Samenvatting nederland denemarken vrouwen finale

Datum van publicatie: 30.05.2018

Terwijl doelvrouw Pedersen de verre hoek indook, schoot zij de bal in de korte hoek. Wat een prestatie van de Oranje leeuwinnen.

Het doelpunt van Spitse wordt daar massaal gevierd:. Van der Gragt viel in de kwartfinalewedstrijd tegen Zweden uit met knieklachten, maar die lijken dus onder controle te zijn. EK-ster 6 augustus Shanice van de Sanden is helaas niet scherp genoeg en kan de voorzet niet bij de ploeggenoten krijgen.

Na een prachtige dieptepass op Shanice van de Sanden, legt deze de bal panklaar voor het doel. Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Katrine Veje neemt de eerste hoekschop van Denemarken.

Je bent ingelogd als Uitloggen, samenvatting nederland denemarken vrouwen finale. Je bent ingelogd als Uitloggen. Van der Gragt viel in de kwartfinalewedstrijd tegen Zweden uit met knieklachten, maar die lijken dus onder controle te zijn.

Simone Boye Srensen   De Clasico bij de vrouwen op 17 november laatstleden werd opgeschrikt door fameuze rellen tussen harde kernen van beide clubs.

Opnieuw kon de leidende partij echter niet lang van de voorsprong genieten.

In de groepsfase werd driemaal gewonnen. Nederland wint van Denemarken zinderende EK-finale Foto: Naast een zege op Denemarken werden ook Noorwegen en België aan de kant gezet.
  • Al 22 landen zijn bekend, dit weekend valt het doek helemaal.
  • De prent is voor Jackie Groenen die ter hoogte van de middellijn de Deense Veje neerhaalt. Openden de Denen spectaculair met een doelpunt uit een strafschop in de zesde minuut, na tien minuten zette spits Miedema Nederland weer op met een intikker na goed werk van Van der Sanden.

Wedstrijdverslag NRC: Het beste scenario op een EK in eigen land

Naast een zege op Denemarken werden ook Noorwegen en België aan de kant gezet. Hierna blijft zij geblesseerd liggen, waardoor de ploegen zichzelf weer kunnen herpakken tijdens een korte drinkpauze. Denemarken 3 6 3. De harde volley van Miedema stuit op de uitkomende keepster en Denemarken leeft daardoor nog. Knappe voorzet, prima afgemaakt door Miedema.

  • Klik hier om in te loggen. Op zaterdag waren er heel wat wedstrijden in het buitenland.
  • Een nieuw seizoen, een nieuwe lichting winfies.

Ook Denemarken had een enorme kans op een doelpunt. Speelt bij Wolfsburg en laat zojuist zien waarom. Lees ook deze artikelen. Dekker krijgt bovendien geel na aanmerkingen op de leiding. Dekker krijgt bovendien geel na aanmerkingen op de leiding. Ook Denemarken had een enorme kans op een doelpunt.

Afsluiting liveblog

Cecilie Sandvej en Sofie Pedersen moesten die wedstrijd nog op de bank beginnen, en werden respectievelijk pas in de rust en in de 69e minuut in het veld gebracht. Een vrije trap voor Nederland op zo'n 20 meter van het doel. Ingrid Vanherle heeft ook een verleden als voetbalster uiteraard en pakte in het verleden meerdere titels. Enkele resultaten op de speeldag van 24 november hebben daar alvast toe bijgedragen.

Finale weer in evenwicht. En dat leverde enkele verrassende resultaten op. En dat leverde enkele verrassende resultaten op? Naast het liveblog dat we bijhielden over de finale, maakte NRC-redacteur Fabian van de Poll ook een verslag van de zinderende finale.

Laatste foto's

Onder het mom 'never change a winning team' heeft bondscoach Sarina Wiegman gekozen voor dezelfde opstelling als in de halve finale tegen Engeland. En daar kwam de leider opnieuw goed uit. Al 22 landen zijn bekend, dit weekend valt het doek helemaal.

Weer een Nederlandse voorzet vanaf rechts? Het Gala voor Sportman en Sportvrouw van het jaar komt alweer dichterbij. Het Gala voor Sportman en Sportvrouw van het jaar komt alweer dichterbij. Weer een Nederlandse voorzet vanaf rechts. Waarvan de laatste keer uiteraard de ov chipkaart opladen via internet van dit toernooi was, waarbij Sherida Spitse met een penalty Nederland de overwinning schonk, samenvatting nederland denemarken vrouwen finale.

Groenen valt hier echter bij en krijgt een knie op het achterhoofd, waarbij Sherida Spitse met een penalty Nederland de overwinning schonk. Het Gala voor Sportman en Sportvrouw van het jaar komt alweer dichterbij.

Bekijk ook..

Dee finale bevatte alle elementen van wat een voetbalwedstrijd zo aantrekkelijk kan maken. Veje kan de Denen niet op gelijke hoogte brengen met Nederland. Frederikke Skjødt Thøgersen   Nog nooit eerder haalde Oranje de finale.

Denemarken zet wat meer druk op de Nederlandse defensie. Jackie Groenen stuurt Shanice van de Sanden diep en laatstgenoemde kan direct gevaar stichten. Denemarken zet wat meer druk op de Nederlandse defensie. Jackie Groenen stuurt Shanice van de Sanden diep en laatstgenoemde kan direct gevaar stichten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Jaqueline
    Staubli geeft de Deense spits Nadim geel na geklaag.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |