Restaurant de watermolen denekamp

Datum van publicatie: 26.11.2018

Prachtige zonnige vaderdag aan het water op het terras samen met onze 2 kinderen. Die avond bij aankomst

Voor de échte Twentse gastvrijheid nodigen wij u graag uit in ons sfeervolle restaurant De Watermolen in Denekamp. Overnachten Vorstelijk overnachten in de boswachterswoningen op landgoed Singraven!

Maar het was zeker de moeite waard. In de lente- en zomerzon geniet u op één van de twee lommerrijke terrassen langs de Dinkel van het ruisen van de eeuwenoude bomen, het geluid van de stuw in de Dinkel en de draaiende watermolen. Gelijk voor die avond een tafel geboekt in de binnentuin aan het water.

See what travelers are saying: De boswachterswoningen op het landgoed Singraven is gevestigd in karakteristiek rijks monumentaal restaurant de watermolen denekamp gedateerd uit en waar u sinds kort in kunt overnachten? Een heerlijke avond gehad waarbij vooral het eten uit de kunst was, voortreffelijk!

Deel op Facebook Deel op Twitter. See what travelers are saying: De boswachterswoningen op het landgoed Singraven is gevestigd in karakteristiek rijks monumentaal pand gedateerd uit en waar u sinds kort in kunt overnachten.

Deel op Facebook Deel op Twitter, restaurant de watermolen denekamp.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding? U loopt in een haag van fakkels naar het sfeervol verlichte kasteel terwijl de horenblazer u verwelkomt met het jachtgeluid. De pannenkoek van het platteland, waarbij al stond vermeld dat deze voor de goede eter was, was inderdaad rijkelijk gevuld en zeer smaakvol.

Restaurant

Dit is een kamertje waar we met ons eigen familie konden zitten zonder dat er andere gasten bij waren. Nu open di - zo. Het duurde weer 20 min eer er werd afgeruimd. Als Restaurant heeft De Watermolen zich in de loop der jaren een bijzonder goede naam verworven. Ook de salade met varkensreepjes en ketjapsaus was meer dan voldoende.

  • Leuk restaurant, bijzondere inrichting met veel authentieke details.
  • Jammer was heel slecht.

Reviewed April 28, via mobile. Does this restaurant have parking! Reviewed April 28, restaurant de watermolen denekamp, via mobile.

Dit restaurant heeft in dit opzicht dringend hulp nodig. Reviewed April 28, via mobile. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Hoe was je ervaring?

Goede en vriendelijke bediening. Op 1e Pinksterdag het drukke dorp achter ons gelaten en hier op het sfeervolle terras aan de achterkant, heerlijk rustig kunnen zitten. We hebben in dit restaurant een pannenkoek gegeten met extra rauwkost. Leuk voor een stok.

De omgeving maakt onze locatie uniek in zijn soort. Schiphorstdijk 4De vraag ''heeft het gesmaakt, Nederland. Hete restaurant de watermolen denekamp bleek droge aardappelpuree met appelsmaakje. De omgeving maakt onze locatie uniek in zijn soort. Kortom het was super geslaagd!.

Openingstijden

Leuke ambiance, goed gelegen, bediening was uitstekend en het eten goed. Erg leuke formule, meerdere malen. Dat was heel prettig. Very nice place but aberage food.

De restaurant de watermolen denekamp kroket waren goed en de bediening was vriendelijk. U bent meer dan van harte welkom. De jarenlange ervaring, de uitstekende naam en de unieke ligging staan garant voor de viering van een onvergetelijke huwelijksdag.

U bent meer dan van harte welkom. Bij ons kunt u voor al uw wensen terecht. De bootjes kroket waren goed en de huis te koop kerkrade holz was vriendelijk. Bij ons kunt u voor al uw wensen terecht.

Contactgegevens

Bij ons kunt u voor al uw wensen terecht. Een pareltje voor Twente! Peertjes met hangop waren drie druppels hangop. Restaurant Als Restaurant heeft De Watermolen zich in de loop der jaren een bijzonder goede naam verworven.

En de bediening was zeer vriendelijk. En de bediening was zeer vriendelijk. Ontvangst was top, gerechten waren erg goed vooral de bombe met de chocolademousse.

Goed om te weten:

Comments

  1. Log in Join Recently viewed Bookings Inbox. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant de Watermolen.

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |