Stel je eigen racefiets samen

Datum van publicatie: 28.07.2018

De Tirreno Adriatico won hij zes keer op rij en Milan — San Remo heeft hij drie keer winnend afgesloten. Deze riem is een doorontwikkeling van de Original CDC riem.

Aspin Super Trofeo Volt Licht racefiets frame vervaardigd van triple butted aluminium Lichte full carbon vork met tapse stuurbuis Interne kabelgeleiding Stijfheid en comfort dankzij de tapse zitbuis en pressfit trapas 8 zacht oplopende framematen Totaalgewicht onder de 8kg! Om de fiets compleet te maken kan je de laatste onderdelen selecteren uit een range Vision componenten.

Door de populariteit van de naafversnellingssystemen en de positieve praktijkervaringen is de vraag naar de aandrijfriem de laatste jaren enorm gestegen.

De deelbare achtervork maakt de fiets tevens geschikt voor de populaire riemaandrijving. Specifiek frame met deelbare achtervork benodigd Alleen geschikt voor naafversnelling Er kan een breuk ontstaan als de riem scherp gebogen of gevouwen wordt.

Welke keuze het beste is voor jou hangt af van waar je je fiets voor gaat gebruiken. De schijfremmen zorgen voor stabiele remprestaties onder alle weersomstandigheden.

Configureer je fiets Stel je eigen racefiets samen. De verborgen stuuruitslag-begrenzer voorkomt dat de fiets omvalt tijdens het parkeren met volle bepakking en beschermt tevens frame, kabels en koplamp. Vrij hoog gewicht achterwiel. Eenvoudig afneembare Bosch Li-Ion Wh accu op de onderbuis voor een ideale gewichtsverdeling!

Configureer je fiets Samenstellen. Eenvoudig afneembare Bosch Li-Ion Wh accu op de onderbuis voor een ideale gewichtsverdeling.

Door de populariteit van de naafversnellingssystemen en de positieve praktijkervaringen is de vraag naar de aandrijfriem de laatste jaren enorm gestegen. Na bestelling van je KOGA Signature staat de fiets al binnen 6 weken in de gewenste kleur, maat en afmontage klaar bij je dealer. Een naar eigen wens samen te stellen fiets waarmee je probleemloos de hele wereld over kunt.

Ketting of aandrijfriem?

Bovendien draagt het bij aan het strakke uiterlijk. Uitgerust met het standaard Intuvia display of kies voor het uitgebreide Bosch Nyon display met gps en smartphone functies. Je droomfiets samenstellen is keuzes maken.

Om de fiets compleet te maken kan je de laatste onderdelen selecteren uit een range Vision componenten. Technische info Veelgestelde vragen.

  • Aspin Super Trofeo Volt Licht racefiets frame vervaardigd van triple butted aluminium Lichte full carbon vork met tapse stuurbuis Interne kabelgeleiding Stijfheid en comfort dankzij de tapse zitbuis en pressfit trapas 8 zacht oplopende framematen Totaalgewicht onder de 8kg! Carbon Fire Red, leverbaar als custom fiets of frameset.
  • Aluminium frame met triple butted buizen en interne kabelgeleiding. Je droomfiets samenstellen is keuzes maken.

Lange levensduur; drie tot vier keer zo lang als een normale ketting Onderhoudsarm en geen smering benodigd Geen rek van stel je eigen racefiets samen riem Laag gewicht. De deelbare achtervork maakt de fiets tevens geschikt voor de populaire riemaandrijving.

Lange levensduur; drie tot vier keer zo lang als een normale ketting Onderhoudsarm en geen smering benodigd Geen rek van de riem Laag gewicht. Robuust en lichtgewicht super smooth-welded aluminium frame. Afhankelijk van het frame kies je voor dual pivot remmen of schijfremmen en de laatste keus is mechanisch of electronisch schakelen. Robuust en lichtgewicht super smooth-welded aluminium frame, stel je eigen racefiets samen.

Lange levensduur; drie tot vier keer zo lang als een normale ketting Onderhoudsarm en geen smering benodigd Geen rek van de riem Laag gewicht!

Welk versnellingssysteem?

Een naar eigen wens samen te stellen fiets waarmee je probleemloos de hele wereld over kunt. Selecteer minstens 2 fietsen uit het overzicht om een vergelijking te maken. Minimaal onderhoud; eens per 5.

Aluminium frame met triple butted buizen en interne kabelgeleiding. Robuust en lichtgewicht super smooth-welded aluminium frame. De opstaande middenrand voorkomt het ophopen van stel je eigen racefiets samen.

De eerste elektrische Worldtraveller die je helemaal zelf naar wens kunt samenstellen. De opstaande middenrand voorkomt het ophopen van vuil. De WorldTraveller-S zet nieuwe maatstaven op het gebied van reisfietsen.

Eén draaishifter waarmee men onder kracht en bij stilstand kan schakelen. Ook hier geldt weer dat de keuze het uiteindelijke prijskaartje zal bepalen.

Hierbij de voor- en nadelen van beide typen in een overzicht:.

Bovendien draagt het bij aan het strakke uiterlijk? Elke groep heeft een apart prijskaartje en op de site vind stel je eigen racefiets samen onder elk type frame een overzicht van de prijs inclusief de verschillende groepsets? Elke groep heeft een apart prijskaartje en op de site vind je onder elk type frame een overzicht van de prijs inclusief de verschillende groepsets? Vandaag geopend Winkelstel je eigen racefiets samen.

De San Remo is het allround frame en is enkel verkrijgbaar met dual pivot remmen. Elke groep heeft een apart prijskaartje en op de site vind je bed en breakfast maastricht le reve elk type frame een overzicht van de prijs inclusief de verschillende groepsets.

Bovendien draagt het bij aan het strakke uiterlijk. Vandaag geopend Winkel. Slijtage V-brake is vuil- en onderhoudsgevoelig Met een forse slinger in de velg kan niet doorgereden worden.

Naast het gebruikersdoeleinde kan ook je technische kennis, de onderhoudsvriendelijkheid of juist het versnellingsbereik een belangrijke rol spelen om voor een bepaald type versnellingssysteem te kiezen.

Hydraulische schijfremmen Volledig zelf samen stellen Voor berijders tot kg! Hierbij de voor- en nadelen van beide typen in een overzicht: In de GrandTourer-S vind je jouw ideale toerfiets, bij uitstek geschikt voor in en om de stad, dagtochten en kortere reizen.

Gewicht onder de 6,8kg mogelijk Volledig zelf samen te stellen Bandbreedte tot 28mm mogelijk. Gewicht onder de 6,8kg mogelijk Volledig zelf samen te stellen Bandbreedte tot 28mm mogelijk.

De opstaande middenrand voorkomt het ophopen van vuil.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |