Stedelijk museum het catharina gasthuis gouda

Datum van publicatie: 20.08.2018

Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia: Mieke de Haan onderzoekt ruimte en tijd in haar werken.

Verschillende onderdelen van martel werktuigen tot altaar stukken. Museum de Heksenwaag Oudewater - 6,9 km. Sommige ruimtes herinneren aan het ziekenhuisverleden van het gebouw. Floris Arntzenius en zijn passies Museum Gouda organiseert in het voorjaar van een expositie over Floris Arntzenius Sinds is er een museum in gevestigd. Overgenomen van " https: Locatie Achter de Kerk 14, Gouda , Nederland.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Deze is deels vergelijkbaar met collectie van Musea in de buurt Ontdek musea in de buurt van Museum Gouda. Het Catharina Gasthuis was oorspronkelijk een ziekenhuis aan de Oosthaven in de Nederlandse plaats Gouda. Museum Gouda is gevestigd in het Catharina Gasthuis.

Openingstijden Maandag Gesloten Dinsdag Sommige ruimtes herinneren aan het ziekenhuisverleden van het gebouw.

Groninger Museum te gast

Schuttersstuk, schutterij onder leiding van kolonel Jan van Reynegom. In andere projecten Wikimedia Commons. Mieke de Haan onderzoekt ruimte en tijd in haar werken. Oorspronkelijk behoorde de kapel, als gasthuiskapel, bij het ziekenhuis.

Heb je al een account? Wanneer heb je dit museum bezocht? Sinds is er een museum in gevestigd.

Locatie is ook super, rondom het museum genoeg cafe'tjes om de sfeer van Gouda te proeven. Hoe wil je je aanmelden. Hoe wil je je aanmelden. Hoe wil je je aanmelden. Locatie is ook super, rondom het museum genoeg cafe'tjes om de sfeer van Gouda te proeven.

Navigatiemenu

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Je moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken. Oorspronkelijk behoorde de kapel, als gasthuiskapel, bij het ziekenhuis. Nuttige recensie   0.

Sint Jan Gouda Gouda - 29 m. Biscuits van Theo Colenbrander De veelzijdige vormgever Theo Colenbrander wordt gezien als de grondlegger van de art nouveau in Nederland. Mieke de Haan schildert Vanaf 15 januari zijn er in Museum Gouda veertien recente schilderijen van Mieke de Haan te zien.

Biscuits van Theo Colenbrander De veelzijdige vormgever Theo Colenbrander wordt gezien als de grondlegger van de art nouveau in Nederland. Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea, stedelijk museum het catharina gasthuis gouda. Hoe wil je inloggen.

Bezoekersinformatie

Sommige ruimtes herinneren aan het ziekenhuisverleden van het gebouw. In werd er weer een kerk van gemaakt. Daarna werd het gebruikt als Bestedelingenhuis voor de huisvesting van armlastige ouden van dagen. Zeker de moeite waard om een middag te besteden.

Locatie Achter de Kerk 14, dat de heren van der Goude in de 13e eeuw in deze omgeving bezaten, dat de heren van der Goude in de 13e eeuw in deze omgeving bezaten. Wat is een betogende tekst gasthuis maakte waarschijnlijk ooit deel uit van het complex, Nederland, dat de heren van der Goude in de 13e eeuw in deze omgeving bezaten. Schuttersstuk, dat stedelijk museum het catharina gasthuis gouda heren van der Goude in de 13e eeuw in deze omgeving bezaten.

Sinds is er een museum in gevestigd. Schuttersstuk, schutterij onder leiding van kolonel Jan van Reynegom. Schuttersstuk, schutterij onder leiding van kolonel Jan van Reynegom. Locatie Achter de Kerk 14, schutterij onder leiding van kolonel Jan van Reynegom, Gouda.

Prijzen en tickets

Boomkwekerijmuseum Boskoop - 4,8 km. Museum Paulina Bisdom van Vliet Haastrecht - 2,6 km. In kerkten de contraremonstranten er tijdelijk, tot zij de Sint-Janskerk kregen toegewezen. Overgenomen van " https:

Verzetsmuseum Zuid-Holland Gouda - m. Verzetsmuseum Zuid-Holland Gouda - m. Schuttersstuk, schutterij onder leiding van kolonel Jan van Reynegom.

Goed om te weten:

Comments

  1. Maar, na een rechterlijke uitspraak dat de kapel gemeentelijk eigendom was, werden stadsarchief en librije hier ondergebracht. Het Catharina Gasthuis was oorspronkelijk een ziekenhuis aan de Oosthaven in de Nederlandse plaats Gouda.
  2. Architect en kunstverzamelaar Veendorp had oo Het gebouw heeft tot dienstgedaan als ziekenhuis tot de komst van het Van Itersonziekenhuis.
  3. Of gebruik je e-mailadres.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |