Restaurant de harmonie rotterdam centrum

Datum van publicatie: 25.05.2018

Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Joelia, by Mario Fine dining in one of the best restaurants of Rotterdam with one Michelin star. Ondanks dat de tuin in het centrum van Rotterdam is gelegen is deze zeer rustig.

Hier gereserveerd maandag 6 augustus en benieuwd. Hiermee is het restaurantgedeelte intiemer L'Entrecôte The name tells it all!

Vriendelijke en correcte bediening. U kunt ons via Google vinden onder De Harmonie Rotterdam. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

Een oase van rust. Barscene, Grote groepen, Grote groepen, Zakelijke bijeenkomsten, Grote groepen. Wij zijn nu met vrienden naar het restaurant geweest. Barscene, Grote groepen, Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden, Speciale gelegenheden. Een fantastisch terras aan de Maas.

Barscene, Romantisch, Grote groepen, Speciale gelegenheden, Zakelijke bijeenkomsten. Ik kom hier beslist terug! Een heel mooi kader, zowel de tuin als het interieur, heel leuk dat je het doen en laten in de keuken kan zien. Ook voor zalenverhuur en als trouwlocatie in Rotterdam.

Serveert deze gelegenheid  desserts?

  • Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Restaurant de Harmonie Het restaurant met Franse keuken De Harmonie in Rotterdam is, wat de naam al zegt, een plek van harmonie tussen gast en de keuken.
  • Antwoord van Marco S Bedrijfsvertegenwoordiger. Verrassend en heerlijk 4 gangen menu.

Meer dan een ster waard. Laat je culinair verwennen in dit hippe restaurant van Herman den Blijker op de Kop van Zuid. Meer dan een ster waard. Meer dan een ster waard. Reserveringen, Zitplaatsen, Rolstoeltoegankelijk, Zitplaatsen, Rolstoeltoegankelijk, Bedienend personeel, Buiten zitten.

Is dit voornamelijk een koffiebar? Beste, Wat leuk om zo'n compliment te mogen lezen over het feestje! Mooie bijpassende wijnen erbij.

Verrassend en heerlijk 4 gangen menu.

Weer gegeten bij De Harmonie Antwoord van Marco S Bedrijfsvertegenwoordiger. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel mutatie liquide middelen berekenen. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, restaurant de harmonie rotterdam centrum, Zitplaatsen.

Hier komen we zeker terug!. Is dit een plek waar je betaalt voordat je je bestelling ontvangt.

TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Hoogtepunten waren de langoustines en de kalfswang. Zalmhuis Typisch Franse gerechten net als in Parijs, geserveerd in een art nouveau sfeer. Tot in de detail heerlijk eten geserveerd.

  • Laat je culinair verwennen in dit hippe restaurant van Herman den Blijker op de Kop van Zuid.
  • Kijk voor meer informatie op onze pagina over parkeren in Rotterdam.
  • Hier komen we zeker terug!!
  • Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Het bijbehorende wijn arrangement was goed. L'Entrecte The name tells it all. Ja Nee Weet ik niet zeker. Ja Nee Weet ik niet zeker. Als het op de wijnkaart aan komt zijn mijn vrouw en ik meestal geneigd om voor een restaurant de harmonie rotterdam centrum bourgogne te gaan. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

De vorige keer was het rustiger.

Reserveringen, Buiten zitten, Zitplaatsen, Bedienend personeel, Rolstoeltoegankelijk, Serveert alcohol, Privé-dinergelegenheid. Ik wil graag het menu zien en de prijzen.

Heeft dit restaurant parkeergelegenheid? U kunt ons via Google vinden onder De Harmonie Rotterdam.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Een oase van rust.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2018 claudiohochman.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |