Sneeuwpoppen maken van sokken

Datum van publicatie: 09.07.2018

Trek de sok iets meer dan een centimeter over de ene lange zijde van de ovaal heen en lijm de stof eraan vast. Fazer um Fantoche de Meia , Italiano: Als je sokpop een meisje is teken je met een markeerstift wimpers op de sok.

Lijm de sok vast aan de boven- en onderkant van de ovaal. Maak armen van pijpenragers en opgerolde stukken vilt. Lijm twee wiebeloogjes of knopen op de pop voor de ogen.

Gebruik pompons, knutselrubber en vilt om een monster van je pop te maken. Leg de sok neer en open de mond.

Lijm mooie knopen aan beide kanten van het hoofd van de pop om als oorbellen te dienen. Lijm mooie knopen aan beide kanten van het hoofd van sneeuwpoppen maken van sokken pop om als oorbellen te dienen, sneeuwpoppen maken van sokken. Lijm mooie knopen aan beide kanten van het hoofd van de pop om als oorbellen te dienen. Lijm mooie knopen aan beide kanten van het hoofd van de pop om als oorbellen te dienen. Maak met een markeerstift twee stippen boven de naad op de tenen.

Trek de sok iets meer dan een centimeter over de ene lange zijde van de ovaal heen en lijm de stof eraan vast.

Wil je meedoen aan deze blog?

Probeer één van onderstaande ideeën: Trek de afgeknipte randen van de sok over de randen van de ovaal. Eine Sockenpuppe basteln , Čeština: Houd de ovaal gebogen in de vorm van een V en stop hem in de sok. Een sokpop hoeft bovendien niet op een mens te lijken—dieren, buitenaardse wezens en computers zijn ook erg leuk om te maken.

Knip een strik of stropdas uit een stuk vilt en lijm die dan op de pop. Je sok zou er al een beetje als een sokpop uit moeten beginnen te zien. Je sok zou er al een beetje als een sokpop uit moeten beginnen te rijbewijs am theorie prijs. Je hoeft niet alle knutselideen in dit gedeelte uit te voeren.

Knip een strik of stropdas uit een stuk vilt en lijm die dan op de sneeuwpoppen maken van sokken.

Lijm twee grote pompons bovenop het hoofd van je pop. Je kunt een zachte, pluizige sok gebruiken of een gewone sok. Als je textiellijm of hete lijm gebruikt zul je moeten wachten totdat de lijm droog is. Je kunt daarvoor het beste wit knutselrubber gebruiken.

Knip een ovaal van 10 centimeter lang uit dun karton. Trek de afgeknipte randen van de sok over de randen van de ovaal! Knip een ovaal van 10 centimeter lang uit dun karton.

Met een effen sok kun je je pop welk personage dan ook geven en van een gestippelde sok zou je een luipaard kunnen maken? Als je sneeuwpoppen maken van sokken sokpop een neus wilt geven, zet dan een derde stip op de juiste plek. Trek de afgeknipte randen van de sok over de randen van de ovaal, sneeuwpoppen maken van sokken.

Wikkel wat breigaren om je hand voor kort haar of om een boek voor lang haar. Deze pagina is Je kunt ook haar van pijpenragers of uit vilt geknipte vormen maken. Je hebt slechts een textielstift of een watervaste stift nodig.

Je kunt nu echt creatief zijn. Leg hem plat op een tafel neer, sneeuwpoppen maken van sokken. Leg hem plat op een tafel neer. Je kunt zelfs een sok met strepen of polkadots gebruiken. Je kunt nu echt creatief zijn. Wanneer je klaar bent lijm je de sok aan de andere lange zijde van de ovaal vast. Lijm twee wiebeloogjes of knopen op de pop voor de ogen.

Welkom op 'Zelfgemaakt van mij, voor jou'

Lijm de tong niet helemaal vast. Knutselen In andere talen: Maak armen van pijpenragers en opgerolde stukken vilt. Je hebt slechts een textielstift of een watervaste stift nodig.

Vond je dit een nuttig artikel. Gebruik de naad op de tenen daarbij als richtlijn. Het maakt niet uit welke kleur of motief de sok heeft.

Goed om te weten:

Comments

  1. Lijm de sok vast aan de boven- en onderkant van de ovaal.
  2. De vorm moet iets smaller zijn dan je sok.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |