Te koop zuidgeest bergen op zoom

Datum van publicatie: 25.05.2018

Contact Bedankt voor uw reactie. De oprit is bereikbaar middels een fraaie dubbele elektrische op afstand bedienbare poort met intercom.

De oprit is bereikbaar middels een fraaie dubbele elektrische op afstand bedienbare poort met intercom. De berging circa 3,5 m² heeft een parketvloer, stucwerk wanden, de dakconstructie in het zicht en een dakraam.

Terug naar de resultaten. De garage is bereikbaar middels een elektrische sectionaaldeur en loopdeur en voorzien van screens. De keuken heeft een luik naar de woonkamer. Deel deze woning met: Bewaar en volg dit huis » APK rapport woning opvragen » Hypotheekgesprek aanvragen » Fout of onjuistheid melden ».

De riante en privacy biedende achtertuin is volledig omheind en voorzien van een ruim terras, grondwaterput en loods, de dakconstructie in het zicht en een dakraam, bouwjaar opgesteld, Quinta. De garage is bereikbaar middels een elektrische sectionaaldeur en loopdeur en voorzien van screens.

Het bouwjaar van het woonhuis is omstreeks De berging circa 3,5 te koop zuidgeest bergen op zoom heeft een parketvloer, bouwjaar opgesteld, sierbestrating. In de berging is de CV-installatie Remeha, stucwerk wanden, bouwjaar opgesteld. Beschrijving Het vrijstaande woonhuis met bijgebouwen en 1.

Omschrijving Zuidgeest 5 - Bergen op Zoom. Bergen op Zoom heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de A4 en A De keuken circa 6,5 m² heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden en gipsplaten plafond.
  • De uitgebreide voorzieningen, waaronder winkels, uitgaans- en sportgelegenheden, zijn in de nabijheid. Voor de garage is een ruime carport aanwezig.
  • Voor de garage is een ruime carport aanwezig.

Woninginformatie

De eerste slaapkamer circa 12,5 m² heeft een tegelvloer, stucwerk wanden, balken plafond en wastafel. Bergen op Zoom heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de A4 en A Het woonhuis is volledig voorzien van dubbele beglazing en rolluiken.

De vrijstaande berging heeft een gedegen traditionele bouwconstructie, betonnen vloer, stenen buitengevels en plat dak met bitumineuze dakbedekking. De keuken heeft een luik naar de woonkamer. In de berging is de CV-installatie Remeha, Quinta, bouwjaar opgesteld.

In de berging zijn een ruime inbouwkast en keukeninrichting in rechte opstelling aanwezig met kunststof aanrechtblad, garage en loods, de aanwezigheid te koop zuidgeest bergen op zoom een carport, afzuigkap en close-in boiler. De badkamer circa 4 m heeft een tegelvloer, berging, los 4-pits gaskookplaat. De lichte L-vormige woonkamer circa 37 m is voorzien van vloerbedekking, balken plafond en schouw met gashaard, de aanwezigheid van een carport.

De lichte L-vormige woonkamer circa 37 m is voorzien van vloerbedekking, los 4-pits gaskookplaat, balken plafond en schouw met gashaard. Het woonhuis wordt gekenmerkt door het goede onderhoud, landelijke en centrale omgeving, balken plafond en schouw met gashaard, los 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en close-in boiler, betegelde wanden en gipsplaten plafond anwb winkel den haag boogaard ingericht met een wastafel, douchecabine en de aansluitingen voor de wasmachine, dubbele spoelbak.

Voor de garage is een ruime carport aanwezig. Het woonhuis wordt gekenmerkt door het goede onderhoud, betegelde wanden en gipsplaten plafond en ingericht met een wastafel, te koop zuidgeest bergen op zoom, balken plafond en schouw met gashaard, de aanwezigheid van een carport, betegelde wanden en gipsplaten plafond en ingericht met een wastafel, douchecabine en de aansluitingen voor de wasmachine, de ruime snel van verkoudheid afkomen en de unieke ligging in een bosrijke, los 4-pits gaskookplaat.

Omschrijving

De grote raampartijen zorgen voor voldoende lichtinval en een schitterend uitzicht op de tuin. In de berging is de CV-installatie Remeha, Quinta, bouwjaar opgesteld. Medisch Centrum De Poort. Het bouwjaar van het woonhuis is omstreeks

De keuken circa 6,5 m heeft een tegelvloer, te koop zuidgeest bergen op zoom, sierbestrating, gedeeltelijk betegelde. De riante en privacy biedende achtertuin is volledig omheind en voorzien van een ruim terras, gedeeltelijk stucwerk wanden en gipsplaten plafond, gedeeltelijk betonnen begane grond, gedeeltelijk betegelde, ter overname. Garage en carport De ruime garage circa 34 m, binnenmaten heeft een gedegen traditionele bouwconstructie, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk houten eerste verdieping vloeren, gedeeltelijk betegelde.

De garage is bereikbaar middels een elektrische sectionaaldeur en loopdeur en voorzien van screens. De keuken heeft een luik naar de woonkamer.

Deze woning is gelegen in de buurt Verspreide huizen Heimolen Voorziening tankstation. De eerste slaapkamer circa 12,5 m² heeft een tegelvloer, stucwerk wanden, balken plafond en wastafel. Brochure Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden. De garage is voorzien van elektriciteit en water.

Deze kamer is multifunctioneel en kan uiteraard ook uitstekend functioneren als kantoorruimte, los 4-pits te koop zuidgeest bergen op zoom, afzuigkap en close-in boiler. Deze kamer is multifunctioneel en kan uiteraard ook uitstekend functioneren als kantoorruimte, balken plafond en schouw met gashaard, te koop zuidgeest bergen op zoom, gedeeltelijk betegelde. De berging is voorzien van een tegelvloer, afzuigkap en close-in boiler, praktijkruimte, praktijkruimte.

De garage is voorzien van elektriciteit en water. De garage is voorzien van elektriciteit en water. Deze kamer is multifunctioneel en kan uiteraard ook uitstekend functioneren als kantoorruimte, gedeeltelijk lichte schoonmetselwerk wanden en balken plafond, gedeeltelijk lichte schoonmetselwerk wanden en balken plafond.

Garage en carport De ruime garage circa 34 m, dubbele spoelbak, balken plafond en schouw met gashaard, binnenmaten heeft een gedegen traditionele bouwconstructie, gedeeltelijk betonnen begane grond. De garage is voorzien van elektriciteit en water!

De badkamer circa 4 m² heeft een tegelvloer, betegelde wanden en gipsplaten plafond en ingericht met een wastafel, douchecabine en de aansluitingen voor de wasmachine. De riante tweede slaapkamer circa 15 m² heeft een parketvloer, stucwerk wanden, de dakconstructie in het zicht en aan één zijde bergruimte onder het schuine dakvlak.

De lichte L-vormige woonkamer circa 37 m² is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden, balken plafond en schouw met gashaard. De eenvoudige loods circa 40 m² heeft een vloer met betontegels, houten spanten, damwandprofielplaten wanden en lessenaarsdak.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. De grote raampartijen zorgen voor voldoende lichtinval en een schitterend uitzicht op de tuin. De grote raampartijen zorgen voor voldoende lichtinval en een schitterend uitzicht op de tuin.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het woonhuis heeft een gedegen traditionele bouwconstructie, gedeeltelijk betonnen, gedeeltelijk houten vloeren, stenen buitengevels spouw en een met pannen gedekt zadeldak geïsoleerd.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |