Ssst de tijger slaapt leeftijd

Datum van publicatie: 04.09.2018

Cadeautips De allerleukste kinderboeken van dit moment! Het boek biedt veel verschillende mogelijkheden en maakt haar door de schrijfstijl enthousiast.

Leuk boek met mooie plaatjes. Grappig Leerzaam Mooi vormgegeven. Leuk en mooi vormgegeven boek. Veteke 19 september Ik raad dit product aan. Het is een groot succes en zulke boeken wil ik nog wel meer in huis! Een fijn, verzorgd en mooi vormgegeven prentenboek. De tijger slaapt Sssssst de tijger slaapt is een geweldig leuk verhaal om niet alleen voor te lezen maar ook om met je peuter te beleven.

Het verhaal hebben wij uitgebeeld met de originele gehaakte diertjes uit het boek en met een knalletje van een waterballon uitgelezen. Leuk 'doe' boek, om samen met je kind te lezen. Leuk 'doe' boek, om samen met je kind te lezen. Leuk 'doe' boek, om samen met je kind te lezen. Boer Boris Thema lente - voorbeelden voor de kralenplank - met gratis download Rekenen met Boer Boris Bang zijn - activiteiten over spoken en griezelen, ssst de tijger slaapt leeftijd.

Zoals over de tijger zijn neus aaien. Erg leuk boek, zoontje van 2 vind alle opdrachten super leuk. JoseGA 29 januari Ik raad dit product aan.
  • In beide gevallen heb je voldoende activiteiten om de Voorleesdagen van 24 januari tot 3 februari ruimschoots te vullen én rond je het project af met een feest.
  • Ook is er nog een digibordles van Margriet Diepen! Het is een super leuk boek.

Recensie(s)

Dit is een super leuk boek. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. De tijger slaapt - Vertelplaten Super mooie grote platen om te gebruiken in de onderbouw op school. Waarom krijg je het vingerpopje niet terwijl het er wel staat?

Zit hier het vingerpoppetje bij? Ze vindt het helemaal geweldig! Erg leuk boek, kinderen worden in het boek betrokken.

Ankie87 23 januari Ik raad dit product aan, ssst de tijger slaapt leeftijd. Voor de Nationale Voorleesdagen schreef ik maar liefst twee projecten bij dit prentenboek. Voor de Nationale Voorleesdagen schreef ik maar liefst twee projecten bij dit prentenboek.

Ankie87 23 januari Ik raad dit product aan! LiekeKnaapen Asten 30 september Ik raad dit product aan. Voor de Nationale Voorleesdagen schreef ik stoppen met roken en drinken ervaringen liefst twee projecten bij dit prentenboek.

Ankie87 23 januari Ik raad dit product aan.

Samenvatting

Favoriet van mijn dochter van 2. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Een mooi prentenboek waar verschillende dierendie er in voor komen en met het Tijgertje wat bij Het boek zitkun je Het verhaal vertellen.

Snel ontvangen en erg leuk boek voor peuters. Het boek met het vingerpoppetje kun je hier vinden: Tessa 20 maart Ik raad dit product aan. Het boek met het vingerpoppetje kun je hier vinden: Tessa 20 maart Ik raad ssst de tijger slaapt leeftijd product aan.

Het verhaal is makkelijk en de prenten mooi en herkenbaar. Bonusoma 6 februari Ik raad dit product aan. Het boek met het vingerpoppetje kun je hier vinden: Tessa 20 maart Ik raad dit product aan.

De tijger slaapt - Vertelplaten Het zijn prachtige mooie grote kaarten, waarmee je het verhaal prachtig kunt vertellen.

Biepje Noord Brabant 20 maart Ik raad dit product aan. Het boek met het vingerpoppetje kun je hier vinden: Amir 27 maart Ik raad dit product aan.

  • Met die ballonnen besluiten ze over de tijger heen te zweven.
  • Innevb89 6 februari Ik raad dit product aan.
  • JosWilly Lelystad 27 februari Ik raad dit product aan.
  • Zelfs ik vond het boek geweldig.

Het boek is echt super leuk om te lezen met een peuter van 2 jaar. De ssst de tijger slaapt leeftijd slaapt HET boek van dit jaar.

Het zet de kinderen aan om mee te doen. De tijger pijn in lies na zetten spiraal HET boek van dit jaar.

Leuk is dat kinderen actief deelnemen aan het verhaal: Als je Ok klikt, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. De tijger slaapt HET boek van dit jaar.

Ze kunnen gemakkelijk de opdrachten mee doen en beleven het verhaal op die manier heel intens. Jorg Muhle Nog even achter mijn oortjes kriebelen 8, Dit is een prachtig mooi prentenboekje welke aanlsuit op de beleving en fantasie van het kind.

Het lettertype is duidelijk en varieert in grootte: Atate Amsterdam 5 november Ik raad dit product aan. De platen hebben mooie heldere kleuren?

De platen hebben mooie heldere kleuren.

Goed om te weten:

Comments

  1. KellyAbra Utrecht 11 september Ik raad dit product aan. BasBol 21 februari Beste Saffierstee, Dankjewel voor je vraag.
  2. Voor peuters is het een spannend verhaaltje. AnneF22 11 september Ik raad dit product aan.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |