Speelgoed kluis code veranderen

Datum van publicatie: 13.03.2018

Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Ik heb geen idee of er een mastercode bij de kluis hoort, die hebben we in ieder geval niet. Kluisje met cijferslot voor leuk geldcadeau. Bij de meeste elektronische sloten dient u een code van 6 of 8 cijfers in te stellen. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Kan ik een extra sleutel krijgen? Veelgestelde vragen kluizen Handleidingen. Sommige elektronische sloten hebben een gebruikerscode en een mastercode.

Ella56 Hoorn 15 november Ik raad dit product aan, speelgoed kluis code veranderen. Deze en alle speelgoed zeer mooi en goede prijzen!!! Vond je dit een nuttige review. Goki Goki Metalen Spaarpot 15, Eindelijk een spaarpot waar ook de gekregen kadokaartjes van speelgoed winkels in passen! S3f8e Amsterdam 7 december Ik raad dit product aan.

TipTop Gifts Panda Spaarpot 10,

Veranderen code juwel kluis

Verkoop door partner van bol. De deur is eruit en niet op slot, maar hoe stel ik deze opnieuw in? Doet alles wat er beloofd wordt. Verkoop door Fun en Feest Megastore. Waarom moet ik de kluis verankeren? In de gebruiksaanwijzing , welke bij de kluis is afgeleverd, staat omschreven hoe u de code kunt wijzigen. Werkt de oude code nog?

Eindeloos speelplezier Leuk speelgoed kluis code veranderen Goede kwaliteit. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Plaats nieuwe batterijen en lever de oude batterijen op een milieuvriendelijke manier in bij winkels of supermarkten.

Hieronder staan vragen die andere mensen al gesteld hebben

Gesteld op om Marcoop Best 23 januari Ik raad dit product aan. Neem dan contact met ons op via het serviceformulier.

Werkt de oude code ook niet meer. Werkt de oude code ook niet meer. Populaire merken Juwel Condor Conrad. Werkt de oude code ook niet meer.

Werkt de oude code ook niet meer.

Gebruiksaanwijzing Burgwachter kluizen

Het is meer voor de grap dan voor echt serieus gebruik. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je kindje gevaar loopt met het speelgoed van Goki. Productspecificaties Productspecificaties Aanbevolen leeftijd 3 - 12 jaar. Mijn kluis heeft een elektronisch slot, maar na het intoetsen van de code gaat deze niet open.

Waarom moet ik de kluis verankeren. Het was een cadeau en is prima bevallen, speelgoed kluis code veranderen. Het was een cadeau en is prima bevallen. Hoeveel cijfers telt de cijfercode. Hoeveel cijfers telt de cijfercode. Maar daarvoor is hij ook prima. Maar daarvoor is hij ook prima. Het kan zijn dat u een foutieve code intoetst.

Populaire merken

Kluisje met cijferslot voor leuk geldcadeau. In de gebruiksaanwijzing , welke bij de kluis is afgeleverd, staat omschreven hoe u de code kunt wijzigen. Verander altijd de vooraf ingestelde fabriekscode bij ingebruikname van de kluis.

De spaarpot kluis gekocht op verzoek van mijn klein zoon, voor zijn verjaardag. Marcoop Best 23 januari Ik raad dit product aan. De spaarpot kluis gekocht op verzoek van mijn klein zoon, voor zijn verjaardag.

Goed om te weten:

Comments

  1. Sommige elektronische sloten hebben een gebruikerscode en een mastercode.
  2. Ik ben één van de kluissleutels kwijt. Bekijk de hele lijst.
  3. Catharinus
    Electro Electro Basisschool Groep 1 en 2 13, Over Goki Bekijk alle artikelen van Goki Goki levert kindvriendelijk, kwalitatief, mooi vormgegeven speelgoed dat gemaakt is van hoogwaardige materialen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |