Staande lamp zwart goud

Datum van publicatie: 20.05.2018

Prachtig vormgegeven stalen vloerlamp die niet voor niets de bijnaam 'Golden Sun' heeft gekregen. Door het bladgoud aan de binnenkant gee Nordal Vloerlamp Fifties Zwart Goud x

Deze vorm van staande verlichting hoeft niet aan de muur of het plafond bevestigd te worden, waardoor u eenvoudig licht creëert waar dat nodig is. Vloerlamp Moon Zwart Goud Materiaal: LED plafondspot Dunja met leeslamp. Louis Poulsen - Garantie: Smalle LED-vloerlamp Elaina mat nikkel. Dankzij de kleur is deze vloerlamp een verrijking in veel interieurstijlen!

En mis nooit meer een aanbieding!

Eenvoudige LED leeslampje Janelle in moderne look. De vloerlamp is uitgerust met een pulsdimmer Spiraalvormige LED vloerlamp Tori, staande lamp zwart goud. Hij is eenvoudig te installeren en geschikt voor diverse ruimten, zoals uw kantoor en de woonkamer. Door het scharnier is de lamp draai- en kantelbaar. Door het scharnier is de lamp draai- en kantelbaar.

Wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Vloerlampen zijn dan ook een voortdurende uitdaging voor de fantasie van innovatieve vormgevers.

Dit armatuur is uitgevoerd in een mat zwarte kleur. De vloerlamp is uitgerust met een pulsdimmer De binnenzijde van de spots is voorzien van een gouden kleur als afwerking. Dit zorgt voor een extra sfeervol effect. Led-vloerlamp Andrej in elegante retro look Andrej hoort bij de vloerlampen, die doen denken aan lampen van de vorige eeuw, de twintiger jaren om precies te zijn, oftewel de golden twenties.

  • Extravagante vloerlamp Lira in zwart en goud. Het feit dat de kap aan de binnenkant goudkleurig is, kan alleen op het tweede gezicht worden herkend.
  • Driepoot houten vloerlamp Mya met witte kap. Op de lamp zit een voets

Het kleurenschema met een combinatie van koperkleur met zwart geeft de lamp een luxe uiterlijk? Het kleurenschema met een combinatie van koperkleur met zwart geeft de lamp een luxe uiterlijk.

Extra informatie

Deze boogvormige staande lamp maakt gebruik van led-verlichting dat warm wit licht uitstraalt. Het is een hele mooie vloerlamp, zwart met bladgouden lampenkappen. Vilhelm Lauritzen - Merk: Deze grote Tripod vloerlamp valt op door zijn aparte vormgeving.

Hoogwaardige vloerlamp Thea met driepoots houten staande lamp zwart goud en zwart-gouden kap Vloerlamp Thea is een lamp met een statiefframe gemaakt van hoogwaardig triplex en een zwart-gouden chintz-kap, waardoor het licht prachtig weerkaatst als je de lamp aanzet.

Met de Vloerlamp Elisabeth haalt u een stijlvolle lichtbron in huis. Met de Vloerlamp Elisabeth haalt u een stijlvolle lichtbron in huis. Hoogwaardige vloerlamp Thea met driepoots houten frame en zwart-gouden kap Vloerlamp Thea is een lamp met een statiefframe gemaakt van hoogwaardig triplex en een vaat komt vies uit vaatwasser chintz-kap, staande lamp zwart goud, waardoor het licht prachtig weerkaatst als je de lamp aanzet.

Verrassend ontwerp vloerlamp welke voldoet aan alle trend "eisen" van dit moment. Trendy en industrieel tegelijk!

Veelzijdige vloerlampen

Dit armatuur is uitgevoerd in een mat zwarte kleur. Speelse LED vloerlamp Bobi. De koppen hebben een diameter van 8 cm.

Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument? Aan het snoer vindt u een vloerdimmer zodat u de lichtsterkte naar wens kunt aanpassen. Het mooiste detail ligt aan de binnenzijde. De stoffen kap is uitgevoerd in het zwart. Het mooiste detail ligt aan de binnenzijde. Op de lamp zitten 3 wat te doen buiten florence met ruimte voor een GU10 lichtbron van maximaal 28W exclusief, staande lamp zwart goud.

Moderne, dimbare led vloerlamp is uitgevoerd in mat zwarte kleur en uniek in ontwerp. De binnenzijde van de kap heeft een witte kleur zodat het licht optimaal gereflecteerd wordt.

Het mooiste detail ligt aan de binnenzijde.

Andere varianten

Werp dan eens een blik bij onze stoffen vloerlampen of houten modellen. Vloerlamp Moon Zwart Goud Materiaal: Deze aparte vloerlamp valt op door zijn stoere, industriële karakter.

Deze boogvormige staande lamp maakt gebruik van led-verlichting dat warm wit licht uitstraalt. Deze boogvormige staande lamp maakt gebruik van led-verlichting dat warm wit licht uitstraalt. Driebenige vloerlamp Ebbi in industrile stijl. Driebenige vloerlamp Ebbi in industrile stijl, staande lamp zwart goud.

Goed om te weten:

Comments

  1. Deze elegante vloerlamp is zeer modern en heeft een leuk accent in de standaard. LED aangedreven uplighter Josefin met leeslamp.
  2. Het mooiste detail ligt aan de binnenzijde.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |