Sneltoetsen speciale tekens excel

Datum van publicatie: 22.06.2018

Open een venster Bestandsverkenner om te bladeren door bestanden en mappen op uw computer. Sommige notebookcomputers maken gebruik van de functie Actietoets-modus waarmee u de tweede werking meteen kunt uitvoeren, zonder dat u eerst op de Fn-toets moet drukken.

Windows 10 snelkoppelingen Gebruik de toetsencombinaties om snel toegang te krijgen tot veelvoorkomende functies in Windows Verhoog het volume van de luidsprekers of hoofdtelefoons. U kunt het venster weer openen door op het pictogram van de lade te klikken. Uw HP toetsenbord heeft mogelijk extra toetsen of knoppen met pictogrammen.

De Windows-toets op uw toetsenbord wordt aangeduid als een Windows vlag-pictogram of en wordt gebruikt in vele toetscombinaties. HP computers - Sneltoetsen, hotkeys en speciale toetsen Windows Veelvoorkomende sneltoetsen.

Stop met het afspelen van media, zoals muziek of video's.

Loop door en markeer gebieden in de huidige weergave, vergelijkbaar met het gebruik van de toets Tab. Loop door en markeer gebieden in de huidige weergave, vergelijkbaar met het gebruik van de toets Tab. Open het menu Mobiliteitscentrum voor snelle toegang tot functies die het meest gebruikt worden op laptops en mobiele apparaten: Geeft apps naast elkaar weer om ze gelijktijdig te bekijken. Loop door en markeer gebieden in de huidige weergave, sneltoetsen speciale tekens excel, vergelijkbaar met het gebruik van de toets Cultural care au pair kantoor Minimaliseer alle actieve vensters.

Probeer het later nog eens.

Verwijder een selectie en kopieer deze naar het klembord van Windows om later te plakken. De Windows-toets op uw toetsenbord wordt aangeduid als een Windows vlag-pictogram of en wordt gebruikt in vele toetscombinaties.

Veelvoorkomende sneltoetsen

Laat het scherm roteren als het weergaveapparaat geroteerd is, of voorkom dat het scherm roteert, indien ondersteund. Een afbeelding van een venster nemen. Sluit het momenteel actieve venster of de app. Schakel de functie Uitgebreid selecteren in waarmee u met de pijltoetsen een reeks cellen kunt selecteren. Als het menu niet zichtbaar is in een venster, drukt u op de toets Alt.

Hiermee verwijdert u een geselecteerd bestand in Windows zonder het eerst in de Prullenbak te plaatsen.

Open Systeemeigenschappen voor snelle toegang tot basis systeeminformatie en links naar andere nuttige systeemhulpprogramma's. Open de invoerfunctie van Dicteren. Open de menubalk of markeer de menutoetsen op de menubalk. Open de menubalk of markeer de menutoetsen op de menubalk. Open de invoerfunctie van Dicteren.

Alt codes overzicht

Herstel alle actieve vensters die zijn geminimaliseerd in het systeemvak. Open Systeemeigenschappen voor snelle toegang tot basis systeeminformatie en links naar andere nuttige systeemhulpprogramma's. Druk op F1 terwijl u op het bureaublad van Windows bent voor hulp met Windows. Open de standaard internetbrowser.

Gebruik de pijltoetsen en de Tab -toets om de optie Muis te markeren in het menu Toegankelijkheid aan de linkerkant van het venster en druk daarna op Enter. Gebruik de pijltoetsen en de Tab -toets om de optie Muis te markeren in het menu Toegankelijkheid aan de linkerkant van het venster en druk daarna op Enter. Scroll-lock wordt alleen gebruikt door bepaalde software-apps, zoals Microsoft Excel, sneltoetsen speciale tekens excel. Gebruik de pijltoetsen en de Tab -toets om de optie Muis te markeren in het menu Toegankelijkheid schalk burgerstraat den haag de linkerkant van het venster en druk daarna op Enter.

Gebruik de pijltoetsen en de Tab -toets om de optie Muis te markeren in het menu Toegankelijkheid aan de linkerkant van het venster sneltoetsen speciale tekens excel druk daarna op Enter.

Windows 10 snelkoppelingen

Open om op te slaan als venster. Wat moet ik doen als sommige toetsen de verkeerde tekens typen? Klik op de schuifregelaar voor Gebruik het numerieke toetsenblok om de muis over het scherm te bewegen.

Wijzig het formaat van alle actieve vensters en weergeef deze om deze geproportioneerd aan het scherm aan te passen miniatuurweergave.

Open een menuvenster of menuonderdeel, sneltoetsen speciale tekens excel. Open om op te slaan als venster. Open om op te slaan als venster. Klik op de schuifregelaar voor Gebruik het numerieke toetsenblok om de muis over het scherm te bewegen. Windows 8 snelkoppelingen Gebruik de toetsencombinaties om snel toegang te krijgen tot veelvoorkomende functies in Windows 8. Veelgebruikte functies voor populaire adem stinkt naar ontlasting. Open om op te slaan als venster.

Veelgebruikte functies voor populaire software.

Was deze informatie nuttig?

Kan ik mijn toetsenbord gebruiken als een muis? Druk op Enter om een item selecteren in het menu of een app te openen. Verminder de helderheid van het scherm.

Dim de helderheid van het ingebouwde scherm. Kopieer de selectie naar het klembord. Laat het scherm roteren als het weergaveapparaat geroteerd is, indien ondersteund, of voorkom dat het scherm roteert.

Dim de helderheid van het ingebouwde scherm.

Goed om te weten:

Comments

  1. Open toegankelijkheidsfuncties, zoals het scherm lezen, hoog contrast schermen, alternatieve opties van de muis en meer. Er zijn verschillende gratis software-apps die u kunt downloaden om het gedrag van de toetsen te wijzigen; zoals Sharpkeys, MapKeyboard, KeyTweak en Microsoft's Keyboard Layout Creator.
  2. Fabienne
    Kopieer een selectie naar het klembord van Windows om later te plakken.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |