Snackbar het wapen van stellendam

Datum van publicatie: 24.12.2018

Community Hoe was je ervaring? Zaterdag "op de gok" binnengelopen. Zeker nu alles een opfrisbeurt heeft gehad en er nieuwe stoelen zijn, is het nog beter!

Keuken mooi schoon en het personeel weet waar ze mee bezig zijn. Het diner was van zeer goede kwaliteit, de bediening uitstekend en de ambiance goed en gezellig. Pronk, Oostburg 9 punten. Over de prijs kan ik helaas geen uitspraak doen, daar het een uitnodiging van vrienden betrof. Gezellig interieur en een uitgebreide kaart met veel keuze aan vis. Wij hadden via deze ste gereserveerd voor een higt-tea. Echt een superrr restaurant, als we zin hebben om uit eten te gaan, gaan we altijd naar Stellendam!

Kom graag nog een keer terug. Ook de toiletten waren superschoon. Ook de toiletten waren superschoon. Ook de toiletten waren superschoon.

Afgelopen donderdagavond hebben we met vier personen in dit restaurant gedineerd. Wij waren jaren geleden hier, onze verwachtingen waren hoog. Geen scheiding tussen snackbar en 'restaurant', wat tot gevolg heeft dat je in de frietlucht een biefstukje eet.

Contactgegevens

Deze leveren ze niet, ondanks dat het op de site staat vermeld. Zeker nu alles een opfrisbeurt heeft gehad en er nieuwe stoelen zijn, is het nog beter! Zeker een aanrader om een gezellige avond uit te hebben. Geen scheiding tussen snackbar en 'restaurant', wat tot gevolg heeft dat je in de frietlucht een biefstukje eet. Afgelopen donderdagavond hebben we met vier personen in dit restaurant gedineerd. We waren hier van te voren nooit geweest.

  • Daarna binnen om
  • Afgelopen donderdagavond hebben we met vier personen in dit restaurant gedineerd.

Vooraf geborreld in een voor ons knusse ingedeelde ontvangstgelegenheid met staantafels ,en tafels waar je ook kon gaan zitten top oplossing? Vooraf geborreld in een voor ons knusse ingedeelde ontvangstgelegenheid met staantafels ,en tafels waar je ook kon gaan zitten top oplossing, snackbar het wapen van stellendam.

Dus mij zien ze hier niet meer? Veredelde snackbar komt meer in de buurt. Vooraf geborreld in een voor ons knusse ingedeelde ontvangstgelegenheid met staantafels ,en tafels waar je ook kon gaan zitten top oplossing.

Expeditie-deelnemer Robin vraagt vriendin live op tv ten huwelijk

Keuken mooi schoon en het personeel weet waar ze mee bezig zijn. Daarover ben ik gebeld en ergens anders een high-tea gaan gebruiken. Zet het woord restaurant maar uit je hoofd. Zullen dit dan ook elke keer weer aanbevelen bij vrienden en familie.

Gezellig interieur en een uitgebreide kaart met veel keuze aan vis. Gezellig interieur en een uitgebreide kaart met veel keuze aan vis, snackbar het wapen van stellendam. Dit Restaurant is echt een aanrader voor feesten en partijen. Bediening doet z'n best, maar is niet gewend aan dit werk. Gezellig interieur en een uitgebreide kaart met veel keuze aan vis. Patat is oke, maar is niet gewend aan dit werk.

Reserveren

Zeer zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar. Eten altijd een waar genot. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Op zich lekker gegeten.

Over de prijs kan ik helaas geen uitspraak doen, daar het een uitnodiging van vrienden betrof. Over de prijs kan ik helaas geen uitspraak doen, daar het een uitnodiging van vrienden betrof, snackbar het wapen van stellendam. Prijzen 3g-menu la carte vanaf: Wij waren jaren geleden hier, en hier terechtgekomen voor een snelle snack maaltijd.

We waren hier van te voren nooit geweest. Snackbar ziet er prachtig uit, onze verwachtingen waren hoog, daarna warm en koud buffet. We waren hier van te voren nooit geweest.

Grote plaatsen met restaurants

Daarna binnen om Pronk, Oostburg 9 punten. Eten was verder prima!

Ga zo door en tot snel. Deze leveren ze niet, ondanks dat het op de site staat vermeld. Ga zo door en tot snel.

Goed om te weten:

Comments

  1. Kom graag nog een keer terug.
  2. Jacomijntje
    Deel op Facebook Deel op Twitter. Veredelde snackbar komt meer in de buurt.
  3. Zeker nu alles een opfrisbeurt heeft gehad en er nieuwe stoelen zijn, is het nog beter!

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |