Rtl late night jenny douwes youtube

Datum van publicatie: 14.03.2018

Baaz    2 maanden ago    Ni Het ging kennelijk allemaal niet zo diep, want toen de opponent die ze het spreekrecht wilde ontnemen mocht aanschuiven aan de debattafel bleef ze rustig zitten. Anker gedroeg zich in de uitzending totaal passief.

Dat is de reden dan ook, dat ik niet meer gereageerd op de verschillende items op het forum. HW    2 maanden ago    Login om te reageren Jij begrijpt het helemaal niet Kwispel, het OM heeft wat geëist, maar de rechter moet nog een uitspraak doen. Ik heb in mijn leven teveel voorgekookte zaken meegemaakt.

Ernst Quispel heeft zijn oude, vertrouwde trollenrol weer opgepakt en vervult die met nieuwe enthousiasme. Dat is niet goed. Siemien    2 maanden ago    Login om te reageren Klikspanen die vooral heel erg willen benadrukken dat de huisregeltjes gelezen moeten worden. Baaz    2 maanden ago    Login om te reageren IJscoman:

Dat lijkt mij, evident, ik citeer. Deel fragment vanaf de volgende tijd. Deel fragment vanaf de volgende tijd. Maar n ding weet ik wel: Hier zie je dat er is geschoven. Maar n ding weet ik wel: Hier zie je dat er is geschoven.

Helaas doet het Westen het nu ook.

Recente reacties

Hij doet maar keek toch al niet. Waarvoor heeft die Ashanti Ghanees een volk van slavenhouders en -handelaren eigenlijk een strafblad? Naar ik begrijp is om die reden de gewaardeerde DDS-reaguurder Ni28 inmiddels opgestapt. Leer eerst fatsoenlijk Nederlands en vertoon je dan pas op TV.

Dat was voor ons onaanvaardbaar.

Het is niet voor niets dat Wilders er niet komt. Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement? Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement. Het is niet voor niets dat Wilders er niet komt. Even wat context vooraf.

{{item_title}}

Ik zegde toen toe na het pleidooi in de strafzaak naar de studio te komen. Floris    2 maanden ago. Baaz    2 maanden ago    Inderdaad, vlijmscherp.

Robert Leiden    2 maanden ago    Login om te reageren Die nono is behalve ervaren als rechter ook Hoogleraar internationaal straf proces recht. Van nature zijn de meer rechtse forummers niet zo militant als de linksaffers, hebben daar vaak ook helemaal geen zin in. Van nature rtl late night jenny douwes youtube de meer rechtse forummers niet zo militant als de linksaffers, hebben daar vaak ook helemaal geen zin in.

Ik ben voor vrijheid van meningsuiting maar niet het misbruik van. Een ieder moet het zelf huis te koop waalkade zaltbommel uitmaken.

Aytas    2 maanden ago    Login om te reageren. Ernst Quispel    2 maanden ago    Ja, dat is een racistische formulering. Guus Geluk    2 maanden ago    Mijn excuus aan de moderatie voor het breken van de huisregelementen. Wij gingen er van uit dat die in de zaal zou zitten.

  • Deze reageerder stelde ooit dat AFD gelijk had en de SS een goed functionerende afdeling was welke terecht trots mochten zijn op hun prestaties.
  • Op vragen geef je namelijk geen antwoord.
  • Ik heb al aangegeven dat ik het na het instellen van regels even aankijk hoe het zal gaan.
  • Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.

Wat je ook vaak ziet is dat er een onelinertje wordt geplaatst, als de uitkomst van het showproces bekend is. Mariposa78    2 maanden ago    Wat is er dan smakeloos! Ni28    2 maanden ago. Wat je ook vaak ziet is dat er een onelinertje wordt geplaatst, gewoon bij Jeroen Pauw gaat zitten, rtl late night jenny douwes youtube.

Ruud    2 maanden rtl late night jenny douwes youtube    Login om te reageren Maar ja, daarna wordt er gekeken wat de reactie s is waarna de vermoorde onschuld op het schurken tgen de huisreglementen wordt gespeeld, als de uitkomst van het showproces bekend is.

Ni28    2 maanden ago. Mevrouw Douwes denkt dat zij de rechten heeft om te zeggen wie er wel of niet aan tafel zitten.

Uitgeschreven reactie bovenstaande video

Ik heb dit per ongeluk gezien, het was al bezig maar omdat ik mevrouw Douwes aan het woord zag heb ik doorgekeken. Vragen stellen is volgens mij niet in strijd met de huisreglementen?

Spaanse kok    2 maanden ago    Totaal onjuist ni

Ach Guus laat ook maar, het heeft geen zin om op mijn vragen antwoord te geven ik ben moe van je. Mariposa78    2 maanden ago    Ik ben het volledig eens met Ni28 zijn betoog? Ernst Quispel    2 maanden ago    Login om te reageren Ik heb de uitzending teruggezien en geconstateerd dat het allemaal wat genuanceerder ligt.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |