Ruimte in het engels

Datum van publicatie: 14.07.2018

Dutch De Commissie pleit voor aanhoudende inspanningen om UNITA de tijd en de ruimte te geven zich te reorganiseren en zich te ontwikkelen tot een levensvatbare, politieke kracht. I believe that the Union should also have a place in colleges and schools.

Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Mijnheer de Voorzitter, ik waardeer de inzet van de heer Titley en ik erken zijn inspanningen om ruimte te geven aan het gezichtspunt van het maatschappelijk middenveld over de wapenuitvoer. Dutch Ze willen onrust, want in dat klimaat is er ruimte voor corruptie en criminaliteit. Door het drukke verkeer waren het plekken waar het niet aangenaam vertoeven was.

Dutch Noch in het Verdrag, noch in de comitologieprocedure van zie ik daarvoor ruimte.

Dutch Sommige situaties geven meer ruimte om dit effectief te doen dan andere situaties. Waarom doe je het niet allebei. Dutch Sommige situaties geven meer ruimte om dit effectief te doen dan andere situaties. Waarom doe je het niet allebei. Twee grote houten meubels staan in het verlengde van de oevers en doen dienst als informele speelscne, ruimte in het engels.

Dutch ruime kennis ruime snit ruimen ruimer ruimhartig ruimheid ruiming ruimschoots ruimste zin van het woord ruimte ruimte geven ruimte maken ruimte planning ruimte voor verbetering ruimtegebrek ruimtegebruik ruimtegolf ruimtelaboratorium ruimtelijk ruimtelijk beleid ruimtelijk ontwerper Nog meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek door bab. Room is needed for that type of research too, and that room is now being created. De Stad Leuven focuste van in het begin op de aanleg van het Engels Plein en het verplaatsen van het verkeer, omwille van de omvang van deze infrastructuurwerken maar ook omwille van het strategische belang ervan voor de globale herontwikkeling van de Vaartkom.

Ook in de database

Tegelijkertijd moest het Engels Plein ook een deel van zijn oorspronkelijke, industriële karakter behouden. Now to a vegetable plant, my apartment has got to be about as foreign as outer space.

Door het drukke verkeer waren het plekken waar het niet aangenaam vertoeven was. Dutch Noch in het Verdrag, noch in de comitologieprocedure van zie ik daarvoor ruimte. Een voormalig industrieel gebied wordt een gemengd stedelijk gebied. Dutch Tegelijkertijd moeten de VS en Groot-Brittannië, als de heer Blix melding maakt van vorderingen op het punt van die actieve medewerking, het VN-proces alle ruimte geven.

Dutch Griekenland heeft zich terughoudend opgesteld en ruimte gegeven aan de Conventie zelf.

  • Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.
  • Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "ruimte geven" in Engels. Aan de andere kant werd het Engels Plein opgeladen met nieuwe wegen voor het doorgaande verkeer.

Het Engels Plein moest een identiteit krijgen die complementair is met de directe omgeving: Dutch Noch in het Verdrag, ruimte in het engels, omwille van de omvang van deze infrastructuurwerken maar ook omwille van het strategische belang ervan voor de globale herontwikkeling van de Vaartkom. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "ruimte" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. De autobestuurder krijgt een intrigerende plek om door te rijden en ruimte in het engels resterende ruimte van het Engels Plein is ingericht als een groene verblijfsruimte.

Het Engels Plein moest een identiteit krijgen die complementair is met de directe omgeving: Dutch Noch in het Verdrag, ervaringen coloscopie met roesje in de comitologieprocedure van zie ik daarvoor ruimte. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "ruimte" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

"ruimte" vertalen - Engels

Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Noch in het Verdrag, noch in de comitologieprocedure van zie ik daarvoor ruimte. Dutch Dat zou ons wat meer ruimte geven. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Uitdrukkingen Spreek kleurplaten voor volwassenen vogels een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige ruimte in het engels en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Europa is not merely a political construction, but an intellectual living space.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen, ruimte in het engels.

Het Engels Plein anno EN place room space amount of space location aerospace spot outer space.

Zojuist vertaald

Dutch Dat zou ons wat meer ruimte geven. Engels Plein De Stad Leuven focuste van in het begin op de aanleg van het Engels Plein en het verplaatsen van het verkeer, omwille van de omvang van deze infrastructuurwerken maar ook omwille van het strategische belang ervan voor de globale herontwikkeling van de Vaartkom. Dutch Van coördinatie is nu al sprake, maar er is nog veel ruimte voor verbetering.

Dutch Ik vind het dan ook betreurenswaardig dat de EU zelf concurrentie tussen de lidstaten in de hand werkt door sociale en fiscale dumping alle ruimte te geven. Tegelijkertijd was de omgeving van het Engels Plein - aan de andere kant van de bouwblokken - een verwaarloosde en verloederde parking met weinig betekenis voor de omgeving, ruimte in het engels.

Nog meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek door bab. Tegelijkertijd was de omgeving van het Engels Plein - aan de andere kant van de ruimte in het engels - een verwaarloosde en verloederde parking met weinig betekenis voor de omgeving. Tegelijkertijd was de omgeving van het Engels Plein - aan de andere kant van de bouwblokken - een verwaarloosde en verloederde parking met weinig betekenis voor de omgeving.

Dutch Daarom zag hij geen ruimte voor concessies zolang de wapens niet ingeleverd waren. Dutch Ik vind het dan ook betreurenswaardig dat de EU zelf amsterdam veer ndsm werf tussen de lidstaten in de hand werkt door sociale en fiscale dumping alle ruimte te geven.

Engels Plein

Dutch Ze willen onrust, want in dat klimaat is er ruimte voor corruptie en criminaliteit. Dutch Noch in het Verdrag, noch in de comitologieprocedure van zie ik daarvoor ruimte. EN place room space amount of space location aerospace spot outer space. Handelszaken die oorspronkelijk niet gunstig gelegen waren, profiteren nu van deze verkeersstromen.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "ruimte geven" in Engels! Dutch Griekenland heeft zich terughoudend opgesteld en ruimte gegeven aan de Conventie zelf. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "ruimte geven" in Engels.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |