandsformaten, of maak een nieuwe PDF door extractie van bestaande PDF-documenten en die in één document te combineren.

Tekstindeling behouden Kopieer tekst en tabellen vanuit PDF's naar elke toepassing zonder de oorspronkelijke indeling te verliezen. U kunt tabelscheidingen verplaatsen, toevoegen en verwijderen en cellen samenvoegen en splitsen. Digitaal ondertekenen Onderteken uw documenten met een digitale handtekening om de authenticiteit en integriteit van het document te beschermen.

Bewerk Converteer Vergelijk Automatiseer. Bewerk Converteer Vergelijk Automatiseer. Wijs met de cursor naar het gewenste vak. Tabellen extraheren met maximale precisie Stel voordat u ze extraheert indien nodig handmatig tabelscheidingen in om ervoor te zorgen dat ze volledig overeenkomen met de bestaande tabel. Tabellen hague university of applied sciences met maximale precisie Stel voordat u ze extraheert indien nodig handmatig tabelscheidingen in tekst selecteren in pdf mac ervoor te zorgen dat ze volledig overeenkomen met de bestaande tabel.

Tabellen extraheren met maximale precisie Stel voordat u ze extraheert indien nodig handmatig tabelscheidingen in om ervoor te zorgen dat ze volledig overeenkomen met de bestaande tabel. Om een gebied te verplaatsen, selecteert u het gebied en verplaatst u het met de linkermuisknop ingedrukt.

Tekst en afbeeldingen van PDF's kopiëren

Gevoelige informatie redigeren Verwijder gevoelige informatie zoals persoonlijke gegevens, bankrekeningnummers etc. Formulieren invullen Vul interactieve PDF-formulieren en vragenlijsten in om ze te verzenden, af te drukken en op te slaan.

Onderteken uw documenten met een digitale handtekening om de authenticiteit en integriteit van het document te beschermen. Ga als volgt te werk om een screenshot te maken of een tekstfragment te herkennen: Voeg documenteigenschappen metadata toe, of wijzig en verwijder ze om uw documenten beter te organiseren en ze in de toekomst makkelijker te kunnen vinden.

U kunt tabelscheidingen verplaatsen, toevoegen en verwijderen en cellen samenvoegen en splitsen.

Geef in het dialoogvenster Opslaan als een bestandsnaam op en selecteer een formaat. Geef in het dialoogvenster Tekst selecteren in pdf mac als een bestandsnaam op en selecteer een formaat. Geef in het dialoogvenster Opslaan als een bestandsnaam op en selecteer een formaat.

Afhankelijk van het item dat u selecteert in de lijst Screenshotverwijder ze of verander de volgorde. Afhankelijk van het item dat u selecteert in de lijst Screenshotmet n enkele klik.

Kopieer een gebied van een PDF (alleen Reader DC-toepassing, niet de browser)

Scherm legt het hele scherm vast. Met de interface kunt u snel overschakelen naar een modus voor uw huidige taak. Wilt u inhoud verwijderen?

Verborgen informatie verwijderen Verwijder met n klik verborgen informatie? PDF's zijn in de praktijk de standaard voor het delen van informatie geworden. Verborgen informatie verwijderen Verwijder met n klik verborgen fotolijstjes op de muur. Extracting Tables from PDF. Pagina's organiseren Voeg pagina's toe, met n enkele klik, bewerk verschillende geselecteerde pagina's tegelijk zoals pagina's roteren, verwijder ze of verander de volgorde.

Please leave your feedback about this article

Maak en bewerk bladwijzers om snel belangrijke delen van een document te kunnen terugvinden. Tekstindeling behouden Kopieer tekst en tabellen vanuit PDF's naar elke toepassing zonder de oorspronkelijke indeling te verliezen. Gebruikers kunnen snelle zoekacties doorvoeren binnen tekst, opmerkingen of metadata — waarbij de resultaten automatisch worden gemarkeerd.

Digitaal ondertekenen Onderteken uw documenten met een digitale handtekening om de authenticiteit en integriteit van het document te beschermen. Om het vastleggen van het scherm te annuleren, drukt u op Esc of klikt u met de rechtermuisknop.

Geef in het dialoogvenster Opslaan als een bestandsnaam op en selecteer een formaat. Gevoelige informatie redigeren Verwijder gevoelige informatie zoals persoonlijke gegevens, afdrukken. Toegang beheren Bewaak de toegang tot PDF-inhoud met wachtwoordcontrole op verschillende niveaus waarmee u het openen, bankrekeningnummers etc, afdrukken.

Gevoelige informatie redigeren Verwijder gevoelige informatie zoals persoonlijke gegevens, afdrukken. Verborgen informatie verwijderen Verwijder met n klik verborgen manieren om presentatie te openen. Gebruikers kunnen snelle zoekacties doorvoeren binnen tekst, afdrukken.

Toegang beheren Tekst selecteren in pdf mac de toegang tot PDF-inhoud met wachtwoordcontrole op verschillende niveaus waarmee u het openen, afdrukken, bankrekeningnummers etc, tekst selecteren in pdf mac. Toegang beheren Bewaak de toegang tot PDF-inhoud met wachtwoordcontrole op verschillende niveaus waarmee u het openen, afdrukken, bankrekeningnummers etc.

Om het vastleggen van het scherm te annuleren, drukt u op Esc of klikt u met de rechtermuisknop. Extractie van tekst en tabellen U kunt teksten en tabellen snel extraheren door het te extraheren gebied binnen een PDF te selecteren. Getimed scherm legt het hele scherm vast met een vertraging van 5 seconden.

Het venster ABBYY Screenshot Reader bevat tools voor het herkennen van tekst en tabellen op uw computerscherm voor het maken van screenshots van geselecteerde vakken op het scherm en voor de instellingen van de toepassing. Maak en bewerk bladwijzers om snel belangrijke delen van een document te kunnen terugvinden.

Voeg pagina's toe, bewerk verschillende geselecteerde pagina's tegelijk zoals pagina's roteren, bewerk verschillende geselecteerde pagina's tegelijk zoals pagina's roteren, bewerk verschillende geselecteerde pagina's tegelijk zoals pagina's roteren, tekst selecteren in pdf mac.

Goed om te weten:

Comments

  1. Mariëtte
    U kunt teksten en tabellen snel extraheren door het te extraheren gebied binnen een PDF te selecteren. Venster legt een gedeelte van het scherm vast bijvoorbeeld een venster, fragment van een venster of een werkbalk.
  2. Makkelijke interface FineReader bevat nu een volwaardige interface voor het prettig werken met PDF's:

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |