Sieraad met naam van je kind

Datum van publicatie: 07.04.2018

Onze sieraden worden altijd in een originele cadeau verpakking van Smallprint verstuurd. Met deze stijlvolle naamketting van goud val je zeker op.

De naamketting wordt op maat gemaakt, elke naam is mogelijk. Mama Sieraden Zilver ». Kijk snel op de site welke zilveren moeder en kind sieraden wij in de collectie hebben. Een ketting graveren is een vak apart, en op MamaKado verstaan we dat vak als beste.

Naamketting van goud koop je gemakkelijk online Laat je verrassen door onze veelzijdige collectie naamkettingen van goud.

De naamketting wordt op maat gemaakt, sieraad met naam van je kind, elke naam is mogelijk. Verras moeder dus met een mooie zilveren hanger met de naam van haar zoon of dochter. Wij vervaardigen met uiterste zorg het gekozen zilveren moeder en kind sieraad. Ketting zilver of goud Bijna alle kettingen op MamaKado zijn verkrijgbaar in. De naamketting wordt bed en breakfast rolde pompstee maat gemaakt, elke naam is mogelijk.

Wij vervaardigen met uiterste zorg het gekozen zilveren moeder en kind sieraad.

Goud is een bijzonder mooi materiaal dat veel gebruikt wordt voor het maken van sieraden. De mogelijkheden met deze gouden sieraden zijn eindeloos. Eigen ontwerp Pink Ribbon Vriendschap.

Moeder en kind sieraad; een bijzonder geschenk!

Voor vaders hebben onze designers mooie zilveren hangers en bedels ontworpen waar de naam van de zoon of dochter in kan. Of draag de namen van jouw kinderen allemaal aan één ketting. Baby Bedel Goud ». Thema Geboorte Moederdag Communie. Daarom een sieraad van MamaKado Op MamaKado vind je sieraden voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Die materialen geven nu eenmaal de mooiste uitstraling aan je sieraad en blijven over het algemeen ook op lange termijn mooi.

  • Goud is een bijzonder mooi materiaal dat veel gebruikt wordt voor het maken van sieraden. Verras moeder dus met een mooie zilveren hanger met de naam van haar zoon of dochter.
  • Maar ook bij een feestelijke outfit staan deze naamsieraden van goud fantastisch.

Gouden ketting met naam model Lauren. Moeder en kind sieraad; een bijzonder geschenk. Naamketting voor Mama - Cirkel met Namen en Geb. Naamketting voor Mama - Cirkel met Namen en Geb ?

Denk aan een hartje of een krul onder de naam.

Sieraden laten graveren

Deze band ontstaat al tijdens de zwangerschap. Gouden naamketting model Denise. En de vriendinnen die negen maanden lang hebben meegeleefd ,lief en leed hebben meegemaakt, die kunnen bij ons ook zeker slagen!

En de vader dan. Denk aan een hartje of een krul onder de naam. Naamketting voor Mama - Cir Goud is een bijzonder mooi materiaal dat veel gebruikt wordt voor het maken van sieraden. Gouden naamketting model Kayleigh.

Sieraden maken als origineel cadeau

Bovendien heeft de naamketting een heel persoonlijk karakter. Moeder en kind Niets is sterker dan de band tussen moeder en kind, benadruk deze band met onze moeder en kind sieraden. De naam en eventuele datum zullen wij met uiterste precisie in het moeder en kind sieraad graveren.

Contact opnemen We doen er alles aan je zo goed mogelijk te helpen.

  • Ook als geboorte cadeau kan de moeder de naam van haar baby bij haar dragen.
  • Draag dit bijzonder stukje ambachtelijk zilverwerk met trots.
  • De band tussen moeder en kind dat is een duidelijk verhaal.
  • Naam ketting  verticaal tot maximaal 12 karakters.

Met een eigen atelier in Utrecht, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. Wil je meerdere namen aan een ketting hangen, sieraad met naam van je kind, waar we al onze handgemaakte sieraden zelf speciaal voor jou graveren en in elkaar zetten. Naamketting van goud koop je gemakkelijk online Laat je verrassen door onze veelzijdige collectie naamkettingen van goud?

Wil je meerdere namen aan een ketting hangen, plaats dan per naam een bestelling. Naam ketting  verticaal tot maximaal 12 karakters. Hangers met Tekst Graveren. Naamketting van goud koop je gemakkelijk online Laat je verrassen door onze veelzijdige collectie naamkettingen van goud.

Ketting graveren

Wist je dat er ook een naam ketting met horizontale oriëntatie in ons assortiment bestaat. Gouden naamketting in vele uitvoeringen en modellen De naamketting van goud is verkrijgbaar in vele uitvoeringen en modellen. Bijvoorbeeld de eerste keer dat je het kind voelt, dat is onbeschrijflijk! Zo creëer je een mooi totaalplaatje en zie je er stijlvol uit.

MamaKado is een handelsnaam van soShiny V. MamaKado is een handelsnaam van soShiny V. Een ideaal cadeau voor na de geboorte, maar zeker ook voor alle jaren daarna.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |