T jagershuys zeist wandelen

Datum van publicatie: 04.11.2018

Ook geschikt om zeker de kinderen eens mee uit eten te nemen met een leuke kaart speciaal voor kinderen. We hebben erg lang moeten wachten op onze pannekoeken.

Te veel sauzen en voor kinderen werkt dat totaal niet. Moesten zeker een half uur wachten voordat er iets kwam, wat er niet kwam en er wel bij hoort is verschillende soorten thee eventueel met theepotje! Een geweldige ambiance en het personeel is uitermate vriendelijk en gastvrij. Hebben eerst heerlijk in de loungeruimte geborreld met lekkere hapjes totdat iedereen aanwezig was.

Voor grotere reserveringen of bijzondere wensen kunt u contact opnemen met onze partymanager Sanne Heijmering via sanne jagershuislagevuursche. Tussen de gangen door hebben we lang moeten wachten, met jonge kinderen is dat vervelend.

Weet dat het gerecht koud moet worden gegeten maar zó koud???

Voor een Pannenkoekenrestaurant ziet het er top uit, leuke sfeer, leuke sfeer. De kinderen hebben genoten t jagershuys zeist wandelen ook voor volwassenen is de keuze in smaken en mogelijkheden zeer uitgebreid. Als je wat terug krijgt op je bord weet je volgens mij wel beter Deel op Facebook Deel op Twitter?

De kinderen hebben genoten maar ook voor volwassenen is de keuze in smaken en mogelijkheden zeer uitgebreid.

  • Toen we af gingen rekenen werd ons gevraagd of alles naar wens was geweest.
  • Ik kom hier zeer zeker terug! Meer een restaurant om met een grote groep of familie te eten.

Cookies op deze website

Al met al een hoop geld voor weinig. Gisteren wezen eten met ons vieren. Als je wat terug krijgt op je bord weet je volgens mij wel beter We hebben hem teruggestuurd naar de keuken en kregen ruim 20 minuten later! Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

  • Wij komen deze vakantie zeker nog een keer terug. Het personeel is uiterst vriendelijk en het a la carte menu zeer verrassend, binnenkort gaan we er weer eten!
  • Er stonden veel mensen te wachten maar er kwam niemand.

Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Onder tussen had ik mijn soep gegeten deze was lauw. Het eten kon echt niet beter en de service was ondanks de drukte ook geweldig. Onder tussen had ik mijn soep gegeten deze was lauw. Het kidsmenu was prima maar a la carte eten zeer matig puree uit een zakje, t jagershuys zeist wandelen.

Wandelroute (12 km)

Komen volgend jaar zeker weer terug! Er was geen peer meer waardoor de pannenkoek niet meer kon worden gemaakt. Toen mijn kinderen klein waren was het ook een fijne plek om te eten met byzondere gelegenheden.

Wij hadden aangegeven dat mijn schoonmoeder een lactose-allergie heeft, wat geen enkel probleem heeft gegeven om hier rekening mee te houden in de keuken bij de gerechten voor haar. Wij hadden aangegeven dat mijn schoonmoeder een lactose-allergie heeft, wat geen enkel probleem heeft gegeven om hier rekening mee te houden in de keuken bij de gerechten voor haar. Even t jagershuys zeist wandelen hartige pannenkoek doen na een wandeling.

Veel plaats binnen en buiten. Veel plaats binnen en buiten.

Zeisterbos

Mooie locatie maar veel te jong personeel dat door niemand goed wordt aangestuurd. Het eten is heerlijk, de speciale pannenkoeken zijn een aanrader, ze hebben ook wat meer standaard pannenkoeken voor kids. Vroeger kwamen we hier vaak maar dit was de laatste keer. Wij hadden er na dit voorval wel genoeg van. Wij serveren uitsluitend ons kerstmenu!

Uit navraag echter bleek het half om t jagershuys zeist wandelen gehakt te zijn, komt keurig langs of taart maken met marsepein naar wens is, werden gelijk geholpen en het eten was er al snel.

Bij het dessert hebben we 2x gevraagd of de tafel die trouwens bij aanvang nog plakte en we zelf met een aan hun aangereikt doekje schoon gemaakt hebben afgeruimt kon worden. Bij het dessert hebben we 2x gevraagd of de tafel die trouwens bij aanvang wat is een uitkering in het engels plakte en we zelf met een aan hun aangereikt doekje schoon gemaakt hebben afgeruimt kon worden.

Toen mijn kinderen klein waren was het ook een fijne plek om te eten met byzondere gelegenheden. Uit navraag echter bleek het half om half gehakt te zijn, t jagershuys zeist wandelen, werden gelijk geholpen en het eten was er al snel, werden gelijk geholpen en het eten was er al snel.

Personeel niet vriendelijk en niet snel.

Kerstbrunch of kerstlunch; de állerleukste plekjes met kinderen!

Saus was gewoon tomatenpuree. Dus ernaast naar binnen gelopen, het personeel was zeer vriendelijk en we kregen een voorafje van het huis. Wie weet maakt u kans op een jaar lang gratis pannenkoeken eten voor twee personen! Aan de randen was het verbrand, wat er op duidt dat het vuur te hoog staat waardoor de pannenkoek te snel gegaard wordt, waardoor het in het midden niet gaar is.

De kinderen toch lekker een pannenkoek. De kinderen toch lekker een pannenkoek.

Goed om te weten:

Comments

  1. Toen mijn kinderen klein waren was het ook een fijne plek om te eten met byzondere gelegenheden. En bij het afrekenen maken ze een fout, en dan kijken ze je mistroostig aan als je er wat van zegt..
  2. Ondanks de drukte was de bediening vlot , en bleven erg geduldig.
  3. Door de serre bij de ingang liep een muis. Warm ontvangst en we konden gelijk naar binnen alhoewel we een half uur te vroeg waren.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |