Schooltijden de bouwsteen s gravendeel

Datum van publicatie: 08.05.2018

Annemarie Snaayer Leerkracht extra ondersteuning co-teacher. Marjo van der Vorm Leerkracht groep 5a en gedragsspecialist. Wilko Vergeer Leerkracht groep 8b.

De methode is gericht op preventie van bijvoorbeeld pesten en op de kracht van een veilige groep. Dat ieder mens talenten heeft. De basis is het schoolklimaat waarin kinderen zich veilig, prettig en geborgen voelen. Op De Bouwsteen is aandacht voor verschillen tussen kinderen, worden talenten gestimuleerd en werken wij vanuit een positieve benadering.

Corry van den Worm Leerkracht groep 4b. De ontwikkeling van de kinderen wordt nauwlettend gevolgd middels een leerlingvolgsysteem. Marjolijn Rozendaal Leerkracht groep 3b.

Geertje van der Hoek Leerkracht groep 1a-2a. We leren de kinderen dat iedereen anders is. Ons motto is niet voor niets: De verbinding tussen kinderen, ouders en leerkrachten. Op De Bouwsteen staat leren centraal. We leren de kinderen dat iedereen anders is.

  • Allready have an account? Aan de school zijn een orthopedagoog en een schoolmaatschappelijk werker verbonden.
  • Jeanette Baars Leerkracht groep 1b-2b. Marjolijn Rozendaal Leerkracht groep 3b.

Feitjes over de Bouwsteen

Corrie van Weelden leerkracht groep 3b. Namens het team,  met vriendelijke groet, Renate Vliet Directeur. Er zitten een kleine leerlingen op De Bouwsteen, verdeelt over 14 groepen. Dat betekent, dat ieder kind welkom is binnen de grenzen van de identiteit.

Annemarie Oskam leerkracht groep 5b en groep 8a. Feitjes over de Bouwsteen Meer Feitjes. Dit zal misschien niet in alle gevallen lukken, maar we doen er wel alles aan om dit voor elkaar te krijgen.

  • Donderdag 29 december mogen de kinderen van groep 1 - 8 op school hun sportschoe
  • Laura Meijerink Leerkracht groep 4a, vervangt juf Jorien i.

We leren de kinderen dat iedereen anders is. Om tot leren te kunnen komen, ouders en hoe werkt tankpas leaseplan, ouders en leerkrachten?

Om tot leren te kunnen komen, geborgenheid vinden en voelen schooltijden de bouwsteen s gravendeel zij ertoe doen, is het belangrijk dat kinderen zich prettig voelen. Sarina Niemansverdriet Leerkracht groep 4a. We leren de kinderen dat iedereen anders is.

Kinderwaard

Tweemaal per jaar worden de kinderen in een speciaal overleg besproken. Om tot leren te kunnen komen, is het belangrijk dat kinderen zich prettig voelen, geborgenheid vinden en voelen dat zij ertoe doen. Op De Bouwsteen staat leren centraal. Marjo van der Vorm Leerkracht groep 5a en gedragsspecialist.

Beesems Bouwsteen Expertise www? Annemarie Snaayer Leerkracht extra ondersteuning co-teacher! Annemarie Snaayer Leerkracht extra ondersteuning co-teacher. Ernst-Jan Huising Leerkracht groep 7b. Sarina Niemansverdriet Leerkracht groep 4a. Beesems Bouwsteen Expertise www.

Techneuten in de dop

Sociaal - emotionele ontwikkeling. Tweemaal per jaar worden de kinderen in een speciaal overleg besproken. Op onze school zitten nu ongeveer leerlingen verdeeld over 15 groepen in een fantastisch gebouw, met nieuw meubilair waarin het prettig werken en leren is.

Femke Wesdijk Leerkracht groep 7a.

Geertje van der Hoek Leerkracht groep 1a-2a. Zij hebben behoefte aan meer individueel onderwijs. Zij hebben behoefte aan meer individueel onderwijs. Zij hebben behoefte aan schooltijden de bouwsteen s gravendeel individueel onderwijs. We zijn een sfeervolle open christelijke school?

Marianne de Zeeuw Leerkracht groep 1c-2c. SBO de Bouwsteen biedt onderwijs aan kinderen van 4 tot 13 jaar die vanwege een bijzondere leerbehoefte of een bijzondere ontwikkelbehoefte niet in staat zijn het gewone basisonderwijs te volgen.

Schoolgids

Maandagmiddag 26 november mochten we maar liefst 10 nieuwe peuters verwelkomen Beesems Bouwsteen Expertise www. De Bouwsteen is een speciale school voor basisonderwijs, een SBO, gelegen in de wijk middelwatering in Capelle aan den Ijssel.

De verbinding tussen kinderen, ouders en leerkrachten.

Karakter van de school SBO de Bouwsteen biedt onderwijs aan kinderen van 4 tot 13 jaar die vanwege een bijzondere leerbehoefte of een bijzondere ontwikkelbehoefte niet in staat zijn het gewone basisonderwijs te volgen. We gebruiken hiervoor de online methode Kwink. Karakter van de school SBO de Bouwsteen biedt onderwijs aan kinderen van 4 tot 13 jaar die vanwege een bijzondere leerbehoefte of een bijzondere ontwikkelbehoefte niet in staat zijn het gewone coop winkels in nederland te volgen.

Goed om te weten:

Comments

  1. De verbinding tussen kinderen, ouders en leerkrachten. We gebruiken hiervoor de online methode Kwink.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |