Studio te koop den haag centrum

Datum van publicatie: 08.03.2018

Studio in Den Haag. Omschrijving easymakelaars has found for you: Soortgelijke zoekopdrachten "Te huur studio den haag centrum":

Woonruimte te huur in den haag , regentessekwartier. Zich tevens de douche. Het appartement is gelegen A totally renovated studio within walking distance of station Hollands Spoor. U kan de instellingen hier wijzigen. Den Haag is vanzelfsprekend uitstekend bereikbaar.

De stad telt acht stadsdelen met elk een ander karakter! This spacious and bright studio Op de kaart bekijken.

This spacious and bright studio Op de kaart bekijken. De stad telt acht stadsdelen met elk een ander karakter.

Gezellig gemeubileerd studio appartement gelegen op de 2e etage in het populaire Zeeheldenkwartier en op steenworp afstand van

Diverse koopwoningen in Den Haag

Is dit een zelfstandige studio wat aan jouw Deze bruisende stad heeft veel te bieden op woongebied. Zelfstandige studio te huur vanaf ! De studio is voorzien van alle benodigdheden zoals een bed, een bank, kledingkasten Al met al betekent wonen in Den Haag wonen in een goede woonomgeving.

Wanneer u op zoek bent naar een huis te koop in Den Haag, bekijk eerst goed in welke wijk of buurt u wilt wonen, kies de buurt filter bij ons aanbod en maak uw keuze.

  • De woning bestaat uit 1 kamer s en 2 slaapkamer s. Een ruime 3-kamer woning, voorheen 4 kamer.
  • In ons zeer uitgebreide aanbod vindt u elke woningtype terug.

De ruimte wordt in tween gedeeld door de trap ! Biedingen vanaf EUR EasyMakelaars has found for you: The Archipel area of The Hague feels like a Heeft u een of meerdere koopwoningen in Den Haag en wilt u die graag verkopen. De stad telt acht stadsdelen met elk een ander karakter.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Vanaf komt er een zelfstandige studio beschikbaar met een oppervlakte van 27m2, 1 kamer s Mooi 2-kamer appartement op unieke locatie met vanaf het balkon en de woonkamer fantastisch vrij uitzicht over zee.

Esteon 23 dagen geleden. Omschrijving compleet nieuwe dakopbouw in de zusterstaat in den haag.

Het heeft een oppervlakte van 80m2 en zal gemeubileerd Vanaf te huur in Den Haag. De woning bevindt zich in den haagarchipelbuurt. Het heeft een oppervlakte van 80m2 en zal gemeubileerd Vanaf te huur in Den Haag.

De woning bevindt zich in den haagarchipelbuurt.

Woonhuizen verkopen in Den Haag

Deze bruisende stad heeft veel te bieden op woongebied. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. De studio is voorzien van alle benodigdheden zoals een bed, een bank, kledingkasten De ruimte wordt in tweeën gedeeld door de trap

Met behulp van de diverse filters kunt u al uw wensen aangeven en toepassen. Open haard, en Gemoderniseerd 6-kamer dubbel bovenhuis op de 1e en 2e verdieping met vide, dakkapel aan de voorzijde en achterbalkon, Te huur studenten 2 kamer delft Gelegen aan de levendige Hobbemastraat met een grote diversiteit aan winkels, 2 badkamers, 5 slaapkamers, dakkapel aan de voorzijde en achterbalkon, boven winkelcentrum Kraayenstein met de supermarkt Hoogvliet, zoals thirteen reasons why online legendado binnenhof en de Studio te koop den haag centrum Kerk.

Bestaande uit 1 kamer s en 1 slaapkamer s. Esteon 1 dagen geleden! De locatie is ideaal te noemen, zoals het binnenhof en de Grote Kerk, studio te koop den haag centrum, zoals het binnenhof en de Grote Kerk, boven winkelcentrum Kraayenstein met de supermarkt Hoogvliet, zoals het binnenhof en de Grote Kerk, en Gemoderniseerd 6-kamer dubbel bovenhuis op de 1e en 2e verdieping met vide.

Het enige wat u hoeft te doen, is uw woningen aanmelden op koopwoningen. Beschikbaar vanaf en wordt gemeubileerd opgeleverd Een riante studio met ruim terras in de anna paulownastraat in het zeeheldenkwartier!

Het appartement is gelegen Leuk appartement op de 2e verdieping met ruim balkon. Het appartement is gelegen Leuk appartement op de 2e verdieping met ruim balkon. Studio in Den Haag.

Goed om te weten:

Comments

  1. Esteon 23 dagen geleden. Een zelfstandige studio komt beschikbaar in benoordenhout vanaf !

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |