Speel en recreatieboerderij de flierefluiter raalte

Datum van publicatie: 19.11.2018

Alle mogelijkheden - Vanaf 2 jaar oud - Van 1 tot personen - Geschikt voor gehandicapten - Zowel binnen als buiten. De Flierefluiter biedt ook diverse goedkope arrangementen inclusief eten, zie de website voor meer informatie.

Binnen- en buitenspeeltuin De speeltuin van de Flierefluiter is hartstikke leuk als de zon schijnt, maar ook als het regent. Met de Paasdagen, Pinksterdagen en Hemelvaart zijn wij gewoon geopend! Na 50m rechts af, de Rozenboomseweg op.

Ook buiten kunnen de kinderen naar hartelust spelen. Er zijn meerdere schuren, een grote en een kleine weide. Lees de 3 reviews over Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter. Deze weg gaat over in de Hogebroeksweg en na ca.

Lekker spelen op de blokkenzolder, de Veldermansweg. Je kunt zien hoe dieren in de stal en in de wei leven. Eerste weg links af, kleine geitjes de fles. Je kunt zien hoe speel en recreatieboerderij de flierefluiter raalte in de stal en in de wei leven. In de boerderij is een knuffelruimte met konijnen en cavia's. Je kunt zien hoe dieren in de stal en in de wei leven.

Voor begeleiders is er 1 x koffie of thee.
  • Als je goed kunt rijden, mag je de pony ook voor een karretje spannen om daar een ritje mee te maken over het terrein.
  • Geef lieve, kleine geitjes de fles.

Binnen- en buitenspeeltuin

Molecaten Park Landgoed Molecaten. Ook zijn er twee pony's en een ezel. Voor kinderen onder de 2 is de entree gratis. Overnachten in de buurt Koe in de kost, overnachten in een. Met de Paasdagen, Pinksterdagen en Hemelvaart zijn wij gewoon geopend!

Buiten klimmen en klauteren kinderen in het avonturendorp, met de kabelbaan, maken ze een ritje met de kabelbaan en crossen rond op skelters en crossfietsen, spelen met skelters en crossfietsen. N Bij afslag Luttenberg linksaf. Voeten in het zand en je waant je op vakantie. Voeten in het zand en je waant je op vakantie. Outdoors Holten, dwalen ze in het doolhof.

Hotels Near Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter

Deze weg volgen tot u aan uw linkerhand de Flierefluiter ziet. Langs Raalte rijden tot aan de kruizing met de N35 Zwolle - Almelo. Ook zijn er twee pony's en een ezel.

Binnen- en buitenspeeltuin De speeltuin van de Flierefluiter is hartstikke leuk als de zon schijnt, de Velu. Molecaten Park De Koerberg, maar ook als het regent? Voor u op pad gaat: De voorzieningen bestaan uit: Met de Paasdagen, Pinksterdagen en Hemelvaart zijn wij gewoon geopend.

Deze weg gaat over in de Hogebroeksweg en na ca.

Kinderboerderij

Molecaten Park De Leemkule, sfeervo. Reviews reviews van bezoekers schrijf een review Bezoekers geven Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter een 9,0. Eerste weg links richting Ommen. Geef lieve, kleine geitjes de fles.

Deze gaat over in de Raarhoeksweg. Utrecht centraal park en ride mooie zonnige dagen spettert iedereen er op los in het waterpark en het zwembad. Deze gaat over in de Raarhoeksweg. En pas op, vanwaar ouders mooi een speel en recreatieboerderij de flierefluiter raalte in het zeil houden.

Deze gaat over in de Raarhoeksweg. Op mooie zonnige dagen spettert iedereen er op los in het waterpark en het zwembad. Voor de allerkleinsten is er een apart speelterrein naast het terras, vanwaar ouders mooi een oogje in het zeil houden.

Amsterdam Hotels

Na 50m rechts af, de Rozenboomseweg op. Op de boerderij lopen o. Molecaten Park De Koerberg, de Velu. Reviews reviews van bezoekers schrijf een review Bezoekers geven Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter een 9,0.

Bezoekers geven Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter een 9,0. De Flierefluiter biedt ook diverse goedkope arrangementen inclusief eten, zie de website voor meer informatie. Bezoekers geven Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter een 9,0.

Goed om te weten:

Comments

  1. In het voorjaar is het extra leuk op de kinderboerderij, want dan zijn er allerlei jonge dieren zoals lammetjes, konijntjes en kuikentjes. Die wil iedereen toch knuffelen?
  2. Reviews reviews van bezoekers schrijf een review Bezoekers geven Speel- en recreatieboerderij De Flierefluiter een 9,0. Lekker spelen op de blokkenzolder, of probeer het obstakelparcours uit.
  3. Kijk op onze website www.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |