Restaurant soundbites ziggo dome

Datum van publicatie: 09.11.2018

Het restaurant is voor iedereen toegankelijk. Dat kan hier door je e-mailadres in te vullen. Laatste informatie voor het concert van Lenny Kravitz.

Backstreet Boys op 23 mei in de Ziggo Dome! Per medio september openen Peter en Marieke Lute het publieksrestaurant Soundbites, boven de entree van de Ziggo Dome. Finale Expeditie Robinson live in de Ziggo Dome! Copyright © Ziggo Dome. Hier neemt gastheer Ziggo kosteloos je jas aan, en kun je muntenautomaten en sigarettenverkoop vinden.

Het staat vol nuttige statistieken en modellen! Post Malone komt op 25 februari naar de Ziggo Dome. Het staat vol nuttige statistieken en modellen, restaurant soundbites ziggo dome. Gerelateerd Hof van Saksen creert nieuwe culinaire belevingen Nieuw in Rotterdam: Let's Dance terug naar de Ziggo Dome op 17 november. Het staat vol nuttige statistieken en modellen.

Laatste nieuws voor SpaceXperience shows.
  • Copyright © Ziggo Dome.
  • Laatste nieuws voor Nightwish. Rod Stewart op 12 mei in de Ziggo Dome!

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Een uniek restaurant op de 2e verdieping waar je middels een exclusieve ingang naar binnen mag en ruim voor de start van het concert in alle rust kunt genieten van een 3-gangen of 4-gangen menu wisselt per show , helemaal in het thema van de avond. Mark Knopfler keert terug naar de Ziggo Dome op 23 juni ! Nieuwsbrief Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Laatste informatie voor de concerten van Katy Perry! Post Malone komt op 25 februari naar de Ziggo Dome!

Laatste nieuws voor Let's Dance. We restaurant soundbites ziggo dome al enkele jaren de VIP-arrangementen in de Ziggo Dome en voelden dat er een behoefte is aan een plek waar je rondom evenementen goed en betaalbaar lekker kan eten. Lil' Kleine op 11 mei in de Ziggo Dome.

Laatste nieuws voor Let's Dance? We verzorgen al enkele jaren de VIP-arrangementen in de Ziggo Dome en voelden dat er een behoefte is aan een plek waar je rondom evenementen goed en betaalbaar lekker kan eten. Laatste nieuws voor Let's Dance.

Laatste informatie voor het concert van Tino Martin. Bijzonder is dat Soundbites meerdere bars krijgt waaraan bezoekers op een verhoogd podium kunnen eten. Kom naar een van de vele bars in Ziggo Dome en geniet van uitstekende service.

Check dan de plattegrond.

Bastille terug in de Ziggo Dome op 10 maart. Bastille terug in de Ziggo Dome op 10 maart. Wij bieden restaurant soundbites ziggo dome opties. Laatste informatie voor de concerten van Roger Waters. Home Agenda Info Nieuws Zakelijk.

Uitgebreid dineren ín de Ziggo Dome voorafgaand aan de show? Het restaurant bevindt zich op de 1e verdieping boven de entree van de Ziggo Dome en kijkt uit over het voorplein. Uw logo groot op het LED-scherm?

Ladies of Soul brengen sfeervolle power ballad uit. Laatste nieuws stedentrip vanaf rotterdam airport SpaceXperience shows. Een hapje eten in de Ziggo Dome. Geniet van heerlijke wereldse gerechten in een moderne omgeving. Soundbites World Tour Chef-kok Peter Lute, tegen een betaalbare prijs, tegen een betaalbare prijs, ook bekend van het tv-programma MasterChef?

Restaurant soundbites ziggo dome 5 op 10 juni naar de Ziggo Dome. Maroon 5 op 10 juni naar de Ziggo Dome.

Laatste nieuws voor Enrique Iglesias. Selecteer hieronder een of meerdere genres. Finale Expeditie Robinson live in de Ziggo Dome!

Laatste nieuws voor de show van Trevor Noah!

Op 9 november laat Enrique Iglesias jou dansen. Zo begin je de avond al swingend. Meest gelezen deze week 1 The Uptown Meat Club introduceert nieuw menu.

Goed om te weten:

Comments

  1. Word lid van onze nieuwsbrief!

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |