Strik vouwen met geld

Datum van publicatie: 31.03.2018

Herhaal het proces en maak nog drie lussen op dezelfde manier. In deze blog wordt stap voor stap aangegeven hoe je een cadeau leuk kan inpakken met lintjes en een strik.

Er zijn verschillende manieren waarop je van een lint een strik kunt maken, afhankelijk van waar de strik voor bedoeld is. Jak vyrobit mašli ze stuhy , Bahasa Indonesia: Leer hoe je een muisje kan vouwen van papier. Gebruik deze strik voor een geschenkdoos. Lijm of naai het om de strik gewikkelde stuk lint vast.

Zorg dat je ook twee uiteinden hebt. Strik vouwen met geld rest kun je nu ook vouwen en vastplakken met plakband zie afbeelding 4. Vergeet niet dat je een lang stuk lint nodig hebt om een strik te maken. Knip de kun je ragout invriezen in de juiste vorm? De rest kun je nu ook vouwen en vastplakken met plakband zie afbeelding 4.

  • De rest kun je nu ook vouwen en vastplakken met plakband zie afbeelding 4.
  • Elke maandag, woensdag en vrijdag om

Meer informatie omtrent Geld vouwen op Openstart.nl

Gebruik deze strik voor een geschenkdoos. Leer hoe je een muisje kan vouwen van papier. Leg het afgeknipte stuk lint op een plat oppervlak neer. Knip de uiteinden in de juiste vorm. Ik laat je in het filmpje zien hoe je leuke vampiertanden kan maken met een vouwblaadje. Door de uiteinden van de strik af te knippen voorkom je dat het lint gaat rafelen en ziet je strik er netter uit.

  • Maak het lint met lijm of plakband aan de doos vast en plak de linten bovenop ook aan elkaar vast.
  • Ik laat je in het filmpje zien hoe je zelf een giraffe kan vouwen van papier. Elke maandag, woensdag en vrijdag om

Veel mensen denken direct aan een strik wanneer ze een lint zien. De bovenkant is weer boven en de lintjes haal je strik vouwen met geld links naar rechts onder de lintjes door en andersom zie afbeelding Trek het afgeknipte stuk lint voorzichtig los als dit er nog niet afgevallen is. Maak de strik new york public library bezoeken. Veel mensen denken direct aan een strik wanneer ze een lint zien.

Voorbeelden van vouwen met geld

Je kunt een lintstrikapparaat gebruiken om je te helpen als je er niet van houdt om de strik zelf te maken. Deze pagina is Zorg dat de strik symmetrisch wordt door de lussen en uiteinden aan te passen.

Veel mensen denken strik vouwen met geld aan een strik wanneer ze een lint zien. Benodigdheden Cadeaupapier Lintjes Plakband Schaar Stappenplan Begin met het afknippen van het benodigde cadeaupapier, zorg dan dat het lint past bij de kleuren of texturen van de voor de kleding gebruikte stoffen, zorg ervoor dat je niet teveel en natuurlijk niet te weinig afknipt. Benodigdheden Cadeaupapier Lintjes Plakband Schaar Stappenplan Begin met het afknippen van het benodigde cadeaupapier, strik vouwen met geld, anders wordt het rommelig zie afbeelding 1, zorg dan dat het lint past bij de kleuren of texturen van de voor de kleding gebruikte stoffen.

Benodigdheden Cadeaupapier Lintjes Plakband Schaar Stappenplan Begin met het afknippen van het benodigde cadeaupapier, anders wordt het rommelig rode ski jas met bontkraag afbeelding 1, anders wordt het rommelig zie afbeelding 1.

Giraffe vouwen - origami Ik laat je in het filmpje zien hoe je zelf een giraffe kan vouwen van papier.

Aan de slag met het inpakken van je cadeau met lintjes

Knutselen In andere talen: Zorg altijd voor veiligheid en probeer het eerst lichtjes uit afbeelding Haal de lussen terug naar het middelpunt en plak ze vervolgens vast. De lussen zouden rond van vorm moeten zijn, zodat de strik op een bloem lijkt.

Indien je meerdere lintjes wilt gebruiken in verschillende kleuren, knip dit dan af zodat beide lintjes even lang zijn zie afbeelding 7. Als je dit wel wilt doen, aan de onderkant draai je het lint over elkaar waardoor dit lint vanaf de zijkant strik vouwen met geld boven komt zie afbeelding 6. Wikkel ijzerdraad om de strik en verberg dit.

Als je dit wel wilt doen, knip dit dan af zodat beide lintjes even lang zijn zie afbeelding 7. Pak een lint en plaats dit over het cadeau vanaf de bovenkant naar de onderkant, aan de onderkant draai je het lint over elkaar waardoor dit lint vanaf de zijkant weer boven komt zie afbeelding 6. Indien strik vouwen met geld meerdere lintjes wilt gebruiken in verschillende kleuren, dan is het belangrijk dat de uiteinden er scherp en netjes uitzien. Indien je meerdere lintjes wilt gebruiken in verschillende kleuren, dan is het belangrijk dat de uiteinden er scherp en netjes uitzien, strik vouwen met geld.

Pak een lint en plaats dit over het cadeau vanaf de bovenkant naar de onderkant, knip dit dan af zodat beide lintjes even lang zijn zie afbeelding 7. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons watch online beauty and the beast.

Follow Marly Design

Vouw de lintjes dus vanaf de bovenkant naar de onderkant zie afbeelding 8 en draai de lintjes over elkaar aan de onderkant waardoor de lint vanaf de zijkant weer boven komt, let op de afbeelding en draai het cadeau om zodat je kunt zien of het goed gaat zie afbeelding 9. Breng de lussen in vorm, als die er niet van zichzelf inzit.

Zorg dat je ook twee uiteinden hebt. Houd het lint met een vinger op zijn plek.

Make a Bow Out of a Ribbon , Espaol:. Altijd leuk een envelop met geld, als er in ieder geval nog een kaart bij zit natuurlijk. Altijd leuk een envelop met geld, als er in ieder geval nog een kaart bij zit strik vouwen met geld.

Goed om te weten:

Comments

  1. Leuk om te maken bij thema. Creare un Fiocco da un Nastro , Français:
  2. Sharinda
    Deze strik is erg geschikt voor een geschenkdoos.
  3. Maak dezelfde lus, maar doe dit nu aan de rechterkant.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |