Restaurant son en breugel steak

Datum van publicatie: 01.12.2018

Entrecote was meer vet dan vlees. Een goed stuk vlees tegen een eerlijke prijs. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Gemiddeld duurde het een half uur voordat je het volgende gerecht kreeg. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Als je vraagt waar het blijft krijg je een raar verhaal.

Heerlijke en leuk geserveerde gerechten die voor tapas begrippen zeker niet klein zijn. Voor de drank kwamen ze wel snel!

Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan. Jammer, voor marco van der meulen groningen prijs van het tasting menu verwacht je toch iets meer. Is dit restaurant geschikt voor dineren. Niet fijn om thuis te komen met stinkende kleding. Jammer, voor deze prijs van restaurant son en breugel steak tasting menu verwacht je toch iets meer. Entrecote was meer vet dan vlees.

Lekker eten in de juiste verhouding met vriendelijke bediening. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Pas als dat op is, kan je een nieuw gerecht bestellen.

Places near Son en Breugel with restaurants

Voor 10,50 was de Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan? Kortom, prima restaurant waar je netjes als klant behandeld wordt. Als je echt trek hebt, moet je hier niet naar toe, want het duurt minstens een uur voordat je maag een beetje is gevuld. Gemiddeld duurde het een half uur voordat je het volgende gerecht kreeg.

TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Dit was al de 2de keer dat het zo slecht was.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding. Voor 10,50 was de Lees ook onze privacyverklaring. Is dit uw TripAdvisor-vermelding. Dat werkt niet als je een kaart hebt met kleine gerechtjes. Dat werkt niet als je een kaart hebt met kleine gerechtjes. Lekker en betaalbaar eten.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Son

Na uitleg door het personeel besloten we voor à la carte te gaan. Dat kan ik begrijpen als het heel druk is, maar het personeel liep bij wijze van spreken uit hun neus te eten. En jammer dat het hele restaurant zo naar frietvet ruikt.

Je mag dan steeds per keer per persoon 1 gerecht bestellen.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Prijs prestatie in prima verhouding. Prijs prestatie in prima verhouding. Prijs prestatie in prima verhouding. Ook 'the tasting' is super, hoofd- en nagerechten, maar toch ook wel prijzig uit. Kleine tapas achtige gerechten in een mooi ingericht restaurant.

Hoe was je ervaring?

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Niet fijn om thuis te komen met stinkende kleding. Duurt heel lang voor dat je je eten hebt.

  • Super lekker eten, alleen kon de keuken het tempo duidelijk niet aan.
  • Deel op Facebook Deel op Twitter.
  • Een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt en van alles wil proeven.
  • Fijne ronde zit, jammer dat het wat fris voelt af en toe.

Weinig aandacht voor restaurant son en breugel steak opmaak van de borden. Wij kozen voor het tasting concept. Restaurant zat vrij vol en 2man personeel is dan echt te weinig! Restaurant zat vrij vol en 2man personeel is dan echt te weinig. Weinig aandacht voor de opmaak van de borden.

Jammer, voor deze prijs van het tasting menu verwacht je toch iets hoe ontstaan een file. Niet fijn om thuis te komen met stinkende kleding.

Weekly menu

De bediening is erg vriendelijk, maar vooral de dame erg langzaam. Vlees is lekker mals en de vis super lekker. Dat kan ik begrijpen als het heel druk is, maar het personeel liep bij wijze van spreken uit hun neus te eten. Gezellige avond, gerechten waren goed, ondanks de locatie soort winkelpand is het sfeervol, vriendelijke bediening maar het geheel beetje rumoerig en tafels bij de deur hadden redelijk wat last van de kou die binnenstroomde.

Niet fijn om thuis te komen met stinkende kleding. De afzuiging van de open keuken is onvoldoende. Niet fijn om thuis te komen met stinkende kleding.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |