St maartenskliniek nijmegen orthopedie

Datum van publicatie: 24.03.2018

Jaarlijks vinden er klinische opnames op deze afdeling plaats. Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

Hoe komt het toch dat de Sinterklaas er altijd hetzelfde uitziet?

Daarbij zoeken we al ruim 80 jaar naar steeds betere en innovatieve behandelingen om patiënten verder in beweging te brengen. We zoeken iemand met lef en ambitie die slagvaardig is. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Met zijn specialisatie in de behandeling van complexe aandoeningen maar ook voor reguliere klachten en ingrepen, is de Sint Maartenskliniek de toonaangevende kliniek in binnen- en buitenland op dit gebied. De Sint Maartenskliniek is een van oorsprong katholiek Nederlands ziekenhuis , gespecialiseerd in aandoeningen aan het bewegingsapparaat.

Zo zijn we bijvoorbeeld het grootste expertisecentrum voor Orthopedie in Nederland, dat nationaal en internationaal veel aanzien geniet voor haar behandeling van complexe aandoeningen aan de wervelkolom, gewrichtsvervangende reconstructieve chirurgie, reuma-chirurgie, kniechirurgie en voet- en enkelchirurgie.

Berg en Dal Ziekenhuis in Gelderland.

Overgenomen van " https: De Nijmeegse vestiging ligt op het grondgebied van de gemeente Berg en Dal. Het is opgericht in door de Zusters van de Choorstraat in 's-Hertogenbosch. We zoeken iemand met lef en ambitie die slagvaardig is. We zoeken iemand met lef en ambitie die slagvaardig is. We zoeken st maartenskliniek nijmegen orthopedie met lef en ambitie die slagvaardig is.

Hou mij op de hoogte van nieuwe vergelijkbare vacatures Stel JobAlert in.

Je signaleert voor de organisatie interessante samenwerkingsmogelijkheden binnen de zorgketen en geeft hier in overleg met collega afdelingshoofden mede vorm aan. Je vormt samen met 8 collega afdelingshoofden het leidinggevend kader van de volledige orthopedische zorgketen.
  • Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. En medewerkers waarderen de kleinschaligheid van de kliniek, het specialistische werk, de collegiale sfeer op de afdelingen, en de korte lijnen.
  • Ze zijn trots op de hoge waardering van onze patiënten en de innovativiteit van de kliniek.

Specifieke autoverzekeringen

Organisatiesensitiviteit, creativiteit, loyaliteit, proactiviteit en doelgericht werken zijn belangrijke competenties. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. De Sint Maartenskliniek heeft ook een praktijk voor de behandeling voor sclerodermie , in samenwerking met het Radboudumc in Nijmegen.

Een verpleegkundige achtergrond is een pré. Dit artikel gaat over een kliniek in Woerden en Nijmegen. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

  • Is dit uw nieuwe uitdaging?
  • Je vormt samen met 8 collega afdelingshoofden het leidinggevend kader van de volledige orthopedische zorgketen. Is dit uw nieuwe uitdaging?

Een selectieassessment maakt onderdeel uit van de procedure dinsdag 8 januari of donderdag 10 januari De Sint Maartenskliniek heeft ook een praktijk voor de behandeling voor sclerodermiemet aantoonbare resultaten? Alhoewel de kliniek in de gemeente Ubbergen ligt wordt er naar de buitenwereld gesproken over de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Je hebt leidinggevende ervaring met de aansturing van een groot organisatieonderdeel, met aantoonbare resultaten, st maartenskliniek nijmegen orthopedie.

Onze wensen Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren leidinggevende in de zorg met st maartenskliniek nijmegen orthopedie een relevante HBO- opleiding aangevuld met een managementopleiding op post- HBO of wetenschappelijk niveau. Een selectieassessment maakt onderdeel uit van de procedure dinsdag 8 januari of donderdag 10 januari De Sint Maartenskliniek heeft ook een praktijk voor de behandeling voor sclerodermiein samenwerking met het Radboudumc in Nijmegen.

Gerelateerde vacatures

Je vormt samen met 8 collega afdelingshoofden het leidinggevend kader van de volledige orthopedische zorgketen. Een selectieassessment maakt onderdeel uit van de procedure dinsdag 8 januari of donderdag 10 januari De functie   Als afdelingshoofd verpleegafdeling orthopedie ben je integraal verantwoordelijk voor de resultaten van de klinische orthopedie met in totaal 95 bedden verdeeld over drie afdelingen.

Het is het enige Nederlandse ziekenhuis met een specialisatie in aandoeningen aan het bewegingsapparaat.

Ze zijn trots op de hoge waardering van onze patinten en de innovativiteit van de kliniek. Zelfstandigheid en sociale participatie zijn daarbij kernbegrippen. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Zelfstandigheid en sociale participatie zijn daarbij kernbegrippen. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de St maartenskliniek nijmegen orthopedie Foundation, Inc.

Verzekeringen

Het is het enige Nederlandse ziekenhuis met een specialisatie in aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Je hebt ervaring met het leiden van projecten en verandertrajecten. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

Je geeft leiding aan circa 75 fte verpleegkundigen en ondersteunende medewerkers en wordt daarbij ondersteund door drie teamcoördinatoren. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

U ontvangt per e-mail de nieuwste vacatures op basis van deze zoekopdracht. Is dit uw nieuwe uitdaging. Geschiedenis De Sint Maartenskliniek, werd in opgericht door St maartenskliniek nijmegen orthopedie van de Choorstraat uit Den Bosch, in de volksmond bekend als De Maartenskliniek, als Katholieke inrichting voor volwassenen en kinderen met een gebrek aan het bewegingsapparaat.

Christelijke Feestdagen - Sint Maarten Tijdens Sint Maarten gaan kleine kinderen met lampionnen zingend langs de deuren om snoep op te halen. Het is opgericht in door de Zusters van de Choorstraat in 's-Hertogenbosch.

U ontvangt per e-mail de nieuwste vacatures op basis van deze zoekopdracht. U ontvangt per e-mail de nieuwste vacatures op basis van deze zoekopdracht. Is dit uw nieuwe uitdaging. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies, st maartenskliniek nijmegen orthopedie.

Is dit uw nieuwe uitdaging?

De Nijmeegse vestiging ligt op het grondgebied van de gemeente Berg en Dal. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Je signaleert voor de organisatie interessante samenwerkingsmogelijkheden binnen de zorgketen en geeft hier in overleg met collega afdelingshoofden mede vorm aan. Je creëert draagvlak voor vernieuwing, geeft op een coachende manier leiding, inspireert medewerkers, werkt vanuit vertrouwen en je hebt visie op de verpleegkundige zorg van de toekomst.

Alhoewel de kliniek in de gemeente Ubbergen ligt wordt er naar de buitenwereld gesproken over de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. De sollicitatie met cv kun je vr 13 december mailen naar werken maartenskliniek. De sollicitatie met cv kun je vr 13 st maartenskliniek nijmegen orthopedie mailen naar werken maartenskliniek. Alhoewel de kliniek in de gemeente Ubbergen ligt wordt er naar de buitenwereld gesproken over de Sint Maartenskliniek in Nijmegen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |