Schoolfeest thema cowboys en indianen

Datum van publicatie: 04.06.2018

Op de flanken wordt schapenwol geplakt. Een praatplaat om met kleuters in gesprek te gaan over Indianen.

Hierdoor moet je met het haakje van de hengel de vis vangen. Daarna wordt de omtrek van de bizon gebruikt als sjabloon. Teken het juiste aantal veren op de indiaan                                                Bizons        De bizons zijn gekopieerd op stevig bruin papier. Een indiaan krijgt een satéprikker in zijn hand met een touwtje en een vis die gewoon los bungelt. Scrol met de muis over de plaat en klik op de linkjes om allerlei informatieve kennis op te doen. Je kunt de vissen op drie verschillende maten uit printen.

Er wordt een circuit uitgezet van 5 spellen.

De uit geprikte bizon wordt vastgeplakt op het vel papier. Daarna wordt de omtrek van de bizon gebruikt als sjabloon. In de hoeken kunnen de kinderen dit oefenen. De uit geprikte bizon wordt vastgeplakt op het vel papier. Hierin wordt een woodsie geplaatst.

Ook zie je een voorbeeld van een thematafel. De mat wordt geleverd met 4 elastieken haken waarmee je de vier hoeken kunt spannen op een rek of tussen bijv. Ook een tipi is van papier geknipt en versierd met stiften.

Daarna plakken de kinderen plakkertjes van visjes en bomen op. Dit papier vouwden we dubbel en knipten er een hals in en mouwen.

De kinderen hebben de pijlen kleurig versierd met stift. Teken het juiste aantal veren op de indiaan                                                Bizons        De bizons zijn gekopieerd op stevig bruin papier.

  • Collage Indianen        De kinderen verven eerst water, bergen en lucht. Spel 4, Sporen zoeken:
  • In het water liggen krikodillen.

De vrolijke figuurtjes stempelden we met stukjes spons en verf! In de schrijfhoek kunnen de kinderen indianenwoorden opschrijven of overtrekken. De kinderen kleuren ze in. De vrolijke figuurtjes schoolfeest thema cowboys en indianen we met stukjes spons en verf. Zij kunnen op het  formulier invullen wat ze hebben gevangen. De kinderen kleuren ze in. De vrolijke figuurtjes stempelden we met stukjes spons en verf.

Totaal aantal pageviews

Spel 3 vissen vangen: De indiaantjes zijn gemaakt van een kurk. Door de gelamineerde vissen zijn van ijzerdraad lusjes gemaakt.

De uit geprikte bizon trappisten berkel enschot openingstijden vastgeplakt op het vel papier. De mat wordt geleverd met 4 elastieken haken waarmee je de vier hoeken kunt spannen op een rek of schoolfeest thema cowboys en indianen bijv?

Deze jasjes maakten we bruin papier. Deze jasjes maakten we bruin papier. Er wordt een circuit uitgezet van 5 spellen.

Schoolfeest Cowboys en Indianen

Hierdoor moet je met het haakje van de hengel de vis vangen. Een praatplaat om met kleuters in gesprek te gaan over Indianen.

Zij kunnen op het  formulier invullen wat ze hebben gevangen. De kleuters gaan met een stokpaard over de stokken springen. Spel 1 en 2:

  • In de schrijfhoek kunnen de kinderen indianenwoorden opschrijven of overtrekken.
  • Uit stevig papier wordt een bizon geprikt.
  • Uit stevig papier wordt een bizon geprikt.
  • Ook zie je een voorbeeld van een thematafel.

De indiaantjes zijn gemaakt van een kurk. De indiaantjes zijn gemaakt van een kurk. Vanachter een tafel proberen de kinderen op een vel papier met een bizon te schieten, schoolfeest thema cowboys en indianen. De ondergrond wordt eerst geverfd. De ronde gaten moet je zelf even knippen met een schaar. De indiaantjes zijn gemaakt van een kurk. Daarna worden ze dubbel gevouwen.

Totaal aantal pageviews

Op de flanken wordt schapenwol geplakt. De kinderen hebben de pijlen kleurig versierd met stift. Patronen Indianen voor kralenplank Indianenvrouw en indiaantje   Indianenjasje      Deze jasjes maakten we bruin papier.

Het spel is afgedrukt op stevig grams vinyl en is goed op te rollen.

Vanachter een tafel proberen de kinderen op een vel papier met een bizon te schieten. Bizons tamponeren en Indiaantjes maken     cache verwijderen firefox mac       Uit stevig papier wordt een bizon geprikt. De mat wordt geleverd met 4 elastieken haken waarmee je de vier hoeken kunt spannen op een rek of schoolfeest thema cowboys en indianen bijv.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dit papier vouwden we dubbel en knipten er een hals in en mouwen. Een prachtige werpmat bij het thema indianen.
  2. De kinderen kleuren ze in.
  3. Later worden hier de stokjes in geschoven.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |