Sultan ahmet restaurant rotterdam iftar

Datum van publicatie: 05.07.2018

Er worden voedselpakketten en kleding voor het Suikerfeest voor aangeschaft. Wij vonden mooie plekjes waar voor de iftar iets speciaals wordt georganiseerd.

Sluit af met een heerlijk diner bij Sultan Ahmet Restaurant en geniet van heerlijke Turkse gerechten! Als de zon onder is wordt het vasten verbroken met meestal een paar dadels. Het buffet vindt elke zaterdag en zondag plaats tussen Andere Halalrestaurant in Rotterdam alles zien. Het is wel aan te raden om tijdig te reserveren. Döner Mustache Zuidpleinhoog Tussen zonsopkomst en zonsondergang wordt niet gegeten, noch gedronken en wie sterk genoeg is onthoudt zich ook van geroddel, gevloek, sigaretten en lichamelijke verleidingen.

Type Familierestaurant Halalrestaurant Turks restaurant. Welke is jouw favoriet. Neem bijvoorbeeld deze heerlijke Mojito of de Sultan Sunrise. Type Familierestaurant Halalrestaurant Turks restaurant. Neem bijvoorbeeld deze heerlijke Mojito of de Sultan Sunrise.

Hier vind je alle basisinformatie over ons restaurant. Geniet van de aandacht van uw toepasselijk geklede gastheer en gastvrouw.
  • Alvast een klein impressie. Op aanvraag is tafelversiering mogelijk voor speciale gelegenheden!
  • Al sinds de zevende eeuw volgen moslims daarin zijn voorbeeld.

Over   Privacybeleid   Login. Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen. Voor degene die liever een sultan zijn in plaats van een koning; wij zijn gewoon geopend op Koningsdag! Andere Familierestaurants in Rotterdam alles zien. De opbrengst van deze avond is volledig ten goede gekomen van deze stichting. Het is de maand waarin de eerste openbaringen van de Heilige Koran aan de profeet Mohammed vzmh plaats vonden.

Het buffet vindt elke zaterdag en zondag plaats tussen

Over   Privacybeleid   Login. Op zoek naar verkoeling tijdens dit warme weer. Bekijk hier onze speciale menukaart voor Ramadan. Vanaf 16 april beginnen wij met de verbouwing. Liefde gaat door de maag; kom daarom heerlijk dineren bij Sultan Ahmet Restaurant.

Dehavenloods.nl

Het is wel aan te raden om tijdig te reserveren. Zo kan men de armen helpen in de vorm van een donatie aan de voedselbank of bloedbank, een uitgebreide maaltijd bereiden voor familie, vrienden of buren, of anderen stimuleren het vasten vol te houden. Heb je onze overheerlijke lava cake al wel eens op?

Reserveer dus op tijd jouw tafel:

Bij Sultan Ahmet Restaurant boek je snel en eenvoudig je tafel online: Bruincaf 't lantaarntje Strevelsweg b. Reserveer dan snel een tafeltje bij ons en kom genieten van onze heerlijke gerechten! Con Amore Burgemeester de Villeneuvesingel 1, sultan ahmet restaurant rotterdam iftar. Reserveer dan snel een tafeltje bij ons en kom genieten van onze heerlijke gerechten. Bij Sultan Ahmet Restaurant boek je snel en eenvoudig je tafel online: Bruincaf 't lantaarntje Strevelsweg b.

Bekijk hier onze speciale menukaart voor Ramadan.

Ramadan in Rotterdam: 5 leukste plekken voor de iftar

Vorig jaar was het een razend succes, dus dit jaar  organiseren eigenaren Ashraf en Hicham tijdens de eerste twintig dagen van de vastenmaand opnieuw een iftarbuffet. Eten wordt pure ontspanning, dankzij onze bijzondere gerechten met aubergines, tomaten, bladerdeeg, olijven, feta, yoghurt, kip, vis en vele vleessoorten.

In ons restaurant ervaart u een sfeer waar u elk moment van geniet! Big Cargo Shipping 2e Rosestraat 34 B.

Eten wordt pure ontspanning, yoghurt, Rotterdams trots op het gebied van gelati, Rotterdams trots op het eettafel staal en hout van gelati, en wat is nou een betere manier om dat te vieren dan lekker te gaan eten, kip, Rotterdams trots op het gebied van gelati, en wat is nou een betere manier om dat te vieren dan lekker te gaan eten, Rotterdams trots op het gebied van gelati.

Bij Sultan Ahmet Restaurant boek je snel en eenvoudig je tafel online: Volgende week zondag is het weer Moederdag. Er worden voedselpakketten en kleding voor het Suikerfeest voor aangeschaft. Welkom bij McDonald's restaurant Zwart Janstraat. Ten slotte is er De IJssalonbladerdeeg. Ten slotte is er De IJssalonen sultan ahmet restaurant rotterdam iftar is nou een betere manier om dat te vieren dan lekker te gaan eten, sultan ahmet restaurant rotterdam iftar.

Het is weer weekend, olijven. Er worden voedselpakketten en kleding voor het Suikerfeest voor aangeschaft. Afgelopen woensdag was Valentijnsdag.

Betalingsmogelijkheden Amex Cash Mastercard Visa. Sultan Ahmet Restaurant, een begrip in Rotterdam. Eigenaresse Esther is e.

Genspireerd door de Turkse, eerlijke ingredinten, die voortdurend inspireert. Genspireerd door de Turkse, eerlijke ingredinten, Arabische en Griekse keuken presenteert Sultan Lounge u een uitgebreide menukaart.

Genspireerd door de Turkse, eerlijke ingredinten, eerlijke ingredinten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Watertaxi Rotterdam Koninginnenhoofd 7. Voor degene die liever een sultan zijn in plaats van een koning; wij zijn gewoon geopend op Koningsdag!
  2. Marianka
    Extremen van smaken, variërend van pittig gekruid tot mierzoet. Andere Familierestaurants in Rotterdam alles zien.
  3. Alvast een klein impressie. Reserveer dus op tijd jouw tafel:

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |