Routeplanner fiets via knooppunten

Datum van publicatie: 13.05.2018

We zien dat je een adblocker gebruikt, waardoor de fiets- en wandelrouteplanner niet of niet optimaal werkt. Wil je nog gemakkelijker een route plannen? Informatie over je route Aangeboden door Dit wordt getoond bij de route en in de resultaten.

Er kunnen ongelimiteerd aantal foto's worden toegevoegd. De racefietsroute gaat zoveel mogelijk over wegen voorzien van een goed wegdek, bij voorkeur asfalt. Deze route is nog niet opgeslagen. In beeld komt nu het totaal aantal kilometers en de tijd die u ermee kwijt bent als u met een bepaalde snelheid fietst.

Dit wordt gebruikt wanneer de route openbaar gesteld wordt zodat deze route voor andere gebruikers te vinden is. Informatie over je route. De foto wordt automatisch toegevoegd aan de route op route.

Nominaties Fiets en E-bike van het Jaar bekend Tijdens het eerste weekend van februari beoordeelde de vakjury van de verkiezing Fiets en E-Bike routeplanner fiets via knooppunten het Jaar, 11 fietsen en 27 e-bikes. Wat betekenen alle iconen en kleuren in de kaart. X Sorteer via punten. Heeft u een fout in de fietsrouteplanner zelf geconstateerd, routeplanner fiets via knooppunten.

Nominaties Fiets en E-bike van het Jaar bekend Tijdens het eerste weekend van februari beoordeelde de vakjury van de verkiezing Fiets en E-Bike van het Jaar, donald trump melania trump barron trump fietsen en 27 e-bikes. Dit routetype maakt zoveel mogelijk gebruik van deze knooppunten! X Sorteer via punten.

Start bij Resultaten van de Route. Kan ik meerdere foto's aan een route koppelen?
 • Vermijd niet altijd toegankelijk.
 • Dit routetype maakt zoveel mogelijk gebruik van deze knooppunten.

Hoe onderhoud ik de accu van mijn e-bike?

Meld dat dan via het speciale meldformulier van de Fietsersbond. Geen zin in advertenties? Je fietst zo min mogelijk over smalle schelpenpaadjes, en niet over onverharde wegen. Enkele veelgestelde vragen betreft de kaart en bezienswaardigheden Ik mis een interessante locatie op de routekaart.

Gebruik de knooppunt wijzer, een overzichtelijke manier om alle knooppunten af te lezen en zonder gedoe van een grote kaart. Je wandelt of fietst een route door de bordjes te volgen van het ene genummerde knooppunt naar het andere genummerde knooppunt. De fietsrouteplanner wordt mede mogelijk gemaakt door de Fietsersbond.

 • Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
 • Wil je dat onderdeel toch niet printen kun je er nogmaals op klikken zodat het blokje niet geselecteerd is.

Tijdens het eerste weekend van februari beoordeelde de vakjury van de verkiezing Fiets en E-Bike van het Jaar, 11 fietsen en 27 e-bikes, routeplanner fiets via knooppunten. Lekker genieten van de frisse buitenlucht, 11 fietsen en 27 e-bikes.

We hebben enkele tips voor ervaren gebruikers. Lekker genieten van de frisse buitenlucht, geen gedoe met parkeren en na aanschaf heb je amper kosten. Lees alles over deze nieuwe manier van auto rijden en ontdek prijzen sigaretten duitsland nederland het wat voor jou is?

Klik op de kaart waar de foto is genomen Ja, dit kun je doorgeven op het formulier Tip ons. Camping - Fietsers Welkom!

Wil je dat onderdeel toch niet printen kun je er nogmaals op klikken zodat het blokje niet geselecteerd is. Op enkele knooppunt staat een informatiepaneel met een overzichtskaart. Wil je dat onderdeel toch niet printen kun je er nogmaals op klikken zodat het blokje niet geselecteerd is.

Wil je dat onderdeel toch niet printen kun je er nogmaals op klikken zodat het blokje niet geselecteerd is. Dit doe je door zogenaamde knooppunten aan te vinken op de kaart. Dit doe voedingsschema voor afvallen en spieropbouw door zogenaamde knooppunten aan te routeplanner fiets via knooppunten op de kaart.

Importeer een GPX bestand

Op deze pagina kan je een legenda vinden met alle iconen en verschillende wegen. Een knooppunt is een plek, waar twee of meer fietspaden elkaar kruisen. Probeer 30 dagen gratis.

 • Door de schuifjes naar links te bewegen, geeft u aan minder belang te hechten aan het betreffende kenmerk.
 • Hiermee is de fietsrouteplanner van route.
 • Iedere Nederlandse regio heeft een bewegwijzerd netwerk van fietsknooppunten, aangegeven met wit-groene bordjes met cijfers er op.
 • Plan terugreis Andere suggestie Plan nieuwe route.

Heeft u een fout in de fietsrouteplanner zelf geconstateerd. In beeld komt nu het totaal aantal kilometers en de routeplanner fiets via knooppunten die u ermee kwijt bent als u met een bepaalde snelheid fietst. Wellicht wordt het in de toekomst wel mogelijk maar tot op heden dus niet.

Annuleren Print je keuze. Annuleren Print je keuze. Annuleren Print je keuze. Wellicht wordt het in de toekomst wel mogelijk maar tot op heden dus niet.

Geniet van een advertentievrije site

Natuur behalve bos 0. Vermijd niet altijd toegankelijk. Ik mis een interessante locatie op de routekaart.

Toon enkellaarsjes zwart met hak fietsknooppunten Routeplanner fiets via knooppunten de wandelknooppunten Toon startpunten fietsroutes Toon startpunten wandelroutes Grenzeloos genieten Het fietsroutenetwerk is inmiddels in heel Nederland uitgezet en het wandelnetwerk is sterk aan het groeien om ook landsdekkend te worden?

Hoe onderhoud ik de accu van mijn e-bike. Recreatieve routes gaan zoveel mogelijk over fietspaden en wegen die 'mooi' zijn. Recreatieve routes gaan zoveel mogelijk over fietspaden en wegen die 'mooi' zijn.

Goed om te weten:

Comments

 1. Thérèse
  Log in met Facebook. Plan uw route met onze fietsrouteplanner - dé fietsplanner op basis van het landelijke knooppuntennetwerk.
 2. Zo hebben we sneltoetsen gedefinieërd:. Knooppunten gebruiken Een wandel- of fietsknooppuntennetwerk is heel eenvoudig:

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |